Wkanl

Hoe maak je een man om zijn vrouw te verlaten krijgen

Ben je verliefd op een ongelukkig getrouwde man? Je weet dat je zijn perfect voor elkaar, behalve voor het feit dat hij nog steeds met zijn vrouw. Terwijl de kans is zeer onwaarschijnlijk dat hij haar ooit zal verlaten, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om hem te helpen de juiste beslissing. Vergeet niet dat u niet iemand verlof te maken. Ze hebben om het vrijwillig doen op hun eigen. Mensen veranderen, trouwen om de verkeerde redenen, en ook al is het verkeerd om een ​​verbintenis te breken, de realiteit is dat het gebeurt elke dag en soms kan het beter zijn voor alle betrokkenen. Het verlies van een relatie is soms een geschenk in vermomming.

Stappen

Hoe maak je een man om zijn vrouw te verlaten krijgen. Geen seks met hem te hebben.
Hoe maak je een man om zijn vrouw te verlaten krijgen. Geen seks met hem te hebben.
 1. 1
  Geen seks met hem te hebben. Een getrouwde man die bedriegt zijn vrouw doet het alleen voor fysieke redenen. Realiseer je dat op dat moment, hij wil niet zijn vrouw te verlaten. Dat is de reden waarom hij een affaire heeft. Als hij echt wilde om haar te verlaten, zou hij hebben gedaan voor de seks. Als je al seks gehad met hem, stop. Zeg hem dat je kan niet bij een man die is oneerlijk.
 2. 2
  Probeer niet om hem te overtuigen of manipuleren hem om te vertrekken. Overtuigend of manipulatief gedrag werkt nooit op de lange termijn. Hij heeft om het uit voor zichzelf. Zelfs als hij handelt op uw advies of druk, kan hij je later kwalijk.
 3. 3
  Trakteer jezelf als de hoofdprijs. Door het niet vallen in bed met hem, ga je hem laten zien dat je een vrouw bent die respect verdient en zijn huwelijk materiaal. Hebt je eigen leven en interesses. Hopelijk heb je interesses gemeen, dat zijn dingen die zijn vrouw niet genieten. Dit maakt je aantrekkelijker voor hem.
 4. 4
  Uitzoeken wat voordelen die hij krijgt van een verblijf in het huwelijk. Zelfs als hij ongelukkig is, is hij nog steeds iets positiefs uit het huwelijk of van niet opbreken. Dit kan de toegang tot zijn kinderen, geld (hij is waarschijnlijk bang voor een scheiding en het verliezen van de helft van zijn inkomen en woning), emotionele steun, reputatie (maakt hem goed om een ​​"huisvader" te voelen), wederzijdse vrienden zijn, het hebben van iemand te dingen doen met (vakanties, hobby's), haar koken en schoonmaken, etc. Er is geen enkel punt in de concurrentie met de vrouw op deze gebieden. Maak niet de fout van het verspillen van uw tijd proberen om een ​​betere "vrouw" te zijn niet te maken. Geven aan hem zal hem weg te duwen. Gewoon weten dat je niets kunt doen over deze feiten en werken aan alle andere stappen, zodat uw relatie met hem de voordelen opwegen tegen.
 5. 5
  Erachter te komen wat zijn vrouw is niet goed doet. Mannen moeten mannelijk voelen. Waarschijnlijk is de vrouw heeft hem ontmand in de tijd, en daarom is hij niet meer tot haar aangetrokken. Er zijn veel artikelen en boeken over wat dit betekent. Doe je huiswerk uit te vinden hoe je hem het gevoel meer mannelijke (en u om meer vrouwelijk te voelen). Bewonderen zijn mannelijke krachten en met de polariteit van je vrouwelijkheid is belangrijk. Vrouwen die te veel geven, over functie, maakt alle beslissingen, werken te hard aan de relatie, zorgen voor alles in het huwelijk, en die niet weten hoe om te ontvangen dankbaar wat de man te bieden heeft, te beginnen aan de veronderstellen rol van de man in het gezin. Dit maakt de man slecht gevoel over zichzelf en hij zal beginnen om elders te kijken om zijn mannelijkheid te valideren. Dat betekent niet dat je seks moet hebben met hem. Het meest waarschijnlijk is hij nog steeds seks met zijn vrouw (alhoewel hij zal je vertellen dat hij niet is), maar hij kan het doen zonder iets te diep gevoel voor haar. Seks met hem zal hem niet trekken aan u. Je moet hem alle andere dingen die hij nodig heeft om mannelijke en hele gevoel te geven.
 6. 6
  Dit betekent dat je hem leren kennen als een persoon. Steeds vrienden en hebben hem in vertrouwen je vergt geduld. Zijn roots met zijn vrouw gaan veel dieper dan met u, dus je moet een lange tijd duren om het opbouwen van een goede relatie met hem. Hij moet meer dan alleen fysiek tot je aangetrokken voelt. Er is behoefte aan een emotionele band met je. Hij moet zich veilig voelen om zijn hoop, dromen, angsten, emoties en onzekerheden met u delen, en weet dat hij is nog steeds geliefd. Ook, zodra je krijgt hem leren kennen als een persoon, kan je dingen over zijn karakter die je niet wilt en opnieuw te evalueren uw beslissing om al dan niet u hem wilt helemaal te ontdekken.
 7. 7
  Datum anderen. Laat je niet opgehangen op hem of te gehecht. Mannen willen concurreren. Maar wees voorzichtig niet te veel praten over uw dating anderen met hem. Hij kan vragen, en je kunt vaag antwoord, maar het meer schade zou kunnen doen als je lijken te proberen om hem jaloers te maken.
 8. 8
  Wees niet behoeftig. Niet initiëren contact, gesprekken, teksten, e-mails, etc. Laat hem naar je toe komen op zijn eigen. Hij nodig heeft om dit te doen op zijn eigen tijd en voor zijn eigen redenen. Als hij niet in jou, kun je hem niet van je hou. Als u begint met jagen en geven aan hem, kan hij egoïstisch nemen wat u te bieden hebben op het eerste, maar uiteindelijk zal hij gecastreerd voelen en weg te trekken (net zoals hij doet met zijn vrouw).
 9. 9
  Wees niet jaloers op zijn vrouw of boos. Het is goed om medelijden te voelen voor haar. Het is niet haar schuld. Wees niet onzeker.
 10. 10
  Heeft zijn therapeut of huwelijk counselor niet geworden. Proberen om hem te helpen over haar of zijn problemen op te lossen, zal hem niet trekken aan u. Proberen om dingen "fix" is een mannelijke eigenschap. Hij moet het zelf doen op zijn eigen manier.
 11. 11
  Niet confronteren de vrouw. Haar te vertellen over jou of ontrouw van haar man zal alleen hem kwaad te maken met u en eventuele toekomstige jullie samen hebben te vernietigen. Hij weet het beste hoe om te gaan met zijn vrouw en heeft om erachter te komen zijn eigen manier van het verlaten van haar. Als de vrouw erachter komt, kunnen ze eindigen in huwelijkstherapie en weer bij elkaar.

