Wkanl

Hoe om krullend haar te krijgen om te zetten in golvend haar

Zeggenschap over die weerbarstige krullen door ze in mooie golvende haren! Niets beter!

Stappen

Hoe om krullend haar te krijgen om te zetten in golvend haar. Kweek je haar uit, zolang je kunt beheren.
Hoe om krullend haar te krijgen om te zetten in golvend haar. Kweek je haar uit, zolang je kunt beheren.
 1. 1
  Kweek je haar uit, zolang je kunt beheren. De langere en zwaardere krullend haar is het meer het ontwart.
 2. 2
  Koop een stijltang product. Speel met de dosis / tijd aanbevelingen op de fles. Langere gelijk rechtere terwijl kortere gelijk wavier. Wal-Mart moet hebben sommige, zo niet vragen bij uw plaatselijke kapsalon.
 3. 3
  Koop een soort van een antikroesserum die u kunt toepassen om je haar als het droog is. Daarom, op dagen dat je in een haast en geen tijd om te douchen, en je voelt alsof je haar is een weer, zet een kwart grootte hoeveelheid van het serum in uw handpalm afhankelijk van haar en kneed in het haar. Samenperst tot de kroes niet langer een probleem.
 4. 4
  Ook als je naar school of werk, houden een aantal van die serum in je werk tas / locker / tas / rugzak en toe te passen als dat nodig is.
 5. 5
  Ook een soort van een haarmasker. Neutrogena haarmasker werkt geweldig. Gebruik een keer per week om ervoor te zorgen dat uw haar is niet meer dan gedroogd. Omdat het gebruik van veel producten op je haar kan dat doen en ook krullend haar heeft de neiging om echt droog te krijgen. Sommige soorten krullend haar kan ook gebrek aan keratine (een eiwit), maar sommige kunnen ook te veel hebben. Als u al uw haar te beschadigen door hitte styling of kleuren te vaak het kan enige keratine nodig, maar over het algemeen als je haar is van nature ruw, het heeft meer dan genoeg eiwitten al en eventuele extra zal maken het alleen puffier.
 6. 6
  Stop het gebruik van shampoo. Wassen alleen met conditioner. Hoe langer je gaan zonder shampoo, des te vloeiender en minder pluizig je haar geworden. Zie Volg de krullende meisje methode voor krullend haar.
 7. 7
  Strek je haar een beetje (niet helemaal recht) en een klein golf in je haar om je haar lijken minder krullend.
 8. 8
  Overweeg om je een chemische relaxer of een golf perm. Dit is de meest permanente oplossing als je echt wilt golvend haar. Het is echter niet een oplossing op lange termijn, aangezien het zal het haar beschadigen.

Tips

 • Zorg ervoor dat u het etiket te lezen op de producten! enkele vermelding dat ze warmte geactiveerd. wat betekent dat je zou moeten föhnen voor het aan het werk.
 • Hier is een andere methode. Houd je haar heel gehydrateerd. Voordat je naar bed gaat, strek je haar. Trek je haar in een losse paardenstaart en ga naar bed. Als je wakker wordt, zet je krultang om de hoogste graad. Krul je haar in twee inch secties. Zet een glans beschermende hydraterende haarlak op rechts na het curling.
 • Probeer te voorkomen dat je je haar nat heel vaak. Als het nat is het de neiging te krimpen up, maar eenmaal droog voor een lange tijd zal het langzaam te ontspannen en meer golvend en minder krullend.

Waarschuwingen

 • Stijltangen kan je haar verbranden indien toegepast verkeerd dus lees alle instructies voordat u begint.
 • Heb je haar niet nat voordat je je haar steil te maken.