Wkanl

Hoe om te gaan met tattoo pijn

Tatoeages kunnen pijnlijk zijn. Dat is een feit. Echter, iedereen behandelt pijn anders, en het is belangrijk om te begrijpen dat voordat u besluit te gaan zitten in de stoel.

Stappen

Hoe om te gaan met tattoo pijn. Als het je eerste tattoo, ga niet door jezelf.
Hoe om te gaan met tattoo pijn. Als het je eerste tattoo, ga niet door jezelf.
 1. 1
  Als het je eerste tattoo, ga niet door jezelf. Neem een ​​vriend of familielid, op die manier, je hebt iemand om of die kunnen in het algemeen neem je gedachten af ​​van de pijn te praten.
 2. 2
  De meeste kunstenaars zullen niet gewoon beginnen. Zij zullen u vragen of u klaar bent, en zij zullen wachten op uw ga je gang. Haal diep adem en neem de tijd. Je hoeft niet te duiken in zodra u naar uw afspraak.
 3. 3
  Als er bloed maakt u zich zwak voelt of misselijk, moet je waarschijnlijk niet kijken. Er is meestal bloed betrokken bij het krijgen van een tattoo. Zelfs als je vrienden vertellen dat je ze niet bloeden, bloedde ze.
 4. 4
  Begrijp dat iedereen verschillend is. Sommige mensen voelen minder pijn door niet te kijken, anderen voelen zich beter als ze kijken. Je zal het uitzoeken. Doen wat het beste voor u, niet wat het beste was voor je vriend die hen voor het eerst kreeg.
 5. 5
  Kauwgom kauwen of harde snoep of dat helpt. Breng een stressbal, of wat je kunt knijpen als dat je helpt.
 6. 6
  Als de pijn wordt steeds aan u, en u moet een pauze te nemen, vertellen de kunstenaar. De meeste vinden het niet erg, en ze liever niet om uw ervaring een onnodig pijnlijk te maken. Neem twee minuten pauze en ga dan terug naar het. Bedenk dat u betaalt voor dit, dus doe wat je moet doen voor je.
 7. 7
  Bewegen zo weinig mogelijk. Hoe minder je beweegt, hoe preciezer de kunstenaar kan zijn, en hoe sneller het zal gaan.
 8. 8
  Daarna uw merk-spanking-nieuwe tatoeage zal een beetje pijnlijk zijn. Luister naar de instructies van uw kunstenaar, en de pijn minimaal zal zijn en zal snel verdwijnen.
 9. 9
  Geniet van je nieuwe tattoo.
 10. 10
  Om pijn en bloedingen te verminderen en te genezen van de tattoo sneller, kan tarwegras extract wonderen verrichten. Breng het voor de kunstenaar begint, tijdens en na een dag nadat de tatoeage is voltooid.

Tips

 • Begrijpen wat je krijgt jezelf in. U kunt het krijgen van een tatoeage op een gebied waarvan bekend is dat pijnlijk.
 • Deze zijn permanent, dus niet jezelf door wat kan een pijnlijk proces zijn voor iets wat je spijt in vijf jaar.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de winkel is schoon en sanitair! het goed is om de tatoeage medewerkers vragen of ze materialen zijn gesteriliseerd en als de winkel is schoon.
 • Vermijd gaan door jezelf.
 • Zorg ervoor dat je eet voor het geval uw bloedsuikerspiegel daalt.