Wkanl

Hoe de zorg voor een orale piercing

Tong, en andere orale piercings worden steeds meer en meer populair groeien... Maar ze kunnen ook ernstige complicaties als ze niet behoorlijk gereinigd en mag volledig genezen. In deze Google, verkennen we hoe je een goede nazorg te geven aan deze soorten piercings.

Stappen

Hoe de zorg voor een orale piercing. Ga naar een betrouwbare en gecertificeerde piercing studio.
Hoe de zorg voor een orale piercing. Ga naar een betrouwbare en gecertificeerde piercing studio.
 1. 1
  Ga naar een betrouwbare en gecertificeerde piercing studio. Het lijkt misschien een goed idee om jezelf te doorboren, maar als je doorboren je tong op de verkeerde plaats kan het leiden tot de tong (en de huid) misvormingen. Naalden en sieraden moet correct worden gesteriliseerd voordat het gaat ergens in de buurt van je mond!
 2. 2
  Al zullen ze je vertellen hoe de zorg voor uw piercings, is het belangrijk te onthouden dat piercings vaak infecties ontwikkelen, en leiden tot ernstige problemen, dus wees ijverig!
 3. 3
  Na het krijgen van het doorboorde je tong zal opzwellen tot ongeveer twee keer de normale grootte. Maak je geen zorgen, dit is normaal. Zwelling zal beginnen met het verminderen in drie of vijf dagen en gaan volledig weg in zeven tot acht.
 4. 4
  De tong gaat volledig genezen na ongeveer zes tot acht weken. Spoel je tong en mond regelmatig met zout water om infectie te voorkomen. Gedurende deze tijd niet spelen met of raak je tong, en altijd spoel je tong als dit gebeurt per ongeluk of na het eten van voedsel.
 5. 5
  Je moet proberen om gepureerde voedsel, soepen etc eten. Voor de eerste 3 tot 5 dagen, Na dit het eten van vast voedsel moet geen probleem zijn, maar vergeet niet te spoelen na iets te eten.
 6. 6
  Nadat de zwelling naar beneden gaat kun je bezuinigen op de mond spoelen, maar als gevolg van het feit dat het voedsel binnen de piercing spoelen na het eten van voedsel dat kan komen te zitten (brood, vezelig vlees, etc) ingediend kan worden is een goed idee. Zodra het volledig is genezen normale mondverzorging (tandenpoetsen en mondwater) is voldoende.
 7. 7
  Er zal een korst, of harde plek rond het gat waar je bent doorboord te zijn, maar dit moet in twee tot drie maanden verdwijnen.
 8. 8
  Zorg ervoor dat elk sieraad is schoon voordat je hem in je piercing. Als het nog binnen de eerste 6 maanden, sterilisatie van de sieraden is een goed idee.

Tips

 • Proberen te warm (warm is ok) voedingsmiddelen te vermijden tijdens je piercing genezen is, omdat het kan extra zwelling veroorzaken.
 • De piercer vaak prik de tong met een langere staaf van sieraden dan nodig is zal te laten voor enige zwelling. Nadat uw zwelling is afgenomen wilt u misschien een kortere bar krijgen. Kortere bars en plastic ballen zijn veiliger voor je tanden.
 • Draag een klein flesje zoute water met u in een zak of tas, zodat u kunt uw mond onmiddellijk spoelen, als je nodig hebt om terwijl je onderweg bent.
 • Omdat het moeilijk en onverstandig om normaal te eten na het krijgen van een piercing, probeer dan het drinken voedingssupplement drankjes (Slim-fast, Zorg, enz.) omdat ze veel eiwitten bevatten, enz. Vergeet niet dat je nog steeds je soepen en gepureerde voedsel te eten met dit!
 • Het eten van koud voedsel, zoals ijs, koude dranken, enz. kan helpen verminderen zwelling.
 • Koop een klein flesje Chloroseptic of soortgelijke verdovende zere keel sprays. Verwijder ongeveer 3/4 van de vloeistof en volledig in te vullen met mondspoeling. Als je uit en kan niet spoelen met mondwater, spuit dit op de boven-en onderkant van de piercing, het heeft ook de bijwerking van verdovende de nieuwe piercing waar je komt te waarderen.
 • Roken is schadelijk voor uw nieuwe orale piercing, vooral tijdens de eerste genezingsfase. Niet te roken tijdens het hele genezingsproces.

Waarschuwingen

 • Reinig nooit piercings met alcohol of waterstofperoxide als het is zeer gevaarlijk om dat te doen!
 • Wees voorzichtig bij het kiezen van een mondwater te gebruiken, antiseptische mondspoelingen die geen alcohol bevatten, zijn de beste, als je een alcohol vrije antiseptische mondspoeling niet kunt vinden, verdunnen uw mondwater met water. Mondwater met alcohol zal je niet doden maar het net kan het genezingsproces te maken een beetje langer. Alcohol mondwater doodt meer bacteriën wel.
 • Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je piercing niet in contact komen met de lichaamsvloeistoffen van anderen terwijl het genezingsproces-voorzichtig te onthouden van orale seks of open mond zoenen dat gevaarlijke ziektekiemen kunnen verspreiden.
 • Een tongpiercing, in tegenstelling tot andere piercings, is door middel van dwarsgestreepte spieren. Dit heeft een hogere capaciteit om volledig te genezen. Vanwege dit, zelfs na een paar jaar, het verwijderen van de piercing voor een langere tijd kan resulteren in je piercing genezing gesloten. Na 3 of meer jaren is dit meestal niet het geval is en u kunt het weglaten voor langere tijd zonder zorgen.
 • Niet eten popcorn gedurende enkele weken na het krijgen van de piercing (terwijl het normaal gesproken duurt maar een paar dagen om genoeg genezen om vaste stoffen te eten zonder probleem popcorn moet worden vermeden veel langer). Popcorn bevat kleine harde stukjes van de kernel schaal, kunnen deze in de bar in de piercing vast komen en zijn zeer moeilijk te verwijderen.
 • Heeft soda niet drinken als je eerst een orale piercing! De fizziness kan irriterend zijn.