Wkanl

Hoe maak je klaar voor een feestje krijgen

Ben je altijd een kip loopt rond met zijn kop afgesneden als het gaat om zich klaar voor een feestje? Wil je ontspannen en glamoureus te zijn voor als het feest begint?

Als dat zo is, volg de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe maak je klaar voor een feestje krijgen. Dus u bent uitgenodigd voor een feestje en je wilt op je best uitzien.
Hoe maak je klaar voor een feestje krijgen. Dus u bent uitgenodigd voor een feestje en je wilt op je best uitzien.
 1. 1
  Dus u bent uitgenodigd voor een feestje en je wilt op je best uitzien. Zodra je hebt hebt de uitnodiging aanvaard, na te denken over wat je zult aantrekken. Dit is essentieel omdat dan de rest van je 'klaar' dingen zullen worden afgestemd op de outfit passen. Draag alleen dingen die je comfortabel en vol vertrouwen in zijn, of een korte jurk of jeans. Vergeet niet dat wat goed zou zijn voor je vrienden, kan niet goed voor je zijn. Misschien wilt u een nieuwe outfit kopen als het feest is geïnspireerd of als je kunt veroorloven om splash out. Als je een outfit in je garderobe waar je hebt slechts een keer gedragen, maar aanbidden, go for it!
 2. 2
  Outfit gekozen, zorg ervoor dat je accessoires en alle ook gekozen noodzakelijkheden. Pre-planning is essentieel, je wilt niet uit te vinden op de avond dat de zwarte hakken je van plan was om te dragen zijn gebroken! Zorg ervoor dat je schoenen, sieraden als je wilt, een handtas en bovenkleding. Wees altijd voorbereid op het weer verandert, dus houd een lichte jas op je en misschien dragen een paraplu.
 3. 3
  Je kleren zijn klaar, je bent half weg daar. Dit is allemaal voorafgaand aan de dag van het feest, maar u kunt wensen om de details van uw outfit onthullen aan je vrienden. Echter, als je echt wilt gaan allemaal uit te houden het allemaal een geheim!
 4. 4
  De partij dag is aangebroken! Zorg ervoor dat u hebt ten minste acht uur slaap de nacht ervoor te zorgen donkere kringen zijn verdwenen en het verlaten van je fris en klaar om te feesten de hele nacht had!
 5. 5
  Speel wat muziek om je in de stemming en hype je klaar voor de komende avond.
 6. 6
  Nu douche. Je kunt je haar te wassen als je wilt, maar wees gewaarschuwd dat je haar minder beheersbaar zal zijn, dus als je van plan bent een ingewikkeld kapsel is het verstandig om het te wassen op de dag voor om succes te garanderen. Als dit het geval is, in plaats daarvan een douche cap. Wanneer je dat doet je haar wast, ook gebruik maken van een haarmasker voor die extra mijl om u te helpen zoekt glamoureuze! Exfoliëren ook om ervoor te zorgen uw huid schijnt en er geen dode huidcellen. Als je een scheren meisje zou je natuurlijk scheren in dit stadium niet te vergeten oksels. Echter, anderen geven de voorkeur aan was en zou hebben moeten doen ten minste 2 dagen voorafgaand aan het evenement te waarborgen roodheid en irritatie is verdwenen.
 7. 7
  Eenmaal droog, hydrateren je lichaam, niet te vergeten armen (vooral de ellebogen), benen en voeten. Ofwel handdoek je haar of föhnen, afhankelijk van uw keuze van kapsel voor de avond.
 8. 8
  Doe zweten of raggedy kleren op dit punt voor de beslommeringen detail begint en u niet wilt dat uw outfit vies!
 9. 9
  Wenkbrauw tijd! Ja je kunt niet zo veel dingen met ze doen als je ogen, maar ze zijn ongelooflijk belangrijk omdat ze het frame van uw gezicht. U kan hebben gehad hen schroefdraad, geplukt of gewaxt professioneel op voorhand, maar zelfs dus gebruik een goede vergrotende spiegel en verlichting aan een rogue haren plukken. Vergeet niet om dan plukken - je hoeft niet te kijken voortdurend verrast! Het beste is om wenkbrauwen te plukken in deze fase na de douche, omdat de poriën op je gezicht zijn meer open en is het minder waarschijnlijk om te kwetsen!
 10. 10
  Breng een goede gezichtsmasker en laat het op het gewenste aantal minuten. Of een origineel modder masker of een avocado masker of wat dan ook, deze echt een verschil maken, waardoor uw huid soepel en stralend. Verwijder voorzichtig het masker zonder de huid te beschadigen.
 11. 11
  Gebruik deodorant in dit stadium. Echter, kunt u wensen om het aan te zetten voordat je vertrekt. Ik adviseer doen zowel voor extra bescherming.
 12. 12
  Nu vorm je nagels (als je dat nog niet eerder bezocht een professional). Controleer dat ze allemaal dezelfde lengte en vorm. Toepassing nagellak. Een base coat, kleur en topcoat zijn essentieel voor de beste nagels. Bij de toepassing van de drie verschillende lakken, altijd geduldig en laat 5 minuten tussen elke fase anders de lagen zal mengen, vlekken en het gewenste effect (trust me) niet hebben. Vergeet niet aandacht voor details is essentieel. Als u liever geen kleur te dragen op je nagels dan kiezen voor een naakt of lichtroze tint. Nog te veel? Dan draag alleen een duidelijke schaduw. Vergeet niet, comfortabel gevoel is cruciaal voor het hebben van een goede tijd later op, zodat nooit iets dat je zelfbewust de hele partij zal dragen. Vergeet niet teennagels, zeker als je peep-tenen of sandalen aanhebt etc. Zorg ervoor dat uw handen en voeten zijn geschilderd in dezelfde kleur. Houd er ook rekening mee dat de base-coat, kleur en topcoat routine is niet zo belangrijk voor je tenen.
 13. 13
  Style je haar.. Gekruld, rechtgetrokken, gevlochten, zwaaide of natuurlijke - doen wat je wilt en wat maakt je mooi voelen. Gebruik clips, bloemen, Alice banden, strikken of wat je maar wilt. Als je bereid bent om je vleugels uit te slaan bent, gebruik haaraccessoires je normaal niet zou gebruiken. Zorg ervoor dat uw kapsel past bij de essentie van je outfit. Zodra je haar wordt gedaan zorg ervoor dat je set met een goede kwaliteit haarlak om ervoor te zorgen dat je haar op zijn plaats blijft.
 14. 14
  Make-up tijd! Ga niet overboord - je wilt niet worden verward met een travestiet! Draag gewoon een feestje kijk je of uw gebruikelijke stijl - wat je maar wilt, de keuze is aan jou. Nogmaals echter, zorg ervoor dat het past in de essentie van je outfit. Het kan is ook goed om te oefenen make-up voordat om ervoor te zorgen kun je het gewenste effect te creëren (bijv. het dragen van valse wimpers).
 15. 15
  Zet de essentiële items in uw gekozen handtas voor de avond. Deze zullen waarschijnlijk zijn: mobiel, compact, geld, lippenstift en pleisters als je het dragen van hakken, etc. Dit zijn slechts een paar ideeën. Tegemoet te komen aan uw individuele behoeften. U kunt wensen om een ​​lijst samen te stellen voorafgaand aan de zorgen dat u niets vergeten.
 16. 16
  Draag je party outfit! Draag de kleren die je eerder had besloten. Zij moeten ook schoon en gestreken indien nodig.
 17. 17
  Spuit je favoriete parfum op. Nek, polsen en achter de knieën zijn al de gebruikelijke plaatsen. Ook opnieuw deodorant in dit stadium als je wilt.
 18. 18
  Zorg ervoor dat uw slaapkamer is opgeruimd zodat wanneer / als je terug kunt crashen op je bed zonder een fles moisturizer porren je in de rug! Het kan beter zijn om netjes als je verder gaat, op die manier zul je niet haasten om op het laatste moment in je leuke dingen.
 19. 19
  Controleer of alle apparaten zoals krultangen, stijltangen etc zijn uitgeschakeld voor de veiligheid. Zet tevens de muziek.
 20. 20
  Pak je tas, op je jas, kijk in de spiegel dat alles nog steeds ziet er geweldig uit, retoucheren indien nodig en verf de stad rood! Heb een geweldige tijd en ik weet zeker dat je er geweldig uit!

