Wkanl

Hoe de zorg voor een nieuwe navel piercing

Dus je hebt net gekregen uw navel piercing. Voor sommige mensen dat het pijn doet, anderen niet het gevoel een ding.

Maar als je eenmaal hebt gedaan, moet je weten hoe de zorg voor het voorkomen van infectie, migratie (De piercing bewegen in je huid) of het groeiende uit.

Stappen

Hoe de zorg voor een nieuwe navel piercing. Wanneer u voor het eerst naar huis te komen, niet aanraken of verplaatsen je piercing helemaal.
Hoe de zorg voor een nieuwe navel piercing. Wanneer u voor het eerst naar huis te komen, niet aanraken of verplaatsen je piercing helemaal.
 1. 1
  Wanneer u voor het eerst naar huis te komen, niet aanraken of verplaatsen je piercing helemaal. Het kan nog steeds een beetje pijn te zijn omdat je lichaam wennen aan het metalen voorwerp in je huid. Laat het gewoon onder je top.
 2. 2
  'Steam clean' je navel. Na een paar uur van te hebben het gedaan, kunt u een beetje zout (zeezout is het beste) en kokend water in een klein glas. Laat het water iets afkoelen en dan naar voren leunen en zette het glas op je buik, dan achterover leunen. Als je het goed doet, zal je een afdichting tussen de huid en de beker dus niets zal lekken krijgen. Het kan lastig zijn in het begin, maar na een tijdje zul je onder de knie te krijgen. Nu met het op, wacht 10 tot 15 minuten, en het zout zal het schoon.
 3. 3
  Nadat je het hebt schoongemaakt met het zoute water, spoel het af met stromend water uit de kraan. daarna moet je om het te drogen. Gebruik geen handdoek of vaatdoek omdat deze dragen veel bactreria. Gebruik in plaats daarvan een schone papieren handdoek en zachtjes droog. Je moet dit doen voor ongeveer 3-4 maanden totdat deze volledig is genezen.
 4. 4
  Baden / douchen. Het is het beste als je een douche te nemen, want het is een stroom van schoon water voortdurend. Maar als je moet zwemmen, hoeft geen bubble-mengsel, sterke badoliën, of zeep in het water niet zetten want dit zal het irriteren. In plaats daarvan hebben het water schoon, en baden zoals u gewoonlijk. Heb je haar niet wassen in het water (want je haar draagt ​​een veel ziektekiemen ook) en geen enkel deel van uw lichaam niet scheren, terwijl in het bad, omdat de kleine haartjes kunnen verstrikt raken in je piercing. In plaats daarvan, scheren en wassen je haar na, zonder dat je piercing nat.
 5. 5
  Wees voorzichtig met hoe je slaapt. Als je, zoals veel mensen, je merkt dat je slapen op je buik (wat een probleem is) kunt u deze truc gebruikte ik proberen.
  • Als uw bed is een eenpersoonsbed - Pak wat extra kussens, en stapel ze op een kant. U kunt dit beter doen als je op het bed liggen. Doe voldoende ruimte voor u op uw rug liggen, en zet dan de kussens op de resterende ruimte. Nu in je slaap, als je probeert en rollen over je wordt tegengehouden door de kussens, of verblijft u aan uw kant. Je moet het proberen een paar keer om het goed voor je lichaam vorm te krijgen, maar het is een goede truc.
 6. 6
  Kleding - De meeste kleding zal zijn prima, maar blijf weg van strakke, knellende kleding. Grote riemen zijn slecht, omdat je lichaam nodig heeft om lucht te krijgen, en de band zal niet alleen druk uitoefenen op je piercing, zal het de frisse lucht krijgen om het te beperken. Probeer het en draag katoenen of andere zachte stoffen, omdat deze zal irriteren je huid minder. Als je weet dat je gaat te hebben om een ​​soort van jeukende kleding (PE uniformen voor school kan soms irriterend voor de huid) ziet u een eye-patch te kopen en doe dit over de piercing en dan neem het uit nadat je hebt gekregen te dragen gewijzigd.
 7. 7
  Met dit alles gezegd, gebruik gewoon gezond verstand. Als de piercing wordt kwetsen je slecht, of lijkt besmet, dan is het waarschijnlijk, en je moet gaan hebt uitgecheckt voordat het erger wordt.

Tips

 • Na het douchen of baden, is het waarschijnlijk dat je piercing klef zal worden, is dit geen probleem, maar raak ze niet aan, dit kan niet genoeg worden benadrukt, moet je niet het voor een tijdje raken.
 • U kunt andere mensen te laten zien, maar zorg ervoor dat geen van hen aanraken niet. Omdat andere mensen dragen ziektekiemen ook.
 • Als u wilt uw piercing te zien, dan is het prima, maar vergeet niet aan te raken te veel. In plaats daarvan krijg je een spiegel en kijk er met die. Hoe meer je porren en aanraken, hoe waarschijnlijker het is dat je lichaam het verwerpt.
 • U mag niet stoppen met het reinigen totdat je helemaal genezen. Als u stopt vroeg schoonmaken, heb je een kans van het krijgen van ernstig geïnfecteerde wat kan resulteren in u dat u de piercing volledig verwijderd, wat een verspilling van tijd en geld zou hebben. Dus zorg ervoor dat u het schoonmaken van het twee keer per dag totdat u zeker weet dat het is genezen.
 • Alleen op schoonmakers en sprays verteld aan u door de piercer, kunnen zaken als alcohol en neosporin het infecteren.
 • Voor de meeste mensen, de genezing tijd is niet meer dan 6 maanden, maar iedereen is anders, voor sommigen duurt het maximaal een jaar, het hangt allemaal af op je lichaam, bijvoorbeeld als u een goed dieet met voldoende vitaminen en hebben een goed immuunsysteem, heb je meer kans om sneller te genezen.
 • Er is alleen zoveel water kun je uitdrogen met een tissue of (zeer) schone handdoek. Nadat je zachtjes dep het droog, gebruik je föhn te drogen je piercing. Gebruik de koele instelling, zodat je piercing warmt niet op en je huid verbranden. Volgen door deppen een beetje zalf (zoals Mentholatum) met een Q-Tip.
 • Wees zeer voorzichtig bij het aan-shirts als ze kunnen vangen en ruk aan de piercing.
 • Stel het niet elke vorm van zalf. Dit kan de navel besmet.

Waarschuwingen

 • Ga niet zwemmen totdat je piercing genezen is. Chloor is hetzelfde als alcohol, die kan infecteren.
 • Als u een van de volgende dingen rond je navel, zou u een infectie: roodheid, zwelling, bloeden, blauwe plekken, slechte geur, intense pijn, of iets buiten het gewone. Echter, een paar dagen na je piercing, dit is allemaal normaal. Pas weken na dat dit een probleem.
 • Draag geen sieraden gemaakt van acryl of goud en draag geen zware, bungelende stukken totdat piercing genezen is.
 • Alle initiële piercings moet worden gedaan met roestvrij staal of titanium sieraden.
 • NOOIT je piercing te reinigen met alcohol of waterstofperoxide. Dat voorkomt dat de wond genezing.
 • Tanning is oke. Alleen niet vergeten om het te bedekken met een watje of een band-steun.
 • Als je huisdieren hebt, laat ze niet te kruipen op je bed of je kleren, omdat het haar en de bugs die loskomen ze veel problemen kunnen veroorzaken. Laat uw huisdieren likken je piercing of navel.
 • Geen sieraden veranderen de gehele lengte van het genezingsproces, die kan variëren van 6-12 maanden.