Wkanl

Hoe naar de middelbare school te overleven

Het kan onmogelijk voelen zelfs een dag van de middelbare school te overleven, laat staan ​​vier jaar. Maar als je de juiste relaties te ontwikkelen, houd je hoofd in de boeken, en blijf je zelfvertrouwen en organisatie, zal de middelbare school een briesje. Als je wilt weten hoe je de middelbare school overleven, volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe naar de middelbare school te overleven. Ontwikkelen van gezonde relaties met leden van het andere geslacht.
Hoe naar de middelbare school te overleven. Ontwikkelen van gezonde relaties met leden van het andere geslacht.

Ontwikkel de juiste relaties

 1. 1
  Maak vrienden met diverse groepen mensen. Iedereen heeft iets bij te dragen aan uw groei als persoon. Niet ten koste van je cijfers, maar vergeet niet om plezier, zowel op school als van te hebben. Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om gelukkig te krijgen via de middelbare school zonder minstens een paar.
  • Vind interessante mensen die je iets kan leren. Wees bevriend met een ster atleet, een cellist, en de klasse president. Het vinden van mensen die verschillende dingen te doen kan ook helpen bij het vinden van uw niche.
  • Hoe actiever je bent, hoe makkelijker het zal zijn voor u om vrienden te maken. Als u deelnemen aan een verscheidenheid aan clubs en sport, of gewoon deelnemen in de klas, wordt u open te stellen een grotere verscheidenheid aan vrienden.
  • Probeer te voorkomen dat het maken van vrienden met onruststokers, of uw school prestaties zullen lijden.
  • Vermijd mensen die willen je neer te zetten en je een slecht gevoel over jezelf. Hoewel deze mensen kunnen houden opknoping uit met je, ze zijn niet je vrienden.
 2. 2
  Ontwikkelen van gezonde relaties met leden van het andere geslacht. Je hoeft niet te beginnen met daten als je niet vertrouwd bent met het, maar je kunt veel leren van opknoping uit met mensen van het andere geslacht. Kans is groot, heb je vroeger gewoon opknoping uit met mensen van je eigen geslacht op de middelbare school en kunnen verlegen of nerveus over het naderen van een persoon van het andere geslacht te voelen. Maar wees niet! U kunt veel leren, en die persoon kan te zenuwachtig zijn.
  • Je ziet er cool als je een paar vrienden van het andere geslacht. Mensen zullen je respect meer.
  • Zijn vrienden met een lid van het andere geslacht kan u ook helpen liefde of dating advies krijgen.
  • Als je klaar bent, probeer dating. Je kunt het rustig aan en geniet van het krijgen van een andere persoon op een meer intieme niveau kennen. Zelfs als uw relaties duren niet lang, kunnen ze u helpen slijpen uw dating vaardigheden, zodat je een stellaire vriend of vriendin wanneer de tijd rijp is.
  • Hebben alleen sex als je klaar bent. Hoewel veel hoge scholieren besteden hun tijd geobsedeerd over seks, velen van hen hebben het niet. Doe het alleen als je bescherming hebben en als het goed voelt, niet omdat je het gevoel dat iedereen doet het.
 3. 3
  Ontwikkelen van sterke relaties met uw docenten. Je hoeft niet te aaien van de leraar te zijn, maar moet je nog steeds vriendelijk en betrokken bij uw docenten. Immers, je weet nooit wanneer je later een van hen kan het nodig zijn een te geven brief van aanbeveling! Vergeet niet dat uw docenten zijn degenen die geven je de rangen, dus je moet ze geneigd om je wilt.
  • Wees niet bang om hen te vragen om hulp. Om hulp vragen is een teken van kracht en volwassenheid.
  • Niet in tegenspraak met je leraren. Zelfs als je denkt dat je docent is volledig verkeerd, het is gewoon niet de moeite waard om een ​​scène te gooien of in verlegenheid je leraar voor de klas. Als je echt het gevoel sterk over iets, kan je het noemen na de les zonder te kijken alsof je uitdagend gezag van uw leraar.
  • Wees vriendelijk voor leraren, maar niet zuigen aan hen. Niet alleen zal het je impopulair, maar de meeste leraren vinden het lastig en vervelend wanneer een student is duidelijk dat het een bruin-noser.
 4. 4
  Zoek hulp als u wordt gepest. Als iemand begint je een harde tijd op te geven, op te staan ​​om hem zo snel mogelijk. Niet zomaar weglopen of opgemaakt met het, maar vast je grenzen en grenzen stellen. Als je dat niet doet, dan zal het een lange vier jaar, want het wordt alleen maar erger. Pestkoppen liefde ga je off track te krijgen.
  • Als het pesten wordt fysiek, te vermijden terug te vechten. Hoewel het moeilijk lijkt misschien niet stoer te kijken, moet je voorkomen dat je gekwetst of zelfs het krijgen gegooid uit school.
  • Als je het gevoel echt bedreigd, praat met je ouders, leraren, of begeleider onmiddellijk. Er is geen schande in het willen veilig te zijn.

