Wkanl

Hoe de voetafdruk test te gebruiken

Gebruik deze voetafdruk test om erachter te komen of je normale voeten, platvoeten of hoge gewelfde voeten. Dit is erg handig wanneer u op zoek bent naar schoenen die comfortabel voor uw voeten zal zijn!

Stappen

Hoe de voetafdruk test te gebruiken. Dunk je voeten in het water of verf.
Hoe de voetafdruk test te gebruiken. Dunk je voeten in het water of verf.
 1. 1
  Dunk je voeten in het water of verf.
 2. 2
  Lopen op karton en zorg ervoor dat u een duidelijke afdruk van je voet. Zie je het gehele silhouet van je voet, of is het meer van een schets, met slechts hielen en tenen laten zien?
 3. 3
  Kijk voor de klassieke "voetafdruk in het zand" footprint. Er zal een merkbaar naar binnen gebogen zijn, maar niet meer dan 3/4 van een inch het grootst gedeelte. Als dit het soort silhouet je voet maakt, dan heb je een normale voeten. Anders...
 4. 4
  Controleer om te zien of de hele voet shows. Uw footprint zal zien als een voet-vormige blob. Er zal bijna geen naar binnen curve van uw grote teen naar de hiel te zijn, er kan zelfs een buitenwaartse curve. Dit houdt in dat je hebt platte voeten. Als je voetafdruk lijkt niet, dan...
 5. 5
  Kijk of je voetafdruk buigt beslist naar binnen, waardoor het midden van je voet zien er erg mager. Je teen en hiel show, maar er is weinig tussen. Als dit het geval is, hebt u waarschijnlijk een hoge boog voet.
 6. 6
  Winkel voor schoenen die het beste past bij uw voet vorm.
  • Normale Voeten - Stabiliteit schoenen bieden een goede mix van demping, mediale ondersteuning (aan overmatige naar binnen kantelen van de voet, die letsel kunnen veroorzaken te beperken) en duurzaamheid. Om stabiliteit, ze hebben kenmerken die een steviger dichtheid onder de binnenrand van de voet verschaffen. Ze zijn meestal gebaseerd op een semi-gebogen leest.
  • Platvoeten - Motion Control schoenen zijn de meest rigide, controle-georiënteerde hardloopschoenen. Ze zijn ontworpen om te vertragen of te beperken extreme naar binnen kantelen van de voet en enkel, die letsel kunnen veroorzaken. Deze zijn zwaarder, maar zeer duurzaam.
  • Hoge Overspannen Voeten - Gedempte schoenen hebben over het algemeen de zachtste mid-zool en het minst toegevoegde stabiliteit. Ze zijn meestal gebouwd semi-gebogen of gebogen te voet beweging, wat handig is voor lopers die starre, onbeweeglijke voeten te stimuleren.

Tips

 • Het hebben van iets anders dan de gemiddelde voet is niet iets om je voor te schamen. Mensen met een platte of hoge boog voeten kan normaal functioneren, hoewel de meeste eindigen met pijn als gevolg als ze ouder worden. De militairen zouden geen platte voeten mensen accepteren tijdens wereldoorlog 2, omdat ze geloofden dat ze konden niet marcheren voor langere tijd.

Waarschuwingen

 • Als je niet zeker weet wat voor soort voeten je hebt, is het best om een ​​voet arts om er zeker te zien. De aankoop van de verkeerde soorten schoenen consequent kan langdurige schade veroorzaken.

Dingen die je nodig hebt

 • Water of Paint
 • Karton