Wkanl

Hoe om te gaan met vijanden

Vijanden en haters kan vervelend zijn en hun opmerkingen en beledigingen kan je boos. Leren hoe om te gaan met het...

Stappen

Hoe om te gaan met vijanden. Als je niet weet waarom ze je haten, vraag hen rustig en mooi.
Hoe om te gaan met vijanden. Als je niet weet waarom ze je haten, vraag hen rustig en mooi.
 1. 1
  Als je niet weet waarom ze je haten, vraag hen rustig en mooi. Maar niet benaderen uw hater, als je weet wat ze in staat zijn iets drastisch of iets dat kan laat je pijn doen. Of het kan laat je in verlegenheid. Als ze lelijk tegen je of start vloeken of gewelddadig, lopen en niet de moeite proberen om weer met ze te praten totdat ze beginnen het zijn civiele. Sommige mensen kan worden gegeven een tweede kans om te beseffen dat je niet echt een slecht persoon en ze hebben niets om je te haten. Maar sommige mensen gewoon niet zoals je in het leven, dus verspil je tijd piekeren over waarom ze niet zoals jij.
 2. 2
  Negeer wat ze zeggen. Ze zijn waarschijnlijk alleen beledigen omdat ze jaloers zijn. Maakt niet uit wat ze zeggen, het kan niet beledigen je, tenzij je het laat. Alleen niet vergeten als ze iets vervelends tegen je gezegd, ze willen dat je reageert. Dus doen alsof je het niet hoorde. Laat ze niet te erkennen of geef ze geen aandacht voor. Als ze blijven beledigen of last van hebt op enige wijze, lopen weg van hen. Kijk niet naar hen of ze te praten, gewoon weg te lopen. Na een paar keer van je om dit te doen zullen ze waarschijnlijk vervelen en stop de pik op je.
 3. 3
  Omring jezelf met vrienden en mensen die als je om wie je bent. Deze mensen zorgen ervoor dat u zich zekerder voelen over jezelf en je moet beseffen dat het niet uitmaakt wat haters zeggen, zolang je goede vrienden aan je zijde.
 4. 4
  Als ze beginnen gewelddadig naar u toe of blijven beledigen u of verstoren u, en het negeren van hen is niet het helpen, hen vertellen dat hun gedrag is verstorend u en hen vertellen dat zij geen reden voor is. Als ze nog steeds doorgaan, zal je moeten leren om te stoppen wordt verstoord door hun opmerkingen en beseffen dat alles wat ze zeggen is waarschijnlijk een leugen.
 5. 5
  Als je weet waarom ze je haten, zijn rijpen en excuses als het jouw schuld. Wrok koesteren tegen mensen en niet verontschuldigen kan soms lijkt het redelijk ding om te doen, maar in het einde, als het jouw schuld, maar je kunt het vast. Excuses aan hen ernstig, en als ze het niet accepteren, is er niet veel meer kunt doen dan negeren.
 6. 6
  Toon hen respecteren als je laten zien aan je vrienden, als ze hulp nodig hebben, hen helpen. Dit zal ze laten zien dat je vriendelijk en aardig. Geef ze complimenten en probeer niet kwetsend te klinken, veroordeel hen niet als ze zeggen slechte dingen terug. En als deze dingen niet werken, vertel je vrienden en ze kunnen afkoelen en haal diep adem en probeer het opnieuw. Wees nooit beledigd, maar als wel, probeer niet om de controle te verliezen. "Control" is belangrijk, als er dingen krijgt messed up, beheers je, of maak excuses om eruit te komen van de situatie in plaats van het verlies van je geest proberen om dingen te regelen.
 7. 7
  Als je het laatste stuk van advies met mensen die ogenschijnlijk vijandige volgen, je bent een dwaas en alleen bijdragen om hen te profiteren van uw vriendelijkheid. Geef niet op vijanden een ounce van je energie. Door te helpen iedereen, vooral vijanden, kunt u worden het geven van iets aan iemand die niet "verdient" het. Uw beste inzet is om de grond van hun energie (terug te sturen naar de aarde / hemel / God / etc) en vergeet het. Maak je geen zorgen, ze zullen krijgen wat ze verdienen op die manier.

Waarschuwingen

 • Nooit bang van hen.
 • Fungeren nooit als die verliezers.
 • Ze zijn alleen vijanden en alleen dat om aandacht te krijgen doen.
 • Als je met ze praat, denken voordat je praat.
 • Confronteer hen.
 • Probeer nooit om ze pijn doen als ze worden betekenen.
 • Praat niet terug naar hen.