Wkanl

Hoe om te beslissen om piercing

Bij het krijgen van een piercing, de meeste mensen hebben veel vragen. Er zijn dingen die je je piercer moet vragen, en dingen die je moet weten voordat u overwegen piercing elk lichaamsdeel.

Stappen

Hoe om te beslissen om piercing. Kijk naar je anatomie.
Hoe om te beslissen om piercing. Kijk naar je anatomie.
 1. 1
  Ken uw gezondheid. Bent u een snelle genezer? Eet je junkfood en rook? Hoe behandel je je lichaam in het algemeen zal een groot verschil maken in hoe snel en goed je piercing geneest maken.
 2. 2
  Ken uw lichaam. Als u metalen allergieën, krijg titaan of ander materiaal dat is zeer biocompatibel. Als u gevoelig bent voor keloid littekens zijn, wilt u misschien piercings heroverwegen.
 3. 3
  Kijk naar je anatomie. Als je niet genoeg ruimte te doorboren hebt, zal je piercing af te wijzen. Goede piercers zal niet proberen te doorboren iemand wiens anatomie is niet bevorderlijk voor genezing. Als u het krijgen van een genitale piercing, krijgen een overleg om te zien wat geschikt is voor uw anatomie is.
 4. 4
  Bepaal waarom je wilt een piercing. Is het omdat iedereen er een heeft? Ben je piercing iets uniek te zijn? Of doe je het voor je eigen redenen? Mensen die piercings te krijgen, omdat ze populair zijn, of omdat ze ongewoon verwijderen vaak de piercing binnen een jaar of twee.
 5. 5
  Ken uw pijn tolerantie. Iedereen is anders, dus je kunt niet gewoon vragen een paar mensen hoeveel van hen gewond. Verschillende lichaamsdelen zullen verschillende hoeveelheden pijn geven. In het algemeen zijn de meeste het erover eens dat het kraakbeen en diepe piercings pijn meer, hoewel dit niet voor alle mensen kan zijn.
 6. 6
  Zoek een respectabele winkel. Kijk door portefeuilles voor nieuwe en genezen piercings. Vragen om hun autoclaaf en spore testresultaten zien. Praat met de piercer over wat je wilt.
 7. 7
  Kies wat je flatteert. Wat er goed uitziet op je vriend kan vreselijk uitzien op je. Je hebt misschien de perfecte anatomie van de piercing, en dan nog kan niet vleiend zijn op je lichaam.
 8. 8
  Probeer het uit. Neem captive ringen en glijden ze over het deel dat u wilt doorboord. Neem vloeibare latex en lijm op de ballen om het deel dat u wilt doorboord. Kijk in de spiegel, en foto's nemen om te zien wat andere mensen zullen zien.
 9. 9
  Plan uw nazorg. Zorg ervoor dat je de tijd hebt om het schoon elke dag, en te beschermen. Als je sporten, wachten tot het buiten het seizoen. Als je leeft in een koud klimaat, wachten tot de zomer.
 10. 10
  Accepteer de duurzaamheid van een piercing. Ja, de meeste kunnen worden verwijderd met weinig inspanning, maar de meeste zullen littekens achterlaten. Als je niet van plan op het houden van uw piercing, kun je leven met de littekens?
 11. 11
  Bereid je voor op het ergste. Kunt u het zich veroorloven een arts te bezoeken en medicijnen in het geval van infectie? Zal u een voorschot voor werk of school nodig? Kunt u terugkeren naar uw piercer als u problemen hebt of een sieraden verandering voordat het genezen is?
 12. 12
  Denk erover na. Wanneer u zeker weet, denk er over na wat meer.
 13. 13
  Een piercing door een getrainde professional, na het eten van iets gezonds, in een periode waarin u in goede gezondheid.

Tips

 • Niet piercing terwijl dronken (u meer bloeden) of terwijl stoned (u pijn voelt levendiger.) Goede winkels zal niet doorboren iemand onder invloed van een stof.
 • Heb een piercing niet te krijgen, omdat het populair is, of omdat het is ongebruikelijk. Hier krijg je een piercing omdat je wilt dat bepaalde piercing.
 • Als een piercing salon voelt "off" aan u, ongeacht wat de reden is, vinden ergens anders je piercing gedaan te krijgen.
 • Krijg een overleg voordat de piercing.
 • Denk zeer zorgvuldig voordat je doorboord. Vraag je vrienden, ouders, broers en zussen voor suggesties. Na een tijdje, zal het een permanent geheel.

Waarschuwingen

 • Ga alleen naar een professionele piercer. Artsen kunnen afkeuren van de piercing je wilt, en de piercer bij winkelketens of winkelcentrum stands zijn over het algemeen onvoldoende opgeleid.
 • Je kunt niet zeker weten hoeveel het zal pijn doen totdat je het doet.
 • Probeer nooit te doorboren jezelf.
 • Vertel uw piercer als u eventuele problemen met het immuunsysteem, of problemen met de bloedstolling hebben.