Wkanl

Hoe maak je een relatie te laten werken

Ben je weer vechten met de persoon die je liefde? Ben je bang dat je relatie is op de rotsen, of dat u of uw partner niet zo zou kunnen worden geïnvesteerd als voorheen? Lees verder als je wat advies over hoe u uw relatie soepel weer willen.

Stappen

Hoe maak je een relatie te laten werken. Beslechten geschillen vreedzaam.
Hoe maak je een relatie te laten werken. Beslechten geschillen vreedzaam.

Toon affectie

 1. 1
  Besluiten houden. Verliefdheid is typisch wat vonken liefdevolle relaties. Dan is de opwinding verdwijnt en de warme gevoelens verminderen, tenzij beide partners maken bewuste inspanningen om hun gevoelens te hernieuwen voor elkaar.
  • Zodra liefde is gevestigd in een relatie, actief met elkaar zullen behouden en vergroten van de liefdevolle gevoelens in beide partners.
  • Aan de andere kant, niet uitdrukken van liefde soms pijn doet de band u met uw partner.
  • Als u streeft naar een langdurige, succesvolle relatie, moet je te committeren aan uw partner emotioneel welzijn, zelfs wanneer het niet gemakkelijk. Dit betekent dat het delen van affectie met uw partner, door goede en slechte tijden, wanneer het het meest nodig is en wanneer het minst verwacht.
 2. 2
  Romantisch zijn. Romantiek is essentieel ten minste een deel van de tijd. Kaarsen, kaarslicht, complimenten, sterren kijken, kijken naar de sterren, zonsondergang of zonsopkomst, vuurwerk, romantische bubbelbaden, douches, en romantische diners zijn goede ideeën. Injecteren van een beetje romantiek in enkele van de dingen die je doet en een aantal van de plaatsen die je gaat.
  • Heeft u een bepaald liedje, een bepaalde film, een bepaalde zin die de 'jouwe', dat u alleen deelt met je partner. Dit zal niet alleen het signaal samenzijn met je partner, maar het zal ook intimiteit vast te stellen.
  • Doe het onverwachte. Met alle middelen, plannen van uw data. Maar bij bepaalde gelegenheden, verras je partner. Verrassingen neem een ​​beetje vooruitziende blik. Ze tonen je geliefde je echt zorg.
 3. 3
  Toon uw liefde. Houd handen, kus, omhelzing, knuffel, nestel me, of wikkel armen rond de schouders of tailles. Geworden nauwe en echt comfortabel met elkaar fysiek en emotioneel. Delen elk deel van jezelf (je hart, geest en ziel), niet alleen je lichaam.
  • Kijk je partner in de ogen. Als je met ze praat en wanneer je gewoon samen bent, maak een verbinding met hun ziel door hun ogen.
  • Wees niet bang om genegenheid te tonen in het openbaar. Haar hand vasthouden, hem te kussen op de wang, maak je geen zorgen wat andere mensen denken, zolang je weet dat je geliefde op voelt je dankbaarheid.
  • Brag een beetje elke keer in een tijdje. Maak het niet in een big deal, maar loven prestaties van uw partner en laat andere mensen weten hoeveel je weet hij / zij volbrengt.
 4. 4
  Beslechten geschillen vreedzaam. Verontschuldigen, en maken met elkaar. Als je dreigt te breken met elkaar na elk gevecht of argument, je zult nooit echt iets op te lossen. Neem opbreken van de tafel. Doorpraten meningsverschillen zo lang of zo vaak als nodig is totdat het probleem is opgelost en jullie beiden comfortabel vooruit voelen.
  • Niet generaliseren als je ruzie. Woorden als "altijd" en "constant" kan uw partner het gevoel dat ze nooit iets goed. Praat over specifieke gevallen, en probeer niet te blazen dingen buiten proportie.
  • Praten over de goede met de slechte. Beginnen met te zeggen hoeveel u van de persoon, en hoe toegewijd je bent aan het maken van de relatie te werken. Dan ga je klacht, als je er een hebt. Het zal je partner minder defensief te maken.
 5. 5
  Houden de meeste dingen prive tussen jullie twee. Wanneer uw partner deelt met u en vertrouwt u (emotioneel en fysiek), vooral als ze iets over een andere persoon te delen, weerstaan ​​aan de drang om gevoelige gegevens aan niemand zonder toestemming. Je moet het behandelen als iets bijzonders, persoonlijk en prive tussen jullie twee, uit respect voor je partner. Een relatie is tussen twee mensen - u en uw partner, niet iemand anders. Anderen niet te betrekken in intieme zaken echter dicht kan je het gevoel voor hen.
 6. 6
  Vergeet niet dat de intensiteit van de emotie kan eb en vloed door de jaren heen. Er kunnen momenten zijn wanneer u zich minder bewust zijn van uw liefde, meer in uw eigen belang, misschien nog wel meer egoïstisch. Dat zijn de tijden voor alle prachtige dingen die je samen hebt gedaan herinneren, en nog steeds willen doen.
  • Het is natuurlijk voor je gevoelens over je partner te veranderen in de loop van de relatie. Na een paar jaar, verliefdheid neemt een achterbank aan trouw en vertrouwen. Dit betekent niet dat je niet verliefd meer, het betekent gewoon dat je liefde heeft gerijpt.