Tips

 • Indien u wenst, maak je klaar met vrienden. Vergeet niet dat dit kan meer plezier en behulpzaam met advies.
 • Neem altijd wat geld in munten en papier, in geval van een noodsituatie.
 • Zorg ervoor dat je kunt eigenlijk lopen in je hielen, oefenen voordat je gaat.
 • Zorg ervoor dat uw ouder / voogd weet waar je bent als je minderjarig om veiligheidsredenen bent.
 • Laat uzelf genoeg tijd voor de dag en plan vooruit.
 • Als je inspiratie voor je outfit nodig of zitten vast op hoe je Accessorize, kijken naar mode websites, magazines of vraag uw vrienden, moeder, zus etc.

Waarschuwingen

 • Overdrijf niet make-up. Natuurlijk is sexy en zelfverzekerd.
 • Doe niets waar je spijt niet te doen.
 • Wees voorzichtig en omzichtig bij het uitlenen dingen aan vrienden. Je wilt niet dat het item geruïneerd of niet teruggegeven helemaal!
 • Als de zaken uit de hand lopen op het feest, vertel de gastheer uw probleem en of vertrekt of naar een aparte kamer (met toestemming).
 • Als je avontuurlijk met make-up of het haar, probeer dan de blik op uw eigen te zorgen dat het past en je kan het goed doen! Praktijk indien nodig.