Tips

 • Als je werkelijk bent soulmates, moet je niet hoeft niets te doen.
 • Vergeet niet dat voor hem te voelen mannelijke (dat is waarschijnlijk wat hij ontbreekt in zijn huwelijk), moet hij de gever en de chaser te zijn en je hoeft alleen maar achterover te leunen, ontvangt dankbaar wat hij te bieden heeft, en bewonder zijn mannelijke krachten en kwaliteiten.

Waarschuwingen

 • Vraag jezelf af waarom wil je echt een getrouwde man? Er zijn veel alleenstaande mannen die er zijn die dezelfde interesses met je delen. Je zou kunnen hebben veel soulmates. Zorg ervoor dat u bent echt niet alleen tot hem aangetrokken omdat hij is momenteel niet beschikbaar. Vaak vrouwen met onzekerheden en een laag zelfbeeld, jeugdtrauma en verlatingsangst voelen zich aangetrokken tot getrouwde mannen. Zodra hij verlaat zijn vrouw en is vrij om met u, kan de aantrekkelijkheid je voelt voor hem verdwijnen. Werk aan je eigen problemen voordat u probeert een van deze.
 • Overweeg of je echt een man die niet zijn huwelijksgelofte of toezeggingen te houden. Oneerlijkheid, liegen, bedriegen en gebrek aan integriteit zijn geen goede karaktereigenschappen.
 • Hij kan humeurig krijgen en distantiëren zich van u, terwijl hij probeert uit te werken alles in zijn hoofd. Voel je niet afgewezen, geef hem gewoon de tijd en ruimte en worden gastvrij toen hij terugkeert.
 • De meeste echtscheidingen worden geïnitieerd door vrouwen, geen mannen. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij haar ooit zal verlaten. Je zult waarschijnlijk erg gekwetst.
 • Iemand die bedriegt zijn vrouw weer kan bedriegen.
 • De vrouw, als onzeker, kunnen proberen heel hard om hem terug te winnen of om wraak te nemen. Je moet ervoor zorgen dat u bent emotioneel sterk genoeg om het verzet te behandelen.
 • Als het huwelijk niet breken, zullen zij (en eventuele kinderen) in een veel pijn. Denk na over de vraag of je je schuldig voelt. Denk na over de vraag of je in staat om de lange-termijn effecten van de omgang met zijn kinderen en zijn ex-vrouw om zal kunnen gaan. Zij zullen waarschijnlijk haat je voor de sloop van de familie.
 • U kunt uiteindelijk lijden aan een geruïneerde reputatie, afhankelijk van de sociale kringen houden u en de omstandigheden van de zaak. Het zal een lang geheim niet zijn als hij verlaat zijn vrouw voor u - het nieuws zal uiteindelijk uitkomen op het werk, op school, en bij wederzijdse vrienden. Je zal negatief worden beoordeeld. Je zult moeten accepteren dat sommige mensen die je de schuld, ook al is het oneerlijk. Wees voorbereid op roddels, geruchten, en gespannen relaties met andere mensen in je leven. De meer lelijk of high-profile de breuk, hoe slechter zal dit waarschijnlijk.
 • Als je echt wilt dat hij om haar te verlaten, zul je moeten accepteren dat ze altijd een deel van zijn leven (als de moeder van zijn kinderen of de ex aan wie zal hij de lopende verplichtingen hebben) zal zijn. Hij zal haar altijd liefhebben en ze zal altijd een speciaal plekje in zijn hart. Je kunt het verleden niet wissen en je kan niet goed over deze realiteit te voelen.
 • Als hij het breken met de vrouw, zal hij onder veel stress, zowel emotioneel als financieel. De realiteit van het zijn in een echte relatie met u zal niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Hij kan slechter voelen als hij verliest zijn geld, zijn vermogen, zijn vrienden, als gevolg van de echtscheiding. Kan hij zijn beslissing betreuren.
 • Je bent waarschijnlijk te raken aan hem gehecht. Wees bereid om weg te lopen en te lijden van het verlies (omgaan met het rouwproces) als hij haar niet verlaat.

Dingen die je nodig hebt

 • Iets dat hem zou terugkomen voor meer
 • Andere interesses, hobby's, vrienden in je leven