Wkanl

Hoe om te gaan met uw broer of zus

Heb je een probleem met een van uw vervelende broers en zussen? Misschien bent u hard aan het werk om je ouders vertrouwen te verdienen, en het lijkt alsof die vervelende broertje of zusje besteedt iedereen van zijn / haar wakkere momenten proberen om je ellendig te maken. Lees dit artikel voor een beetje hulp over hoe om te gaan met een vervelende broer of zus.

Stappen

Hoe om te gaan met uw broer of zus. Vraag dat broer of zus waarom ze het doen.
Hoe om te gaan met uw broer of zus. Vraag dat broer of zus waarom ze het doen.
 1. 1
  Vraag dat broer of zus waarom ze het doen. Ze hebben altijd redenen! Meestal, als ze jonger, dan is dat omdat ze willen meer tijd doorbrengen met je. Vergeet niet te vragen in, niet een verstoorde spraak, maar een rustige, beleefde voice.Being zacht is wat maakt de dingen beter!
 2. 2
  Probeer in prive om te praten met je ouder (s) of voogd (en) en te zien wat ze denken. want als je broer en / of zus kleiner zijn dan jij, ze misschien wel te handelen over-beschermende en bevooroordeeld ten opzichte van hen.
 3. 3
  Als je een kamer met een broer of zus, delen probeer met ze te praten een voor een om hun ware gedachten te krijgen, als je niet een kamer met een broer of zus delen dan nog proberen met ze te praten een voor een tijd.
 4. 4
  Probeer het zijn erg leuk om hen, als je tijd hebt, lees snel een verhaal aan hen, hen te helpen met een aantal van hun huiswerk, etc..
 5. 5
  Niet duwen ze af, uit te leggen dat je bezig bent. Boos zal alleen maken ze meer vijandig naar u toe. Probeer te begrijpen van hen ook.
 6. 6
  Als je niet meteen aandacht aan hen, vertel hen (en hou je eraan) dat je zal proberen om later iets mee te doen (lees ze een boek, helpen met een project, breng ze naar het winkelcentrum, speel een snelle spel van de vangst, kijken naar een deel van een film, enz.).
 7. 7
  Praat met je ouders. Met hun hulp;.. Werken een aantal regels uit voor je broers en zussen te volgen, zoals - "terwijl ik studeer, alsjeblieft niet de moeite me Als je me echt nodig hebt, tikt me zachtjes op de schouder me alsjeblieft niet lastig vallen als ik heb het over de telefoon "Met je ouders hulp, moet dit werken.
 8. 8
  Probeer de eerste en meest effectieve manier om ze van je af. Handelen als u zich niet bewust van hen proberen om u lastig te vallen, en vriendelijk (met geen toon) hen vragen om de kamer te verlaten.
 9. 9
  Als dit niet lukt, volledig negeren. Zij zullen uiteindelijk interesse in afluistert verliezen en vinden, hetzij iemand anders lastig vallen, of gewoon laten.
 10. 10
  Doen alsof er niets aan de hand is, en dat de broer of zus niet bestaat. Als babysitten, en al het andere faalt, bel voor versterkingen (voorbeelden-ouders, vrienden, buren etc;) dit zal het bedrag van "vervelende" ze hebben te verminderen.
 11. 11
  Dit is afhankelijk van de persoonlijkheid van het kind: Start een leuk gesprek met hen. Houden gaan voor een tijdje en niet ooit vertellen dat ze verkeerd zijn. Dit werkt als het kind is over de leeftijd van vier en is niet een TOTAAL demon.
 12. 12
  Als al het bovenstaande mislukt, gewoon kopiëren. Spiegel ze. Doe precies wat ze aan het doen zijn voor ongeveer twee uur. Het klinkt misschien hard, maar het resultaat is de moeite waard! Als ze proberen iets als 'ik ben dom' Je draait het net om te 'Ja, je bent'! Dat moet hen boos te maken en ze zullen weten niet te knoeien met je. Als je in ernstige problemen (bijvoorbeeld uw broer of zus eigenlijk BULLIES u) dan hoeft u alleen het been te houden voor ongeveer een week. Als dat nog steeds niet werkt, dan ben je ten dode opgeschreven...

Tips

 • Als ze te praten werkt niet, en ze vervelend houden, verlaat de kamer en ga naar een rustige plek om dingen te overdenken
 • Niet meteen schreeuwen "STOP zeuren!" Dit zal hen overstuur en minder kans om te vertrekken. Niet zo hard, en eenvoudig uit te leggen waarom je bezig bent, en ze mooi te vragen om stil te zijn en verlaat de kamer.
 • Als al het andere faalt ga ergens dat hij / zij niet kan gaan als een vrienden huis
 • Wanneer de ouder / voogd wandelingen in, ze niet onmiddellijk informeren over de situatie. Dit zal hen ERGER, en kan ertoe leiden dat u te krijgen in een aantal grote problemen.
 • Probeer niet om uw broer of zus te straffen, tenzij ze handelen als een kleine terrorist. Dit is een laatste redmiddel optie. Als je ze moet zetten in "time-out" alert ouders via de telefoon zodra je ze kunt bereiken. Niet te doen kan leiden tot straf of een verlies van vertrouwen.
 • Voorkomen dat ze ten koste van alles.... indien de geringste aanraking komt over hun huid, zullen ze het de verkeerde manier neemt het grootste deel van de tijd, waardoor je ziet eruit als het een fout heeft begaan.
 • Vergeet niet dat op een dag, zullen ze niet meer rond, en je zult echt te missen. Maak gebruik van de beperkte hoeveelheid tijd die je hebt.
 • Zij kunnen je irriteren, maar als haar iets dat opgelapt - praat dan met hen over. Geloof me, het werkt.
 • Vergeet niet, je broer of zus DO kijken tegen je op, en de meeste van de tijd, als ze vervelend, maar ze willen dat je ze wat aandacht besteden. Spreken mooi, geef ze een knuffel, en een inspanning leveren om hen te praten.
 • Eens in de zoveel tijd slaat u de reis naar het winkelcentrum, of neem ze mee. Neem een ​​pauze van huiswerk door te spelen met hen. Besteden een nacht thuis spelen Monopoly of poppen of wat ze willen in plaats van uit te gaan. Het is niet echt een groot probleem, en u en uw broers en zussen zal een geweldige tijd hebben. Dit zal ook zorgen dat ze je respect meer.

Waarschuwingen

 • Niet verliest uw humeur of het zal leiden tot tattle tailing en straf.
 • Raken ze zullen niets beter te maken, het is gegarandeerd om alleen hen meer boos en hinderlijk te maken.
 • Vermijd lichamelijk contact met uw broer of zus.
 • Haal diep adem, denk gelukkige gedachten, en zich te onthouden van het aanvallen van hen.
 • Twee fouten maken geen recht te maken, en daarom het aanraken van je broer of zus zal je de slechte jongen of meisje te maken.