Wees een stellaire student

 1. 1
  Doe je. Houd een bepaalde hoeveelheid tijd om je huiswerk te doen. Als je niet je huiswerk te doen, bent u waarschijnlijk om te gaan, of zelfs mislukken van school. Je huiswerk zal niet alleen krijg je een betere kwaliteit in de klas, maar het zal u helpen begrijpen het materiaal op je toetsen en examens.
  • Identificeer de belangrijke werk dat u hoeft te doen, zoals essays of projecten, evenals het werk dat minder tijd en inspanning zal vergen. Niet uitstellen, het zal je nergens.
  • Gebruik dode tijd als busritten of terwijl je ontbijt eten te halen op toegewezen lezen.
  • Als je ooit ziek te zijn, vraag een vriend om te kijken of hij kan ophalen van uw huiswerk voor u. Op de middelbare school, ziek zijn is geen excuus voor het niet doen van huiswerk, tenzij je heel ziek.
 2. 2
  Studie. en quizzen zal maken een groot deel van je rang, dus vergeet niet om zo vaak als je kunt studeren. Stel een tijd om op zijn minst een week studeren op voorhand als je weet dat je een grote test komen, dus je hebt veel tijd om het materiaal te begrijpen. Dit zal ook helpen u zien als u problemen heeft met de leerstof, zodat u uw leerkrachten kunnen vragen stellen ruim van tevoren.
  • Wees alert tijdens de les. Hoe meer je begrijpt het materiaal, hoe makkelijker het zal zijn om te studeren.
  • Het helpt om het materiaal uit elke klasse voor minstens tien minuten per dag, zodat je niet achterop raken. Dit zal u helpen studeren wanneer de tijd komt.
  • Gedetailleerde notities nemen tijdens de les. Zorg ervoor dat je ze schrijven in je eigen woorden, zodat je echt het absorberen van het materiaal. Zij zullen een grote referentiepunt voordat je examens zijn.
  • Maak een schets te helpen bij het organiseren van uw gedachten terwijl je studeert.
  • Word lid van een studiegroep met vrienden in dezelfde klasse als het helpt u om uw werk gedaan. Zorg ervoor dat je je concentreert op het materiaal, niet op miskleunen.
 3. 3
  Probeer altijd op tijd. Leerkrachten dol studenten die op tijd en altijd te houden aan hun goede kanten. Een inspanning leveren om op tijd te zijn shows je bent enthousiast en docenten merken dit gedrag. Je zou zelfs kunnen overwegen opdagen vroeg voor de klas.
  • Als je naar zetels kiezen, wees niet bang om voorin zitten, studenten in de voorste rijen kunnen beter concentreren. De beste plek om te zitten is in de tweede rij naast de kant als je kunt, want je kunt aandacht besteden aan de leraar en nog steeds gezellig met vrienden. Leraren hebben ook de neiging om te kijken naar het midden van de kamer en ze waarderen attente studenten.
  • Toon up vooral in het begin examendata, zodat je kunt krijgen "in de zone" voor een groot examen.
 4. 4
  Blijf geconcentreerd. Om, moet je de juiste geest frame hebben. Zelfs als je niet het gevoel gemotiveerd op een bepaalde dag, zeg tegen jezelf om hard te werken en te weten dat je de voordelen later zullen plukken. Laat geen vrienden leiden je van het pad dat leidt tot succes. Vermijd giechelen met je vrienden of sms'en tijdens de les, en werken aan het luisteren naar alles wat je leraar zegt.
  • Terwijl je leraar is lesgeven,, tenzij hij of zij vraagt ​​naar antwoorden. Als je vrienden wil met je praten in de klas, vraag hen dan om tot later wachten. Wees niet onbeleefd om je leraren of je cijfer zal dalen.
 5. 5
  Houd je cijfers omhoog. Hoewel je altijd tijd te maken voor de lol, moet u zich richten op het bijhouden van je cijfers. Werk hard aan je huiswerk, uw test kwaliteiten, uw projecten en uw deelname rangen, en uw eindcijfers zal omhoogschieten. Stel doelen voor jezelf aan het begin van elke markering periode en probeer ze te overtreffen.
  • Vergeet niet om uw eigen normen te handhaven. Hoewel het krijgen van rechte Zoals kan gemakkelijk zijn voor je beste vriend, al is het erg moeilijk voor u om B te handhaven, alleen focussen op het verbeteren en doen het beste wat je kunt.

