Wkanl

Hoe maak je vrouwen aanbid u

Hoewel elke vrouw is uniek, er zijn dingen die vrijwel universeel maakt elke vrouw zwijmelen. Romantische scènes in films waarschijnlijk het best illustreren de gedurfde, riskante, maar absoluut schattig gebaren die vrouwen liefde. Terwijl je niet wilt cheesy te worden of gaan belachelijk over de top, kan je dit artikel leest voor tips over hoe om vrouwen aanbid je.

Stappen

Hoe maak je vrouwen aanbid u. Zorg ervoor dat u schoon.
Hoe maak je vrouwen aanbid u. Zorg ervoor dat u schoon.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u schoon. Maakt niet uit hoe schattig je bent, zal niemand komt in de buurt van je als je stinkt, laat staan ​​mooie vrouwen.
 2. 2
  Nu, het is handig als je toevallig om te werken met iemand die je wilt, want je kunt een excuus om het ijs te breken, naast het feit dat je haar graag hebt. Als je haar vraagt ​​om u te helpen met iets dat je niet zeker weet hoe te doen (knipoog) dan heb je het perfecte excuus om te besteden vijf minuten of zo praten. Proberen en ga voor de "Aww Factor" hier. Wees niet bang om schaapachtig, of zelfs een beetje beschaamd kijken, want meisjes zullen denken dat het is schattig, en dat is direct brownie punten. Toch lees het volgende deel, want dit is ook van vitaal belang, zelfs als u met hen samenwerken.
 3. 3
  Als u niet werkt met het meisje je wilt, dan is dit deel is iets harder. De eenvoudigste manier om het water te testen is te bieden hen met iets helpen, maar alleen als ze lijken te worstelen. De volgende eenvoudigste manier om het ijs te breken is om te zitten aan dezelfde tafel als hen, of in de buurt van hen (ze moeten gaan zitten) en zorg ervoor dat je vragen of ze hoor daar zit. Als ze neemt kennis van u en zegt: "Nee, nee, ga je gang", of woorden van een soortgelijk effect besteden veel aandacht aan hen. U kunt halverwege wel. De meest zenuwslopende manier om het ijs te breken is om gewoon te gaan naar hen en zeg hallo. Wacht een paar minuten / seconden, naargelang het geval lijkt, maar begin niet meteen te praten of ze zal spooked en waarschijnlijk wil weglopen schreeuwen. Probeer het en richt je op iets onmiddellijke en komen met iets over te zeggen. Als ze reageert, dan is dat de helft van het gevecht gewonnen, nu heb je net te houden het gesprek gaande. Proberen en verplaatsen het gesprek om een ​​gebied dat je prettig bij voelt, maar niets te zwaar op het moment. Zodra je haar lachen (met u, niet bij je) wees niet bang om vragen te stellen over haar, want dit laat zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in haar hen>, niet de binnenkant van haar ondergoed.
 4. 4
  Wanneer het gesprek lijkt te zijn op een piek, werken tot wat moed en zeggen dat je onderweg hebt moet. Loop weg, niet te ver maar, ga dan terug en zeg iets als: "He, ik dacht, heb je een telefoon" 'Mag ik je nummer? " Serieus, als ze lijkt alsof ze je leuk vindt, doe het dan, maar het kan makkelijker om te vragen om een ​​MSN-adres, enz. worden
 5. 5
  Als u de MSN-adres te krijgen, voegen ze zo snel als je thuis komt, als je het nummer, bel haar na een paar dagen. Dan MSN, gewoon praten, verder waar u gebleven was, en na enige tijd vraag haar of ze wil je ergens te ontmoeten. Probeer niet te vragen van de blauwe en zeg iets als "Ga je mee naar _____ met mij?" of woorden van die strekking. Probeer in plaats daarvan iets als "Ik zou graag om ergens ontmoeten. Hou je _____?" Op de telefoon, doe hetzelfde.
 6. 6
  Streven naar een datum en tijd die bij haar past te regelen, en doorgaan met het gesprek, klinken niet triomfantelijk, of iets van dergelijke, want, nogmaals, u zult zielig kijken.
 7. 7
  Als je haar ontmoet, vraag haar wat ze wil doen, niet suggereren iets, tenzij ze je vraagt ​​om, en zorg ervoor dat het iets wat ze wil doen. Proberen en meer flirterige deze tijd. Wanneer u het ijs brak, lag de nadruk op het zijn interessant, nu is het op het zijn van een potentiële partner. Plus, doet vieze mindedness geen kwaad, zo lang als je kunt af komen met een totaal rustige stem. Niet lachen om je eigen insinuaties, tenzij je kan het niet helpen. Ook als je insinuaties gemakkelijk kunt zien in iets wat ze zegt, wijzen het uit.
 8. 8
  Gaan als dit voor een tijdje, voortdurend met jezelf in goed licht, en het werk tot uw moed om haar mee uit te vragen. Proberen te "voorstel stijl" vraagt ​​out te voorkomen. Het is effectiever om redelijk goede vrienden die steeds beter en beter te worden...
 9. 9
  Blijven respectvol en geïnteresseerden over de hele relatie. Dit is de belangrijkste stap van allemaal. Een tragisch voorkomende fout dat zelfs een "aardige vent" kan maken is om af te schrijven een vrouw als "makkelijk" als ze geeft hem wat hij na. Naast het feit dat hypocriet, deze houding toont een vreselijk gebrek aan vertrouwen. Ze is niet eenvoudig - zij is in je, want je volgt de stappen en je heet bent. Geniet van de aandacht, en waarderen vrouwen die weten wat ze willen wanneer ze het zien. Voor je het weet, zal uw telefoon worden roodgloeiend met telefoontjes van vrouwen die niet kunnen wachten om je weer te zien, want je bent zo'n verademing.
 10. 10
  Wel heel erg leuk als je besluit te breken. Vrienden blijven als mogelijk is. Heb je reputatie niet beschadigen met een wrede woorden. Je moet niet vergeten, meisjes hebben vrienden! Hun vrienden hebben vrienden ook. Vergeet niet, de theorie gaat dat u bent slechts zes mensen weg uit de wetenschap iemand anders in de wereld. Een meisje heeft een hekel aan je. Ze maakt haar vrienden haat je, de slechte pers spreads. Bedenk echter, haar gevoelens uit meer dan je reputatie. Als je vriendelijk bent gewoon te voorkomen dat je een slechte reputatie, je verdient het slechte reputatie.