Ontwikkelen van vertrouwen

 1. 1
  Vast vertrouwen op alle niveaus. Wederzijds vertrouwen is opgericht in respect en loyaliteit naar elkaar. Streef ernaar om te begrijpen en respecteren uw verschillen. Delen en te verduidelijken uw verschillende perspectieven, en probeer in te leven in elkaars standpunt.
  • In sommige gevallen is het beter om gewoon eens te verschillen van inzicht, of uw eigen manier van werken hebben. We zijn allemaal verschillend, en dat is oke. Je zou niet willen worden daten jezelf, zou je?
  • Druk je partner om iets dat ze echt niet wilt doen, of het verwaarlozen of misbruiken (of emotioneel, verbaal, fysiek of seksueel) pijn doet uw vermogen om te vertrouwen en vertrouwen op elkaar.
  • Kunnen vertrouwen elkaar in alles, het houden van prive van je partner diepste, angsten en worstelingen. Help je partner overwinnen.
  • Als je zegt dat je iets doet, volgen door. Houd uw woord. Realiseer je dat het vervullen eenvoudige, basic toezeggingen iedere dag legt het fundament van vertrouwen dat zich uitstrekt tot meer uitdagende situaties.
 2. 2
  Breng samen tijd door. Carve out tijd aan relatie-building activiteiten. Echt leren elkaar kennen en het opbouwen van een verbinding tussen u, dat is sterk en duurzaam. Praten aan de telefoon bijna elke dag, en proberen elkaar te zien minstens 2-4 keer per week.
 3. 3
  Breng tijd door elkaar eens in een tijdje. Breng tijd door jezelf nastreven van hobby's. Gewoon zorgen dat er geen andere relatie of de uitoefening verdringt uw partner van het zijn je eerste prioriteit.
  • Focus op jezelf houden. Als je van jezelf houdt, wordt je partner uitgenodigd om meer van je houden. Doe dingen voor jezelf die je zelf-respect te tonen.
  • Vergeet niet je vrienden. Veel mensen voeren relaties en vervolgens verwaarlozing van hun vrienden, zich eenzaam voelen wanneer als / wanneer de relatie eindigt. Laat niet varen je vrienden, ze zullen je helpen jezelf te ontdekken of te blijven geaard terwijl je in de relatie.
  • Zien uw vrienden uw partners niet verwaarlozen. U kunt beter inzicht in de persoon al zijn / haar vrienden. Je zou graag niet allemaal, maar je moet nooit duw je partner in een keuze tussen u en hen. Er moet een reden waarom ze / hij koos voor die mensen, proberen om het te vinden en opbouwen van een relatie met hen op basis van die positieve aspect van hun karakter.
 4. 4
  Ondersteunen elkaar. Wees er door de goede, blij, verdrietig, en slechte tijden-wat er ook gebeurt. Wees emotioneel beschikbaar als je partner nodig heeft. We gaan door een hoop onrust en moeite in onze reguliere leven, wetende dat uw dierbare is er om te troosten, gerust te stellen, en moedigen u maakt het proces een stuk makkelijker.
  • Luisteren. Soms, alles wat we nodig hebben is iemand die luistert naar onze problemen of is vriendelijk genoeg om te zitten door onze rant. Het is eenvoudig, maar diepgaand.
  • Als uw partner weerstaat uw pogingen om hen te troosten en wil er niet over praten, het gemak af van het onderwerp en wachten totdat ze lijken te zijn in een betere stemming alvorens terug te keren naar het.
 5. 5
