Wkanl

Hoe om te zorgen voor droge huid

Droge huid heeft een laag niveau van talg en kunnen gevoelig zijn voor de gevoeligheid zijn. De huid heeft een uitgedroogd kijken veroorzaakt door haar onvermogen om vocht vast te houden. Het voelt meestal "strak" en ongemakkelijk na het wassen, tenzij een soort van moisturizer of huid crème wordt toegepast. Barsten en scheuren zijn tekenen van extreem droge, vochtarme huid.

Stappen

Hoe om te zorgen voor droge huid. Vermijd het gebruik van kraanwater bij het ​​reinigen van een droge huid.
Hoe om te zorgen voor droge huid. Vermijd het gebruik van kraanwater bij het ​​reinigen van een droge huid.
 1. 1
  Vermijd het gebruik van kraanwater bij het ​​reinigen van een droge huid. De deposito's zijn te drogen op de huid. Gebruik mineraalwater om je gezicht te verfrissen.
 2. 2
  Breng een spray van mineraalwater op uw huid beneveld op met een plantenspuit elke ochtend en dep je huid droog.
 3. 3
  Reinig uw droge huid regelmatig. Zorg ervoor dat uw huid krijgt extra zorgvuldige bescherming. Wassen droge huid met water en zeep verwijdert niet alleen vuil, maar ook de natuurlijke oliën de huid beschermt. Een moisturizer verhoogt het vochtgehalte van de buitenste lagen van de huid en geeft het een zacht, vochtig uiterlijk.
 4. 4
  Gebruik niet-wasmiddel, pH-neutrale producten om uw huid te reinigen. Vermijd het gebruik van commerciële zeep. En altijd raak je gezicht zachtjes. Dubbelklik reinigen met een crème, waardoor er een lichte, dunne spoor van het op de huid na de tweede reiniging.
 5. 5
  Volg een bad of een met een milde toepassing van baby-olie. Masseer je gezicht met zelfgemaakte voedende crème elke avond voor het slapen gaan. Wees gul met de room in de gebieden rond de ogen, waar kleine lijnen en kraaienpootjes worden geboren.
 6. 6
  Vermijd in contact komt met sterk alkalische zepen en detergenten zoals wassen zeep en poeders die sterk alkalische en drogen ingrediënten.
 7. 7
  Bevochtig met water, breng dan een dun laagje lucht-exclusief moisturizer, zal dit de soepelheid van de droge huid te herstellen.
 8. 8
  Plaats geen zware crèmes niet op de dunne huid direct rondom je ogen, deze veroorzaken van de huid te blazen, een proces dat uiteindelijk kan leiden tot verslapping van de huid. Gebruik in plaats daarvan specifiek geformuleerd oogcrème of-gel.

Tips

 • Beauty Mask voor de droge huid (goed te mengen van de ingrediënten en gebruik als masker):
  • 1 ei
  • 1 theelepel honing,
  • 1/2 theelepel olijfolie
  • paar druppels rozenwater
 • Night Moisturizing
  • Nadat u uw huid schoon en toon, breng dan een scheutje water of een water-beslaan. Dep bijna droog met een zachte handdoek, daarna glad moisturizer van boezem tot haarlijn. Laat vijf minuten voor onmiddellijke absorptie (bedekken je gezicht en keel met warme washandjes om de penetratie te versnellen), daarna deppen overtollige moisturizer met een tissue.
  • Men kan de toner overslaan, maar moet de tere huid rond de ogen te hydrateren.
 • Eenmaal per week, neem een ​​bad van melk. Het zal voeden en verzachten je huid. Warm je badwater en zet in 250 gram melkpoeder, halve eetlepel amandelolie en een paar druppels van je favoriete parfum. Dan gewoon liggen in het en laat je gedachten afdwalen, terwijl de gezonde schuim doet wonderen op uw droge huid.
 • Day Moisturizing
  • Breng een aanraking van uw natuurlijke moisturizer over de vers gereinigd, afgezwakt, en bevochtigde huid op je keel, wangen en rond je ogen. Mannen moeten een proces van twee stappen te volgen. Toepassing moisturizer onmiddellijk na het scheren. Wacht tien minuten. Hydrateren dan weer.

Waarschuwingen

 • Heb een washandje niet gebruiken omdat een ruwe textuur kan irriteren.
 • Gebruik nooit heet water bij het reinigen van een droge huid.