Te organiseren

 1. 1
  Hebben een grote planner. Hebben een plan voor wat je gaat om te studeren op alle tijden. Vergeet niet om uw pauzes, leuke uitjes en naschoolse activiteiten factor in uw planner. Vergeet niet om het te brengen op elke klasse, zodat u altijd kunt keep it up-to-date.
  • Zorgvuldig markeer alles van je examens in uw planner. Carve out tijd om te studeren voor elk examen.
  • Mark keer als u het druk met vrienden of sociale evenementen zal zijn, zodat je weet wat te verwachten van tevoren.
 2. 2
  Houd uw bindmiddelen mooi en netjes. Je wilt niet te laat naar de klas omdat je je leerboek niet kon vinden! U moet een afzonderlijke bindmiddel voor elke klasse hebben, en het moet duidelijk worden gemarkeerd, zodat u weet welke te brengen aan elk van uw lessen.
  • Niet over een "alles" bindmiddel of map waarin u houdt jullie allen diverse opdrachten, notities en testen van uw verschillende klassen. Dit maakt je ongelooflijk ongeorganiseerd, en als je die map of bindmiddel te verliezen, zal je echt verliest "alles."
 3. 3
  Organiseer uw locker. Zorg ervoor dat u precies weet waar uw boeken, bindmiddelen, en notebooks zijn helemaal times.Keep alle andere dingen die u nodig heeft in uw kast, zoals gym kleding, gom, sneakers, maandverband, of sport schema. Het hebben van een meer georganiseerde locker kan u helpen zich meer samen in uw hele schooldag.
  • Vergeet niet op te sluiten waardevolle spullen zoals iPods en mobiele telefoons, omdat mensen zullen stelen als ze zien dat je spullen rondslingeren.
  • Maak een'' met alles dat je nodig zou kunnen hebben in het, zoals pleisters, of aspirine.
  • Breng een extra stel kleren naar school voor het geval je iets morst op uw kleding.
 4. 4
  Plan, maar niet obsederen. Middelbare school, ongeacht wat ouders en leerkrachten vertellen je, wordt geleverd met een grotere foutmarge dan doet hogeschool of de werkende wereld. Erken dat, maar misbruik het niet. Hogescholen kunnen je toegeven, want je hebt een perfecte 4.0, een instrument bespelen,,, of als je bent de ster van uw theaterprogramma, maar niet geobsedeerd te blinken bij een ding te veel.
  • Nemen de tijd om te ontspannen of u kunt vroege burn-out.
  • Proberen om "leuke tijd" in uw schema aansluiten. Al van plan om plezier te hebben klinkt misschien contra-intuïtief, zal het u helpen los te laten.
 5. 5
  Beschikt over een college game plan. Hoewel de planning van uw weg naar de universiteit voordat je eerste jaar klinkt misschien een beetje extreem, de eerder je begint te denken over het college, hoe meer kans je zal zijn om de school van uw dromen te wonen. Hier zijn een aantal dingen in gedachten te houden als u van plan bent uw middelbare school carrière:
  • Onderhouden hoge academische normen vanaf het begin. Niet slap af tijdens je eerste jaar alleen maar omdat je denkt dat je een lange weg te gaan. Het einde van de middelbare school zal er voor je het weet.
  • Worden betrokken bij een club, sport, of band vanaf het begin. Werken op het hebben van een serieuze inzet om meerdere activiteiten zo vroeg als je kunt, zodat u kunt een leidende rol te komen.
  • Van plan om te studeren voor de SAT of ACT. Vergeet niet dat uw junior jaar druk want van je studie voor gestandaardiseerde tests, dus bereid je voor hen zo vroeg als je kunt zijn.
  • Van plan om uw college toepassingen klaar zijn begin. Niet te missen op de kans om naar een grote school omdat je ongeorganiseerd en niet kon krijgen van al uw toepassingen op tijd klaar.