Tips

 • Wees een gentleman. Zulke wezens zijn een uitstervend ras in deze tijd, en veel mensen blij met de verandering.
 • Proberen en maak het duidelijk dat je haar leuk tijdens de eerste paar keren dat je haar ontmoet, anders loopt u het risico van vallen in de "Vriend Zone", die is altijd pijnlijk als je wilt om uit te gaan met haar en kan niet omdat ze "niet wil riskeren verlies je als vriend '.
 • Tot slot, goede complimenten nooit kwaad kunnen. Maar zorg ervoor dat je niet te veel, want je zult haar weg te jagen.
 • Gebruik je stem! Dit klinkt misschien stom, maar je kunt het gebruiken op zoveel manieren, en om zoveel dingen te brengen, het is verbazingwekkend dat zo veel mensen lijken het gebruik van differentiërende tonen verwaarlozen. Een ruwe grap kan worden gemaakt een miljoen keer grappiger met de juiste vocale toepassing.
 • Bij het maken van seksuele grappen, als ze lijkt geschokt na de eerste, proberen en leg een beetje af.
 • Wanneer het wordt tot het punt dat u wilt vragen haar uit, probeer en vermijd het voorstel stijl, omdat het veel te zenuwslopend en vergt zoveel bouwen dat iedereen het kan verknoeien. Proberen en werk je weg omheen als je kunt.

Waarschuwingen

 • Wanneer wordt een gentleman, niet behandelen haar als iemand die niet in staat is iets te doen voor zichzelf, zullen ze gewoon kwalijk u voor.
 • Als je dat doet vallen in de vriend zone, niet terug te trekken. Hetzelfde zijn aardige vent je was de hele tijd. Een goede vriend in principe, zal het nog steeds geven u de praktijk voor hoe andere vrouwen te behandelen, en wat nog belangrijker is, alleen maar omdat je vrienden betekent niet dat de status niet kan veranderen.
 • Veronderstel niets! Als u de indruk dat ze misschien leuk je krijgt, denk niet dat dat betekent dat ze zeker wel. Het doet pijn als je het verkeerd, en kan je lijkt arrogant als je dat niet doet. Je bent niet klaar tot je klaar bent.
 • Als je niet om haar nummer, of contactgegevens te krijgen, niet duwen voor het, of probeer het opnieuw, net afscheid en loop weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Zeep
 • Scheerschuim
 • Een scheermes
 • Enkele grappige grappen die niet lomp of beledigend zijn