Wkanl

Hoe te zetten op lichte make-up (voor tieners)

Je zou vrienden of klasgenoten die op lagen van de stichting, concealers, poeders, blush en wie weet wat nog meer hebben. Maar werkt het echt zo goed uit? Wij, als tieners willen kijken na onze huid, toch? Gebruik de gids hieronder om uit te zoeken hoe om zo weinig make-up mogelijk en nog goed kijken. Een beetje gaat een lange weg.

Stappen

Hoe te zetten op lichte make-up (voor tieners). Hydrateren je gezicht.
Hoe te zetten op lichte make-up (voor tieners). Hydrateren je gezicht.
 1. 1
  Hydrateren je gezicht. Die make-up op kan uw huid uitdrogen, wat een minder dan professionele uitstraling. Moisturizers kan uw huid glad en gezond.
 2. 2
  Licht toe te passen op oogschaduw. Vele verschillende kleuren van ogen vereisen verschillende kleuren, moet u uw kleuren geschikt om verschillende kleuren voor verschillende outfits, ook (behalve als je er een goede kijk op uw gezicht te voltooien en match alles!). Van lichtblauw tot diep bruin, de veiligste manier om te gaan is met een kleur die bij je huidskleur. Voor de volledige kijk-zet uw halfschaduw op alleen uw deksel, dan vegen een donkerdere kleur over vouw, dan is stof de lichtste kleur in uw binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwen. Wees niet te open uw ogen te breed, zou je vouw het, waardoor een uiterst zichtbare markering!
 3. 3
  Hydrateren je lippen. Je zou niet willen dat je lippen te kaal en schrale gaan. Ik heb liever je een Chapstick Classic kopen om niet alleen geven je lippen SPF en zorg, maar ook smaak. Zachte lippen zijn ook geweldig, ze hebben lekker smaken en zijn getint. Lip Smackers werkt geweldig, ook!
 4. 4
  Toepassing lipgloss. Lipsticks zijn minder duidelijk en metallic dan dit. Zet op een heldere of lichte lipgloss om je natuurlijke kleur te markeren.
 5. 5
  Zet op mascara. Draag mascara en krul je wimpers om je ogen groter lijken en meer open.
 6. 6
  ALTIJD afwassen make-up aan het eind van elke dag!

Tips

 • Was altijd uit make-up voordat je gaat slapen!
 • Maak er een gewoonte van om vochtinbrengende crème voor het slapen gaan voor een gezonde kijk de volgende ochtend.
 • Gelden niet te veel make-up. Je bent een tiener en de school moet uw prioriteit zijn. Make-up wordt verondersteld om uw gezicht te verbeteren.
 • Gebruik huidvriendelijke make-up.
 • Je gezicht te wassen voor en na elke keer dat je make-up te gebruiken. Op deze manier kunt u dat prachtige teint houden dat je werkt zo hard te pompen!
 • Gebruik een lichte natuurlijke look voor school!
 • Niet veel te maken aan over als je je make-up ziet er cakey.
 • Zorg ervoor dat de make-up die u gebruikt is niet goedkoop kwaliteit. Je wilt niet dat uw huid beschadigen. Je hebt maar een gezicht, waarom gebruik producten die niet tot pari?
 • Kijken naar uw mogelijkheden van merken bij het uitkiezen van make-up. Er zijn vele.
 • Je hoeft niet de hele hierboven shadow opgesomd programma nodig, en mascara. Je kon gewoon toepassen (moisturizer natuurlijk), eyeliner en lipgloss, en nog steeds fantastisch uitzien!
 • Je moet je altijd gebruik maken van poeder, dat is een tint lichter dan je werkelijke huidskleur.

Waarschuwingen

 • Neem je make-up altijd af, want als je dat niet doet, zul je een aantal ongewenste hebt acne. Dit is belangrijk.
 • Wat make-up is getest op dieren. Als u bezwaar heeft tegen deze, vergeet niet om het pakket te controleren voordat u het koopt. Producten die niet op dieren zijn getest altijd hebben deze afgedrukt op de doos / verpakking.
 • Vergeet niet; make-up is bedoeld om uw functies te markeren, niet voor ze op.