Wkanl

Hoe te polyamorie oefenen

Veel mensen zullen vinden dat het mogelijk is om meer dan een persoon tegelijk houden. Omdat monogamie (en seriële monogamie) zijn het meest zichtbaar in de samenleving van vandaag, wordt het geacht normaal te zijn.


Andere levensstijl en relatie keuzes zijn minder bekende, maar vaak succesvol. Een van deze is polyamorie, letterlijk betekent 'iemand die veel mensen liefheeft'. In een dergelijke situatie, is het mogelijk voor u om te zien veel mensen, die allen zijn zich bewust van en blij met de relatie en je andere partners.

Stappen

Hoe te polyamorie oefenen. Begrijp dat het mogelijk is om meer dan een persoon tegelijk houden.
Hoe te polyamorie oefenen. Begrijp dat het mogelijk is om meer dan een persoon tegelijk houden.
 1. 1
  Begrijp dat het mogelijk is om meer dan een persoon tegelijk houden. Hoe je over een persoon niet hoeft te invloed op hoe je je voelt over een ander. Evenzo, als je partner vindt dat ze van iemand anders, hun gevoelens voor u mogelijk niet wijzigen. De laatste kan moeilijk te accepteren zijn, maar met de tijd kunt u meer comfortabel met dit idee geworden. Het is belangrijk om een hebben overvloed mentaliteit over liefde.
 2. 2
  Begrijp dat polyamorie is niet altijd open. De meeste mensen associëren polyamorie met open relaties, waarin mensen relaties met iemand anders kan starten zonder toestemming van hun partner. Het is echter ook mogelijk, meer dan twee mensen betrokken bij een exclusieve relatie waar ze beperken hun relaties die specifieke groep.
 3. 3
  Stel uw eigen set van ethische richtlijnen. Bent u bereid om date iemand wiens partner niet weet dat je ze te zien? Bent u bereid om alle partners gelijk te behandelen, of zou je liever een "primaire" partner te hebben? Heb je het gevoel dat je of een partner kan / moet het vetorecht gegeven? Deze vragen zullen waarschijnlijk komen langs de weg, en moet serieus worden overwogen om te voorkomen dat jezelf of je partner kwetsen.
 4. 4
  Wees eerlijk en open met uw partner (s). Communicatie is cruciaal in een open relatie. Als je partner weet wat je van plan bent en wie je ziet, kunnen ze je vertellen over eventuele problemen die zij zou kunnen hebben met het en u bent beiden minder kans om gewond raken.
 5. 5
  Respecteer je partner (s). Hun gevoelens moet belangrijk voor je zijn, en met een ingewikkelde regeling, zoals deze moet je meer bewust zijn van hoe ze zich voelen over situaties. Probeer niet te veronderstellen dat je weet hoe ze zullen reageren, en bereid zijn om compromissen te sluiten.
 6. 6
  Wees je bewust van jaloezie. Om te zeggen dat het onnatuurlijk is om jaloers in een open relatie onrealistisch zou zijn - iedereen krijgt jaloers soms. Houd in gedachten dat jaloezie is vaak een teken van een dieper probleem dat moet worden overwogen, en je zal moeten leren hoe het niet jaloers te zijn.
 7. 7
  Begrijpen dat dit wordt vaak afgekeurd door de maatschappij. Bij de keuze van de polyamoreuze levensstijl, ga je tegen de stroom in en je kon komen tegen een aantal oppositie. Relaties waar sprake is van een man getrouwd met meerdere vrouwen (polygamie) worden geassocieerd met cult leiders. Relaties die homoseksuele relaties te betrekken zullen tegenkomen een extra laag van controle. Als er kinderen betrokken zijn, leren om te verwachten kritiek.
 8. 8
  Worden open over je levensstijl keuze wanneer socialiseren. Op die manier kan niemand het verkeerde idee krijgen, en problemen bij de start van relaties zal het makkelijker zijn om te navigeren.
 9. 9
  Leren om uw tijd te beheren. Sommige partners zullen blij zijn u om de paar maanden te zien, en sommigen zullen de voorkeur geven om je te zien om de paar dagen. Je zult moeten goed in het geven van uw tijd om elk van uw partners te zijn, zodat u bent allemaal blij.