  Speel geen spelletjes of opzettelijk handelen verre om de controle over je partner te zoeken. Dit is een vorm van misbruik. Als uw partner tot u spreekt, antwoorden met compassie. Blijven nooit stil en ze te vermijden.
  • Herken de patronen van een manipulatieve relatie. Als je merkt dat manipulatieve patronen in je relatie, serieus te overwegen of u en uw partner hen kan overwinnen, en hoe schadelijk ze zijn voor de relatie. Helaas, de meeste manipulatieve relaties blijven manipulatief. Hier zijn enkele tekenen om op de uitkijk voor:
   • Heeft uw partner voelt u zich schuldig wanneer ze geconfronteerd worden over zijn / haar gedrag? Heeft hij / zij afbuigen kritiek door te zeggen dat je niet genoeg liefde, niet genoeg doen, niet genoeg helpen?
   • Heeft uw partner schaamte of intimideren schaamte> u in het krijgen van iets wat ze willen? Heeft uw partner dan proberen te laten doorgaan beledigende opmerkingen als grappen, kritiek op je als je ze serieus nemen?
   • Heeft uw partner rationaliseren elk deel van hun slechte gedrag met rechtvaardigingen die iets uit? Zijn ze lang op excuses maar kort op veranderingen?
   • Heeft uw partner ontkent ooit iets mis met het spelen onschuldig aan het doen? Zijn zij niet in staat te erkennen fouten door vlak uit te ontkennen dat er fouten gebeurd?
 6. 6
  Denk aan uw partner bij het ​​maken van beslissingen. Uw wensen en behoeften zijn net zo belangrijk als uw partner. Als je niets van jezelf, dan zul je er niets voor terug. Vraag jezelf af, voor grote en kleine beslissingen gelijk, indien:
  • Uw beslissing is goed voor zowel u als de relatie. Een beslissing die goed voor je is, maar slecht voor de relatie uiteraard niet dingen makkelijk te maken.
  • Uw beslissing is goed op de korte termijn, maar slecht op de lange termijn. Je zou willen instant bevrediging voor de relatie, maar als het is onwaarschijnlijk dat de relatie op de lange termijn te helpen, kijken naar andere mogelijkheden.
  • Uw beslissing is goed voor je partner, maar slecht voor je. Denken van uw partner kan alleen gebeuren als je voor jezelf zorgen. Niet consequent concessies te doen voor je partner als ze niet bereid zijn om wat te maken voor u.
 7. 7
  Zie familie als een, niet twee. Je schoonouders of ouders van je partner kan moeilijk te behandelen zijn, maar als je wilt een relatie met uw echtgenoot / partner, moet u een relatie met hen te hebben.
  • Probeer niet te merken. We hebben te popelen om de vlekken van onze eigen ouders te ontslaan, maar wijzen op de onvolkomenheden van onze partner. Probeer om deze cyclus te doorbreken. Geven beide ouderparen het voordeel van de twijfel voordat je rechter hen.
  • Ga met de stroom. Weersta de behoefte om volledig in controle met je schoonouders. Probeer dingen hun weg. Worden meegaand. Buig met de wind, niet breken!
 8. 8
  Vergeet niet dat ieder mens, paar, en de relatie is anders. Heb je relatie niet te vergelijken met iemand van anderen, overzichtelijk niet je ouders of andere familieleden, vrienden, collega's, dat koppel wiens relatie lijkt perfect, etc. Ieder paar maakt hun eigen liefde regels, liefde overeenkomsten, liefde gewoonten, liefde routines, en dus op. Alleen focussen op jullie twee en het maken van je relatie het beste dat het kan worden.