Blijf actief

 1. 1
  Laat uw geest! Wonen futverzamelingen, thuiswedstrijden, school speelt, danst, en talentenjachten. Hoewel het oubollig kunnen voelen om de geest te hebben en meer tijd doorbrengen op school na de bel gaat, zult u zich veel beter voelen over je leven als je eigenlijk net als de plek waar je naar school gaat.
  • Het hebben van de geest zal u helpen een gevoel van gemeenschap te doen en niet voel me zo alleen.
  • De meer evenementen je gaat, hoe meer kans je zal zijn om vrienden te maken.
  • Draag uw school kleuren op de juiste dag. Wees niet bang van het kijken uncool. Niets is meer cool dan dat apathisch.
 2. 2
  Werk vinden. Je kan hebben om te werken om wat extra zakgeld hebben voor schoolspullen, kleren, of bioscoopkaartjes. Jongleren een baan en school is lastig, maar als je in staat bent om het te doen wordt u wint verantwoordelijkheden evenals time-management vaardigheden.
  • Als je kunt, op zoek naar een baan die goed zal uitzien op een cv, zelfs als het niet zo groot. De meeste mensen kennen "stagiair" is code voor al het werk dat niemand anders wil doen, maar betaal je contributie toch.
  • Vergeet niet dat wanneer u van toepassing zijn op de universiteit, zult u in staat uw werk ervaring op te schrijven. Maakt niet uit waar je werkt, met een part-time baan zal volwassenheid en betrokkenheid tonen.
 3. 3
  Word lid van een club. Je zult, en zal hebben plezier nastreven van een nieuwe belangstelling. Een kunst club, taal club, school overheid, of zelfs een peer counseling programma kan alles helpen vinden wat je ware missie in het leven is!
  • De middelbare school is de tijd om erachter te komen wat je wilt nastreven op de universiteit, en potentieel voor de rest van je leven, dus wees ontvankelijk voor alles dat je weg komt.
  • Worden actief betrokken bij de clubs zal ook helpen je eruit als een sterkere kandidaat wanneer het tijd is om te solliciteren naar de universiteit.
  • Word lid van uw school Key Club of ander vrijwilligerswerk club. Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om te helpen uw gemeenschap terwijl het hebben van plezier.
 4. 4
  Gezond zijn. Het is belangrijk om gezond deel van je dagelijkse routine. Hoewel je misschien het gevoel dat uw planning is ook-jam verpakt om aandacht te besteden aan uw lichaam, vergeet niet dat als je gezond voelt en zijn actief, zult u uw uiterlijk en prestaties op school te verbeteren.
  • Word lid van een sport. Niet alleen zult u zich meer betrokken voelen, maar je zult het krijgen van een geweldige workout in het proces.
  • Nemen de tijd voor oefening. Als je niet nemen sportschool of betrokken zijn bij een sport, maak tijd om te oefenen gedurende 30 minuten op zijn minst een paar keer per week.
  • Zorg voor voldoende rust. Zorg ervoor dat u ten minste 7-8 uur slaap per nacht te krijgen en naar bed gaan en wakker op hetzelfde tijdstip iedere dag. Als je meer alert tijdens de dag, zult u zich actiever en meer opgewonden te worden betrokken bij clubs of andere activiteiten.

