Wkanl

Hoe maak je een breuk te overwinnen als je nog samen te leven

Het is pijnlijk genoeg te weten dat een relatie die van belang is gegaan in de afvoer, maar hoe u uw problemen te overwinnen als hij / zij is nog thuis?

Stappen

Hoe maak je een breuk te overwinnen als je nog samen te leven. Denk niet dat het is jouw schuld, it takes two to tango.
Hoe maak je een breuk te overwinnen als je nog samen te leven. Denk niet dat het is jouw schuld, it takes two to tango.
 1. 1
  Denk niet dat het is jouw schuld, it takes two to tango.
 2. 2
  Heeft in het verleden of op de kwetsende dingen die je tegen elkaar zeiden niet stilstaan, wat er gezegd wordt gezegd.
 3. 3
  Probeer niet terug te krijgen met hem / haar, tenzij je een sterk gevoel dat de dingen zullen werken, neem dan even de tijd om na te denken en te genezen.
 4. 4
  Wees niet depressief, ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar fake totdat je het, anders professionele hulp zoeken.
 5. 5
  Laat niet alles gaan, het maakt alleen maar je voelt erger en uit de hand, houd uw omgeving, schoon en georganiseerd.
 6. 6
  Laat jezelf niet gaan: maak je klaar en voel je best voor U, niemand anders.
 7. 7
  Leer van je fouten: neem het goede, en negeren de slechte.
 8. 8
  Praat met je vrienden: who cares als je ex denkt dat je het over hem / haar, laat het uit, het is een proces van genezing, hoe meer je erover praat, hoe beter.
 9. 9
  Als u denkt dat u een argument te starten, neem dan een pauze, ga dan naar de volgende kamer, de badkamer en bidden of te mediteren, tel tot tien, ontspannen.
 10. 10
  Respecteer jezelf, van jezelf houdt, trakteer uw lichaam als een tempel, niet beginnen met het drinken om de gevoelens te verdoven. Het is goed om te huilen en laat het allemaal uit. Werken, eten beter, slapen en drink veel water. Als je geen honger hebt eet toch, althans het ontbijt en neem je vitaminen te helpen sterker te voelen.
 11. 11
  Start een dagboek en precies hoe je je voelt opschrijven. Wees eerlijk, zelfs over zaken die nooit werden uitgelegd aan je ex, het schrijven van het naar beneden laten het uit is een geweldige therapie.
 12. 12
  Probeer niet om terug te keren dezelfde dingen doen: je zult nog slechter voelen. Vergeet niet om jezelf te houden en laat je weten dat je beter bent en je gaat niet naar zijn / haar niveau, en dat de beste manier om terug te krijgen is voor hem / haar om te zien dat je op je best, goed voelen, kijken goed en herinneren of hij / zij bedrogen dan is hij / zij dat is de zwakke, niet jij. Je bent een sterk persoon en je hebt waarden.
 13. 13
  Wees aardig. Als uw vijand honger voer hem / haar, als hij / zij dorst hem / haar water te geven, en op die manier zal hij / zij het gevoel hebben dat u de zorg voor hen, ongeacht de huidige omstandigheden. Je moet hem / haar te vergeven en te vergeten om voor u te genezen, probeer het.
 14. 14
  Doe niet alsof iemand anders je bent niet alleen, want je gaat er doorheen.
 15. 15
  Vergeet niet vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Tips

 • De sleutel is om jezelf te houden omdat jezelf houden zal je helpen zelfvertrouwen, zelfbeheersing, geluk, zelfvertrouwen / eigenwaarde en een visie te krijgen.

Waarschuwingen

 • Het zal heel verleidelijk om terug te keren met hem / haar wonen in hetzelfde huis. Als het te hard, verder te gaan en je zult zien: