Wkanl

Hoe om aandacht te besteden in een saaie les

Als u niet kunt schijnen om je ogen open te houden of ze gewoon glazuur over, hier is hoe het onderwijs leuk te maken maar effectief.

Stappen

Hoe om aandacht te besteden in een saaie les. Erkennen dat de instructeur is menselijk en wil uw aandacht.
Hoe om aandacht te besteden in een saaie les. Erkennen dat de instructeur is menselijk en wil uw aandacht.
 1. 1
  Erkennen dat de instructeur is menselijk en wil uw aandacht. Als een klein kind, ze opeten aandacht en zal zo ongeveer alles doen om het te krijgen. Uw docent lijkt onmenselijk, maar ze zijn eigenlijk net als jij. Ze gaan naar bed, wakker in de ochtend, en naar school gaan, zelfs als ze echt niet willen.
 2. 2
  De positie van uw stoel in de tweede of derde rij, zorg ervoor dat iemand wordt direct zitten in de voorkant van je. Of als je kunt, probeer te zitten aan de voorkant, voor de beste weergave van het schoolbord of whiteboard, met uitzicht direct naar de voorzijde.
 3. 3
  Maak oogcontact met de leraar, knikken als je begrijpt, geef quizzical ziet wanneer je niet begrijpt. Kijken naar de leraar de informatie die je niet helemaal te herhalen. Vergeet niet dat ze alleen tegen je spreekt, omdat ze je aandacht. Sommige mensen niet begrijpen misschien ook niet, dus je vraagt ​​zal helpen jullie allemaal.
 4. 4
  U kunt nu manipuleren deze leraar over de hele voorkant van de kamer, een beetje als afstandsbediening. Stop de oogcontact maken door slechts een beetje tot je lijn van het zicht wordt geblokkeerd door de persoon voor. Merk op hoe ze zullen verhuizen naar het oogcontact te herwinnen. Je zorgt ervoor dat de verhuizing is een beetje dichter naar de hoek. Als ze er zijn, beloon ze met je oogcontact, en daarna herhalen en verplaats ze dichter naar de hoek. Blijf dit doen totdat ze volledig in de hoek.
 5. 5
  Onthouden, terwijl het doen van dit alles je leert het materiaal en met een beetje plezier ook. Voor de beste resultaten voor het krijgen van onderwijs, kijk direct bij het bord, maar probeer oogcontact te houden met de leraar.
 6. 6
  Neem ton noten en onderzoekt ze die nacht. Stel vragen als je iets niet begrijpt.
 7. 7
  Eet gezond. Soms als je eet te veel junk food of overslaan ontbijt is het je traag zal maken.
 8. 8
  Als je kunt, van de eerste dag van de school proberen om een plek aan de voorkant. Leerkrachten hebben de neiging om te denken dat kinderen die praten zitten waar ze ze niet kunnen vangen. Plus je kan perfect zien en de docent zal uw rustige en hardwerkende gedrag opmerken!

Tips

 • Dit werkt prima in een collegezaal, waar iedereen zijn hoofd naar beneden in een notebook en je bent de enige die schijnbaar aandacht.
 • Hoe meer noten je neemt, hoe meer de tijd passeert en de schijnbaar eindeloze saaie les voorbij zal zijn dat veel sneller!
 • Praat nooit in de klas of doorgeven toelichting op mensen. Besteed aandacht aan je leraar of wie aan het praten is, dit zal ook helpen om goede cijfers.
 • Merken wanneer je meest alert moment van de dag is, en kijk of u uw saaie lessen kunt plannen voor dat tijdslot.
 • Als u niet, kan zelfs een interessante klasse lijkt saai. Neem een ​​uur per dag op sociale media tijd en krijgt in plaats daarvan meer slapen.
 • Als u niet in staat bent om goed te eten voor en na de les, kan het veranderen van uw dieet kunt u zich richten in elke situatie, niet alleen school.
 • Voordat u zich registreert, vraag aan andere studenten over de diverse leraren voor de klassen die je moet nemen. Je leert meer en minder last hebben van een harde leraar die is interessant en houdt van het onderwijs, dan met een gemakkelijke leraar die niet schelen of het bereiden genoeg om te worden betrokken.
 • Maak notities over belangrijke informatie en deze te herzien na de les

Waarschuwingen

 • U zult de leraar favoriete student en de andere klasgenoten zullen denken dat je een suck-up/teachers huisdier, maar als je een goede baan, want je betaald aandacht en kreeg goede cijfers, zult u populair vanwege uw verhoogde inkomen, dus maak je geen zorgen als anderen plagen je nu!