Blijf op uw vertrouwen

 1. 1
  Weet waar je naartoe gaat. Je zult veel meer vertrouwen te voelen in een nieuwe omgeving als je je weg te leren rond je school. Als uw school is erg groot, er is een kans dat je nu en dan verdwalen, dus probeer het krijgen van een kaart van je school en het benadrukken van uw belangrijkste klassen en de snelste routes om ze te leren. Achterhalen welke badkamers, lunch tafels en bureaus zijn de beste en streven ernaar om ze te krijgen voordat iemand anders.
  • Tijdens student oriëntatie, voel je vrij om te wandelen rond het gebouw zoveel als je nodig hebt tot je een goed gevoel van waar uw klassen zijn.
 2. 2
  Kijk je best. Douchen elke dag en draag deodorant. Draag schone kleren en een indruk. Vind je eigen, iets comfortabel en efficiënt. Je hoeft niet te dragen wat alle populaire kinderen dragen - worden origineel! echter niet te gek met de kleren te krijgen, je bent op school om te leren, niet om het model.
  • Maakt niet uit wat je draagt, zorg ervoor dat je kleren schoon zijn en vrij van rimpels. Gewoon laten zien dat je tijd in je uiterlijk zal een groot verschil maken.
  • Draag geen onthullende of ongepaste kleding die van uw school dress code schenden.
 3. 3
  Blijven. Het hebben van een goede houding zal u helpen om uw geesten omhoog wanneer de dingen lijken te zijn uit elkaar te vallen om je heen. Blijf kalm en ontspannen, zelfs als je het gevoel dat er niets in je leven gaat rechts. Je kunt jezelf verliezen en verknoeien in al de gekte.
  • . Glimlachend zal je kijkt meer zelfvertrouwen en kunnen veranderingen in andere volkeren 'te brengen attitudes rechts en links. Het zal ook u lijkt op een vriendelijke, vrolijke, leuke en warme persoon.
  • Je moet een paar nieuwe vrienden snel genoeg als je een goede houding te houden.

Tips

 • Wees aardig voor alle studenten die je ontmoet, of ze nu ouder of jonger dan jij. Op deze manier kun je langzaam het respect van de hele school.
 • Laat je niet afleiden. Balans je schoolwerk en sociale leven voor de beste resultaten. Te veel schoolwerk zal je gek en te veel tijd met vrienden zal je afleiden maken.
 • Zorg ervoor dat je in staat bent om te lachen om jezelf. Mensen vinden het leuk als je dingen niet persoonlijk op te vatten, en als je gewoon kunt lachen om wie je bent.
 • Middelbare school is niet zoals in de films. Iedereen vrij veel praat met iedereen en de kinderen zijn niet zo slecht als ze lijken.

Waarschuwingen

 • Veel tieners experimenteren met drugs tijdens de middelbare school. Vergeet niet, groepsdruk is moeilijk te overwinnen, maar op het einde, het is je lichaam dat je zetten deze stoffen in. Wees ervan bewust dat het drugsgebruik schadelijke effecten niet alleen op je lichaam maar ook op je relaties met anderen kunnen hebben.
 • Als je gepest, krijgt onmiddellijk hulp. Wees niet bang om hulp te vragen omdat je bang dat je gepest nog meer bent.
 • Nooit vernielen, misbruik schooleigendommen, stelen dingen van anderen, of mensen lastig. Geen school zal dit gedrag tolereren onder alle omstandigheden, en afhankelijk van de ernst van de situatie, kan de school besluiten om juridische stappen te ondernemen.
 • Breng nooit over-the-counter of gecontroleerde drugs, wapens, pornografisch materiaal, of andere verboden voorwerpen naar school. Niet alleen kon je krijgen geschorst of uitgesloten, maar je kon ook worden gearresteerd en een boete van honderden dollars. Als je een recept, kunt u het geneesmiddel en een briefje van de dokter naar het kantoor of verpleegkundige om daar te laten voor uw geplande doses te nemen.
 • Laat geen vrienden, je partner, of peer pressure dwingen je in het hebben van een seksuele relatie voordat je klaar bent.
 • Nooit drinken en rijden. Nog beter - drink niet helemaal.
 • Als u begint te proberen om te drinken, zorg ervoor dat je het te doen rond mensen die je vertrouwt.