Wkanl

Hoe om te gaan met een jaloerse vriend

Als je een jaloerse vriend die het leven moeilijk voor u, hier is hoe te weren van hun negatieve houding zonder dat verpest de vriendschap.

Stappen

Hoe om te gaan met een jaloerse vriend. Zet jezelf in de schoenen van je vriend en begrijpen van de redenen achter zijn of haar gevoelens.
Hoe om te gaan met een jaloerse vriend. Zet jezelf in de schoenen van je vriend en begrijpen van de redenen achter zijn of haar gevoelens.
 1. 1
  Kennen het verschil tussen jaloezie en. Wat lijkt misschien een opzettelijke poging om te zetten u misschien neer eigenlijk je vriend geeft je.
 2. 2
  Zet jezelf in de schoenen van je vriend en begrijpen van de redenen achter zijn of haar gevoelens. Jaloezie, vaak voort uit.
 3. 3
  Hier krijg je een second opinion. Als je vriend is het maken van opmerkingen die lijken voort te komen uit jaloezie, iemand anders in de buurt die objectief kan kijken naar de situatie. Als ze niet aanwezig zijn, zoeken hun mening achteraf.
 4. 4
  Tonen een positieve houding te laten de jaloerse vriendin weten dat ze geen macht over jou en dat je heel zelfverzekerd over jezelf. Als u niet zeker bent om te beginnen, dan bouwen zelfvertrouwen.
 5. 5
  Help je vriend heffen hun en het opbouwen van een leven dat ze trots op in plaats van te kijken afgunstig naar jou kan zijn. Empowerment hen is een goede manier om hun jaloezie verspreiden, maar doe dit alleen voor die mensen die je voelt zijn waardig van uw tijd en energie. Als je ze wilt helpen en ze lijken leuk en de moeite waard, bieden te laten zien hoe je, heb je haar op die manier, wanneer je dat shirt, hoe heb je de moordenaar baan gevonden.
 6. 6
  Bieden aanmoediging en lof wanneer iets goed gaat voor je vriend, maar wat je ook doet, niet je geluk voor wat er gaande is recht in je leven verbergen. Een echte vriend steunt ten alle tijden en moet blij zijn voor je prestaties.

Tips

 • Je zou een leuke, mooi, gezellig persoon die mensen zijn jaloers op te zijn. Jammer. Laat ze. Je zult jezelf niet dienen beter door de catering aan hun haat.
 • Als je vriend nog steeds jaloers en als gevolg daarvan probeert om u af te breken, overwegen breken met die vriend.

Waarschuwingen

 • Opscheppen zal alleen geen jaloezie erger.