Effectief te communiceren

 1. 1
  Communiceren over alles en nog wat. Heb een keer in de zoveel tijd diepe en zinvolle gesprekken. Bespreken wat er gaande is in je leven op dit moment - het sociale leven, het leven op school, of gezinsleven - en te leren over elkaars verleden en jeugd.
  • Vier prestaties, doelen en ambities te moedigen, en elkaars waarden en overtuigingen te verkennen. Deel uw diepste gedachten, behoeften, wensen, hoop en dromen. Kennen elkaar binnen en buiten.
  • Stel vragen. Vraag je partner over zijn / haar leven, hun verleden, hun doelen. Weinig dingen zijn aantrekkelijker dan zijn oprecht geïnteresseerd in iemands leven, en niets is meer bevestigen.
  • Delen zelfs elementaire dingen. Het is prima om een ​​innerlijke gedachten die je ondervindt, zolang je niet constant doen uitzenden. Dit kan helpen je partner het gevoel dichter bij u, meer verbonden aan de heup.
 2. 2
  Maak voortdurende inspanningen om uw relatie te onderhouden. Werken. Werken hard aan het houden van het positieve, vrolijke, gezonde, en het beste kan worden.
  • Een gesprek met je partner over wat aspecten van je relatie zij geloven kunnen veranderen ten goede. Verbetering van de dingen die je beiden over eens kan worden verbeterd.
  • Daag jezelf uit om ten minste een leuke ding te doen voor je partner elke dag. Het kan een eenvoudige tekst, een boodschap, een glimlach, of een kus.
 3. 3
  Niet schreeuwen naar elkaar. Niets wordt opgelost in schreeuwen naar iemand anders. Het verhoogt alleen de spanning tussen u en meer dan waarschijnlijk zullen meer problemen dan het oplost.
  • Dingen het best worden behandeld als elk persoon een kans om te praten krijgt. Dit betekent dat je op wat je partner te zeggen heeft en reageert dan met je gevoelens als ze luisteren luisteren.
  • Als u wordt schreeuwde, rustig laat de persoon weten dat schreeuwen niet helpt en vragen of ze ook zullen dan kunt u luisteren naar uw perspectief.
 4. 4
  Helemaal eerlijk met elkaar. Een echt emotioneel intieme relatie vereist een open en eerlijke communicatie. Geheimen voor je partner zorgt voor een barrière tussen u dat uw wederzijdse emotionele vertrouwen beperkt. Eerlijkheid kan eng zijn, maar als je wilt je relatie te gedijen, dan moeten beiden in geloven.
  • Nooit bedriegen of ontrouw zijn. Wat je ook doet achter de rug van je partner, stel ze doen het voor u. Behandel anderen hoe je zelf behandeld wilt worden.
  • Vertel je partner als er iets dwars zit. Vertrouw op je partner om u te vertellen wanneer iets hen dwars zit. Verwacht liefdevolle eerlijkheid van je partner, en verwachten dat ze hetzelfde willen in ruil.
  • Wees eerlijk zonder hard. Niet vermorzelen ego van je partner, tenzij het nodig heeft blauwe plekken. Gemak in kritiek zachtjes, zonder frustratie, met een glimlach en een liefdevol hart.
 5. 5
  Samenwerken. Als je het niet eens worden over iets wat precies dan is er waarschijnlijk een andere optie. Kijk voor de verschillende oplossingen die u kunt zowel oog aan oog op. Er zijn vele manieren om iets te doen, maar als we samenwerken met elkaar het zal eindigen in het beste resultaat voor de betrokken personen en waarschijnlijk dingen sneller gedaan.

Relatie hulp


Tips

 • Respect.
 • Hou van jezelf.
 • Worden geopend met elkaar laat je partner weten als je gewond bent door wat er is gezegd.
 • Er is altijd wel ergens te gaan en iets te maken met elkaar als een datum, dus wees creatief en zoek rond voor ideeën over wat te doen en waar te gaan.
 • Wees jezelf altijd maar bereid zijn om compromissen te sluiten om te helpen en het ontwikkelen van een relatie in een met gelijke inspanning.
 • Luister naar je gevoelens, maar vergeet niet rationeel te zijn.
 • Hebben zaterdag of vrijdag "datum nachten" voor u als koppel (in feite een wekelijkse datum). Dit werkt of je nu op de middelbare school, universiteit, of daarbuiten.
 • Verliefdheid gaat over het algemeen 2 jaar als studies tonen. Houd dit in gedachten, en als je relatie erin slaagt om 2 jaar of meer, dan is de kans groot dat je twee hebben iets dat meer is dan de huid diep.
 • Zorg ervoor om wat tijd te nemen om jezelf over de week, omdat opknoping uit teveel kan leiden tot een partners gevoelens te verschuiven van liefde tot ergernis.
 • Vergeet niet, als je vriend en vriendin bent, eigenlijk overal waar u samen gaan en alles wat je samen doen is een datum. Veel plezier en band met elkaar.
 • Gebruik relatie middelen om uw relatie te helpen - bijvoorbeeld, boeken, relatie therapeuten, counselors en psychologen.

Waarschuwingen

 • Een relatie moet gezond, zorgzaam, liefdevol, vriendelijk, vrolijk en positief zijn. Het moet uw leven beter. Als je leven voelt proberen, schokkend en zorgwekkend, en nog meer als je tijd doorbrengen met je vriend of vriendin, kan het tijd om opnieuw te beoordelen.