Wkanl

Hoe om te gaan met een gemiddelde vriend

Misschien is je vriend is middel om mensen en weet het. Maar ze zijn behoorlijk, en populair en niet schelen. Hoe ga je ermee om?

Stappen

Hoe om te gaan met een gemiddelde vriend. Maak hem / haar beseffen hoe verschrikkelijk ze zijn.
Hoe om te gaan met een gemiddelde vriend. Maak hem / haar beseffen hoe verschrikkelijk ze zijn.
 1. 1
  Blijf uit aanraking. Als je vriend is niet leuk om veel mensen, het is moeilijk te zeggen of ze een grapje. Wegblijven dus voor een klein beetje. Wanneer hij / zij komt naar uw huis of u belt, het betekent dat ze echt van je vindt als een vriend. Waarom zou je zorg hoe andere mensen handelen als ze niet eens willen dat je dat veel?
 2. 2
  Maak hem / haar beseffen hoe verschrikkelijk ze zijn. Hij / zij mag niet schelen, maar je doet. En dat is wat zij over zal schelen. Als ze zegt iets als, "Oh mijn god, ik haat dat meisje / jongen. Hij / zij is zo gemeen tegen mij op IM en ik heb geen idee waarom," je moet herinneren hem / haar, "Misschien is het omdat je gemorst een smoothie over haar borst en riep haar vet in het winkelcentrum. "
 3. 3
  Gebruik omgekeerde psychologie als hij / zij handelt zo gemeen tegen je, spelen hetzelfde spel je leuk vond om te spelen toen je acht jaar oud; omgekeerde psychologie. Toen ze opstart, start een back-up met haar. Als hij / zij zegt: "Waarom doe je zo gemeen tegen mij?" dan antwoord je, "Ik heb te maken met deze elke keer als ik zie je."
 4. 4
  Hou hem / haar in een "gewoon normale vriend zone" vergeet niet dat als je vriend handelt altijd de manier waarop ze dat doen, is het best om haar in een 'gewoon een normale vriend' zone te houden. Hebt u een beste vriend? Het is geen goed idee om het haar te maken.

'# Ook een ander geweldig idee is: Vertel hen in een situatie wanneer je alleen bent en ze voelen zich niet ongemakkelijk. Presenteer feiten, en hen herinneren aan momenten waarop ze dit deden. Wees specifiek!

 1. 1
  Je hoeft niet altijd als hij / zij 's rond echt optimistisch. Probeer low-key te zijn. Het zal waarschijnlijk wrijven op hem / haar en ze zullen kalmeren en je praat als een normaal persoon.

Tips

 • als ze controleert elke beweging of spreekt altijd voor je dingen voor jezelf, toon haar dat je kan spreken en hoeven niet haar om uw gids voor alles zijn.
 • Wees niet net als haar. Als je dezelfde soort kleren ze doet dragen, probeer dan iets anders. Anders zullen ze denken dat je bent net als haar en je wilt plezier van mensen te maken en verpesten het leven van alle dag lang.
 • Dit meisje moet echt niet je vriend zijn. Als iemand zet je neer of laat je je slecht voelt, laat ze weten dat ze worden bedoelen en als ze blijven, niet meer hun vriend te zijn.
 • Als ze gemeen tegen je ze met vriendelijkheid te doden. ze verward zullen krijgen en terug!
 • als ze worden voor u betekenen, ze doden met vriendelijkheid. Ze zullen verward krijgen en weer uit.
 • Als je vriend eindigt iets te zeggen als dat, dan heb je niet neem het nog verder. Enkel antwoorden: "Okay". Of... "Whatever".
 • Niet te verschillend uitzien. Als je dat doet, zal ze dat iets over de manier waarop je kijkt die dag is vervelend haar zeggen.