Wkanl

Hoe om te beschrijven een kapper wat haar je wilt

Het voorkomen van een haar ramp in de salon is gewoon een kwestie van vooruit te plannen en communiceren met uw kapper. Volg deze stappen zodat je nooit meer een slecht kapsel weer lijden.

Stappen

Hoe om te beschrijven een kapper wat haar je wilt. Bepaal wat voor soort haar je hebt.
Hoe om te beschrijven een kapper wat haar je wilt. Bepaal wat voor soort haar je hebt.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort haar je hebt. Is het lang of kort? Krullend of steil? Dik, baby-fijn of ergens daar tussenin?
 2. 2
  Maak de afspraak. Laat de receptioniste weten dat je extra tijd om te bespreken hoe je je haar wilt nodig hebben. Dit geldt zelfs voor de walk-in salons.
 3. 3
  Breng een foto! Zoek een kapsel en / of kleur je wilt in een tijdschrift of op het internet. Als u niet zeker bent van wat je wilt gebruik maken van Google om trefwoorden te zoeken als "populaire kapsels van 2012" of "korte kapsels". Probeer ook te zoeken op uw favoriete beroemdheid om verschillende kapsels die ze hebben gehad zien. Idealiter breng foto's van de voorkant, achterkant en zijkanten van het kapsel u wilt. Voor foto's van de kleur die je wilt, zorg ervoor dat het haar is in het beeld (het is moeilijk om de kleuren te zien of haar van het model is up).
 4. 4
  Gebruik je handen. Laat de stylist waar u wilt uw haar te vallen, hoeveel je wilt afgesneden en hoe diep een hoek die u wilt elke gelaagdheid (dit laatste is vooral handig als je een "V-cut" of enige andere scherpe hoek in de terug).
 5. 5
  Zit rechtop. Weet je benen of slappe niet kruisen omdat dit zal ertoe leiden dat uw kapsel te oneffen geworden.
 6. 6
  Kijken naar de spiegel. Op deze manier kunt u kijken wat de styliste doet en elke verwarring te verduidelijken voordat het een vergissing.
 7. 7
  Nauw onderzoekt uzelf na de stylist is voltooid. Dit is de laatste kans dat hij / zij zal moeten eventuele verschillen tussen wat je wilt en hoe de snede ziet corrigeren. Als er iets is wat je niet bevalt, vertel haar. Ze willen dat je om gelukkig te zijn, zodat je terug zal komen!
 8. 8
  Tip royaal en vraag de stylist voor zijn / haar werk uren. Nu kun je fantastische haar te krijgen elke keer dat u de salon bezoeken!

Tips

 • Ieders "beetje off the end" kan sterk variëren, dus, om reemphasize, gebruik je handen om de stylist hoeveel een "klein beetje van het einde" betekent tonen.
 • De meeste stylisten zullen een blik werpen op een foto en dan zal niet opnieuw naar kijken. Maak je geen zorgen over dit als het gebeurt, vooral met variaties op klassieke stijlen (zoals een bob of een shag) of een momenteel populaire (zoals een wordt gedragen door een beroemdheid). Hou je ogen op de spiegel.
 • Voor een walk-in salon, proberen uit te vinden welke dagen zijn niet bezig met het op voorhand te bellen. Dit verzekert dat u genoeg tijd om te kletsen met de stylist hebben.
 • Tijdens de uiteindelijke look, moet u de handheld spiegel te nemen in uw eigen handen. Dit zal verzekeren heb je genoeg tijd om alle hoeken van je hoofd te zien alvorens de spiegel terug.
 • Probeer altijd dezelfde stylist als ze gewend raken aan u, en u voor hen.
 • Zorg ervoor dat dit haar stijl is wat je wilt. Mensen denken vaak dat ze iets met hun haar willen, en nadat het is gedaan, ze houden niet van de resultaten.
 • Zorg ervoor dat het u kan communiceren met de stylist. Wees niet verlegen!

Waarschuwingen

 • Als je het gevoel geïntimideerd door een stylist of je het gevoel dat hij / zij is niet te luisteren naar wat je wilt, lopen en maak een afspraak elders. In sommige high-end salons betaalt u een consult vergoeding, spreken met de manager en zien of het kan worden geretourneerd als dit het geval is.