Wkanl

Hoe te arrogant

Arrogantie wordt gezegd dat het een deugd te zijn, vooral in de context van bepaalde beroepen zoals bij het senior management of het niveau van deskundigen. Hier is hoe je kunt leren wat arrogantie is en hoe te profiteren van het gebruik ervan.

Het doel van arrogantie is te laten degenen die je toch niet echt waarde weet dat je beter bent dan hen op een bepaalde activiteit of van karakter. Mensen hebben de neiging om uit te vinden hoe vaardig je bent, maakt niet uit hoe je ervoor kiest om te handelen. Handelend arrogant is echter een eenvoudige oplossing die vrijwel onmiddellijk effect hebben. Dit is, natuurlijk, tegengesteld aan de punt van de omgang met de medemens, maar het is een keuze voor u te maken.

Het totale voordeel voor het gebruik arrogantie wordt behandeld als een superieur persoon. Om die rode loper behandeling, moet je echt te aanvaarden en zich te houden aan strikte arrogantie protocol. Deze behandeling kan heel goed opwegen tegen het ontbreken van aardig gevonden willen worden als je nodig hebt om zo'n persona in een professionele context te nemen, of omdat je nodig hebt om mensen op een afstand te houden van je, om welke reden dan ook.

Stappen

Hoe te arrogant. Geloven dat je bent zo goed als je zegt dat je bent.
Hoe te arrogant. Geloven dat je bent zo goed als je zegt dat je bent.
 1. 1
  Geloven dat je bent zo goed als je zegt dat je bent. Dus zeg tegen jezelf je bent de beste en zijn trots op elk ding je doet. Echt nemen deze houding aan boord in al je denken en ontslaan de knagende twijfels, moeten er enige. Weet dat je geweldig in elk opzicht zijn.
 2. 2
  Heb een stille aanwezigheid en uitstraling. Uw lichaamstaal nodig heeft om een ​​hogere status waarde weerspiegelen - rechtop staan ​​altijd, maken ervan overtuigd doelgerichte bewegingen, niet vaak, en loop met grote stappen. Blijven afstandelijk en kijk kritisch naar mensen en taken.
 3. 3
  Niet alleen praten superieur; superieur. Dit vereist inspanning namens u aantonen dat u meer weten dan anderen, wat betekent dat je veel over de industrie, beroep of activiteit waarbij u uw leidinggevende karakter bezit moeten weten. Heb hiaten niet of je zal door iemand die aan u richten worden geactiveerd.
 4. 4
  Stel de hoogste normen van etiquette waarvoor uw roeping noemt. Gebruik altijd manieren om uw voordeel. Arrogant betekent niet onbeleefd en vergeten iemands elementaire etiquette rond anderen. Omgangsvormen dienen als het middel waarmee u het onderhoud van uw afstandelijkheid en houdt anderen op afstand - op een sociaal aanvaardbare manier.
 5. 5
  Gebruik een gratis kaart in plaats van een creditcard. Dit toont aan dat u uw eigen uitgaven te beheren, en niet vertrouwen een bank om het te doen voor u.
 6. 6
  Goed kleden. Walk the talk met fijne en nette kleding. Een duur pak, jasje of wrap-round jurk is de moeite waard 50 goedkope versies. Het duurt langer en laat een blijvende indruk.

Tips

 • De beste zijn in alles is te veel werk, dus bogen op uw superioriteit strikt in gebieden waar je niet kan worden aangevochten. Dit betekent dat wordt gericht op wat je echt goed in bent.
 • Naarmate je meer arrogant, zul je uiteindelijk jezelf dwingen om te voldoen aan uw eigen hype. Zie het als een geforceerde zelfverbetering programma.
 • Arrogantie is best gebruikt met sarcasme of enige andere wijze snijden opmerking die niet betwist de verklaringen van anderen, maar maakt gebruik van woordspelingen om woorden van andere mensen zich tegen hen. Dit kan betekenen dat je hard moet werken aan het verhogen van uw repertoire van come-backs, epigrammen en sarcastische kwinkslagen.
 • Real arrogantie, mits goed toegepast, geeft de indruk van uw gepercipieerde gevoel van superioriteit, rijkdom, en nemen om te bespreken. Het straalt gewoon.
 • Arrogant is anders dan trots je prestaties of materiële rijkdom. Arrogante mensen niet nodig om de gemeenschappelijke verworvenheden van het leven uit te zenden.

Waarschuwingen

 • Wees nooit arrogant met degenen van wie je werkelijk waarde of respect. Het doel van het zijn arrogant is om "tone down" of zwijgen uw critici of mensen die een beetje meer tevreden met zichzelf dan ze zouden moeten zijn. Het is ook een middel van het houden van een werkplek in de ban van je, maar het kan averechts werken als de werkplek is een publiek-spirited een of vol dromers, fauteuil socialisten en die-hard cynici.
 • Wees niet te arrogant. Er is een fijne lijn tussen het zijn arrogant en een totaal ruk.
 • Als je beweert superieur te zijn in een gebied waar je niet over de vaardigheden of deskundigheid, zal uw arrogantie uit elkaar vallen en verliest zijn werking.
 • Je bent alleen maar proberen te klimmen op de rug van degenen die u niet vertrouwt of anderszins niet bevalt. Niet hetzelfde doen rond familie, vrienden of gewaardeerd collega.
 • Sommige mensen kunnen niet zoals jij en denkt dat je een show-off.