Wkanl

Hoe om te gaan met drama onder vrienden


Er kunnen momenten zijn waarop je face-to-face te komen met iets of iemand die je niet wilt behandelen. Maar er is een grote regel als het er op aan komt, blijf kalm, en net zo positief als je kunt.

Stappen

Hoe om te gaan met drama onder vrienden. Als er iemand is die je gebruikt om vrienden met of je bang van en willen niet dat ze houding aan te geven, zijn er weinig ontsnapt als je face-to-face.
Hoe om te gaan met drama onder vrienden. Als er iemand is die je gebruikt om vrienden met of je bang van en willen niet dat ze houding aan te geven, zijn er weinig ontsnapt als je face-to-face.
 1. 1
  Als er iemand is die je gebruikt om vrienden met of je bang van en willen niet dat ze houding aan te geven, zijn er weinig ontsnapt als je face-to-face. Als er een persoon die je vreest, er niet uit als je niet kan schelen. Je zou willen dat ze een beetje plezier van het gevoel gekwetst zodat ze harder proberen niet op te geven, maar niet huilen!
 2. 2
  Omgaan met mensen die je haat, degenen die geruchten verspreiden, zal je meestal krijgt een koude adrenaline rush als je om hen heen. Verwacht onbeleefde reacties en wreed lachen. Niet terug te komen met iets. Kijk maar naar hen en geef ze de saaiste blik mogelijk en tijdens het gedeelte wanneer ze verwachten dat je boos, geef ze gewoon een unphased blik en zeg langzaam (zonder emotie) "ok..." en loop weg. Na een tijdje van dit, zullen ze verveeld krijgen en niet met je praten, dat is wat je zou moeten zoeken.
 3. 3
  Wees bereid om de zeer agressieve commentaren en grappen over jezelf en geruchten nemen. Als het gaat om geruchten, de sleutel is om een ​​"kan me niet schelen" kijken. Never Ever Ever snap terug of laat emoties te tonen. Laat geen mensen over je heen lopen. Als ze over de lijn einde van de vriendschap. Niemand verdient het om zo behandeld te worden! Als ze overgaan tot beledigen je, op zoek naar een persoon die je vertrouwt. Je verdient het niet om zo behandeld te worden.

Tips

 • Als die persoon echt wilde uw vriend zijn ze niet zou handelen als deze. Zorg ervoor dat u weet wie je echte vrienden zijn en wie je kunt vertrouwen. Die mensen zijn degenen aan de stok met.
 • Ook, vergeet niet dat als hij / zij niet vergeten of vergeven voor wat er ook gebeurde, hij / zij is niet je echte vriend.
 • Hebben vertrouwen in de wetenschap dat uw echte en ware vrienden zal aan uw zijde staan ​​tot het einde.
 • Je moet niet vergeten, dat sommige mensen zijn gewoon allemaal praten. Ze kunnen het gesprek praten, maar kunnen ze echt de weg te wandelen?
 • De meeste mensen zullen terug naar beneden. (Vooral meisjes.) Jongens hebben meer kans om in vechtpartijen. Meisjes hebben meer kans om uw rep prullenbak of in je hoofd en overtuig u valse prullenbak. Blijf kalm.
 • Laat je niet op je hoede voor een minuut. Sommige mensen zijn slim en kunnen op zoek gaan naar uw zwakheid. Kijk ze recht in de ogen, dan lopen.
 • Advies inwinnen van ouderen die hebben gerijpt door eerdere drama ervaringen
 • Vergeet niet hij of zij is gewoon een onzekere persoon. Hij of zij zal u en Sass je diss maar vergeet niet, als ze zeggen dat je onbeleefd bent, zijn ze onbeleefd gewoon je belt dat.
 • Als "ze" confronteren u, gebruik dan een verveeld of ongeïnteresseerd stem en uitstraling, maar niet te ongeïnteresseerd, zullen ze dat gebruiken in hun voordeel. Gebruik geen sarcastice stem, als die kan worden ontvangen als boosheid, waardoor ze plezier.
 • Vergeet niet, in een loop van een mensenleven, wat maakt het uit? (Dit betekent, als je ouder wordt en jaren zijn voorbij, wanneer je terugkijkt op uw problemen, wat maakt het uit om je nu?)
 • Negeer de mensen die er niet toe doen. Laat ze drama beginnen en laat ze zien je kon minder zorg. Uiteindelijk zullen ze moe en verder gaan.
 • Geweld is het laatste wat je wilt. Het kan leiden tot schorsing, worden uitgezet, of met jezelf ernstig gewond.

Waarschuwingen

 • Sta altijd uw grond en kom op voor je zelf. Lopen nooit weg en huilen.
 • Altijd proberen om uw problemen op te lossen met je vrienden. Het is meestal niet zo erg als je denkt, misschien een misverstand. Je bent onderneming zowel waarschijnlijk missen elkaars.
 • Begin niet uw problemen of je de een om ze af te maken, ongeacht wat de uitkomst is.
 • Emoties zijn de oorzaak van je lot.
 • Soms verontschuldigen is de beste manier om je problemen op te lossen.