Wkanl

Hoe maak je jezelf niet van iemand houden

iemand die niet van je kunt je echt pijn, weer u moet omgaan met een herinnering of de emoties, of als je wentelen in je eigen verdriet. Als je van iemand die niet van je houdt, dan bent u waarschijnlijk depressief, boos en misschien zou voelen ongewenste (wat natuurlijk nooit waar is). Je zou kunnen hebben ellendig gevoeld, en je vrienden wel of misschien niet achter je op deze. Maak je geen zorgen, na het lezen van dit artikel zul je veel beter over jezelf, en over de liefde.

Stappen

Hoe maak je jezelf niet van iemand houden. Weten waarom dit niet van je houdt.
Hoe maak je jezelf niet van iemand houden. Weten waarom dit niet van je houdt.
 1. 1
  Weten waarom dit niet van je houdt. Zeg tegen jezelf dat het is hun probleem, niet de jouwe. Als ze je niet wilt, is het misschien omdat hun hart al was genomen, of misschien zijn ze niet klaar voor een relatie. Als ze weg te draaien, is het misschien gewoon omdat ze denken dat je bent te goed om te zitten in een relatie waar de gevoelens misschien niet wederzijds.
 2. 2
  Compliment jezelf. Maakt niet uit wat mensen zeggen, het goed is om goed na te denken over jezelf en dragen jezelf met confidence.Don 't laat mensen die zet je neer bij je. Als de persoon die je probeert niet te houden is een van die mensen, hem niet vloeken / haar uit of zeggen slechte dingen over hen, het nooit helpt. Het enige dat u hoeft te doen is ver weg te blijven totdat de liefde is verdwenen en totdat je jezelf kunt verbeteren.
 3. 3
  Mediteren. Het helpt de hersenen om naar u te luisteren. Je zou kunnen mediteren op de traditionele manier. Als uw manier van het krijgen van ontspannen is te liggen in een warm bubbelbad en een boek lezen, of liggen in je pyjama kijken comedy televisie en het eten van vetarm ijs, zou dit helpen. Zolang je denkt aan iets anders dan de persoon, zal het wel goed!
 4. 4
  Zeg tegen jezelf dat je ze niet houden. Zeggen dat over en over, denk aan de slechte ding over hen, net als het feit dat ze niet weten hoe mooi je bent. Misschien hebben ze een zweem van pure arrogantie en een beetje een gemiddelde strook.
 5. 5
  Als je nog steeds gevoelens voor deze persoon gericht, herhaal de stappen 3 en 4. Als dat niet werkt, gewoon proberen om een ​​beter persoon die je zal merken vinden. Sommige mensen zeggen: "Je kunt niet over iemand tot u een nieuw iemand." Maar dat is voor iedereen verschillend.

Tips

 • Probeer niet te blijven stilstaan ​​bij de gedachte van deze persoon. (Deze is moeilijk!!) Echter, het is mogelijk als je niet richten op hen en iets anders doen.
 • Wees zelfverzekerd over uw beslissing.
 • Geef jezelf een makeover.

Waarschuwingen

 • Wanneer mediteren, adem langzaam en diep. Te snel ademen en je kon hyperventileren.