Wkanl

Hoe te handelen bij een house party

Gaan naar een middelbare school house party (of een House Party) en hebben geen idee hoe te handelen? Nou ja, is deze handleiding staat zijn om u te helpen uit hoe te komen, kleden, dans en nog meer. Houseparty's zijn een belangrijke gebeurtenis in de sociale agenda en in een nacht het mogelijk kan zijn om dat sociale vlinder ontketenen binnen.

Stappen

Hoe te handelen bij een house party. Krijgen toestemming om van je ouders of voogd, of niet verder vertellen en de nacht doorbrengen in je kamer tekening, mediteren of schrijven over honger in de wereld, het einde van oorlogvoering, of wat john lennon vandaag zou doen, als hij nog in leven was.
Hoe te handelen bij een house party. Krijgen toestemming om van je ouders of voogd, of niet verder vertellen en de nacht doorbrengen in je kamer tekening, mediteren of schrijven over honger in de wereld, het einde van oorlogvoering, of wat john lennon vandaag zou doen, als hij nog in leven was.
 1. 1
  Krijgen toestemming om van je ouders of voogd, of niet verder vertellen en de nacht doorbrengen in je kamer tekening, mediteren of schrijven over honger in de wereld, het einde van oorlogvoering, of wat john lennon vandaag zou doen, als hij nog in leven was. Weet niet wie John Lennon is? Hoe zit het met Rumi? Kennedy? Hunter S. Thompson? Dali? Taj Burrows? Tijd om het bot op uw onderzoeksvaardigheden, dan zul je iets om over te praten. Dit kan de moeilijkste stap voor sommige kinderen te zijn, en vrij gemakkelijk voor anderen. Je moet weten hoe streng je ouders over dit soort dingen, dus als je gekoelde ouders die toestaan ​​om gaan ervoor zorgen om toestemming te krijgen. Dit zal hun vertrouwen in jou (en als je liegt, doe gewoon niet gepakt!) Maar geen paniek als je ouders zijn streng. Waar een wil is is een weg! Het is niet aan te raden dat je komt recht uit en vraag je ouders als je kunt naar een all-avond booze up! Vraag je ouders als jij mag gaan naar een "meisjes / jongens enige partij" of zelfs ofwel "gewoon een hele nacht rustig verzamelen." Zorg ervoor dat u uw mildere ouders vragen! Vraag altijd beleefd, en als ze niet ja op het eerste blijf rustig zeg! Het zal ze zich schuldig voelen. En als ze niet laten na dat, er is altijd stiekem...
 2. 2
  Maak je klaar! Nu is het tijd om klaar voor het feest te krijgen! Zorg ervoor om te dragen wat comfortabel aanvoelt - of als je niet vrienden op het feest hebben maar zorg ervoor dat je iets wat je wilt dragen! Je bent wie je bent. Wees jezelf, je brein is uw stijl!
 3. 3
  Reis naar het feest. spelletjes spelen langs de weg, dit is een tijd om te feesten, wat ben je weer vieren? in leven, de mens, die een verbazingwekkende leven te verbindt met mensen en iets ongelooflijks doen. samenwerken, droom, manifesteren... herhalen.
 4. 4
  Komen op het feest. Wees niet verlegen, klop op de deur. Zodra u in zorg ervoor om de gastheer te begroeten. Je hoeft niet naar uw komst aan te kondigen, mensen hebben zoveel betekenissen als jij. En als je niet weet iemand gewoon ga daar. Begin met iets, proberen te blijven op onderwerp hoewel.. En als je een beetje verlegen, mis je honderd procent van de opnamen die u niet te nemen... gewoon een vriend om u te introduceren of taggen samen met je vriend. Krijg je opgemerkt door als je...
 5. 5
  Just dance! Zorg ervoor om te dansen in een menigte, het is een drukke wereld waar je ook dansen... Of dansen in je hoofd, of dansen met een touwtje of een marionet, of praten over de muziek en welke instrumenten spelen, waar ze vandaan komen in de wereld, en of je voelt je eigenlijk zoals het verplaatsen, tikken je tenen, of gaan wild, want als je dat niet doet... niet doen. Niet mee te spelen, niet passen inch Accepteer verschillen. Zo vreemd als het klinkt, zorg ervoor dat je niet dansen in het midden van uw vrienden. Op die manier als je een vreselijke danser, zal niemand je verschrikkelijk moves zien en je zult kijken cool omdat je vrije wil. Neuken wat iedereen aan het doen is, maar weet! Maakt je zo populair en het middelpunt van de aandacht. Dansen op je eigen is een ja-ja en langzame dansen is helemaal geweldig, super slow dansen, bullet time dansen, of ninja dansen nog beter! Het is een house party dus verwacht het onverwachte, tenzij u suburbia bent, alles is hetzelfde in suburbia en heb je waarschijnlijk geen hoop. RUN! Als je mee kunt zingen het lied, des te beter! Dansen met die speciale jongen of meisje is prima, maar houd je bewegingen simpel. Armen in de lucht, lichte heup wiebelen of handpalm duwt. Overdrijf het niet. Laten de muziek "neem je" is uit den boze!
 6. 6
  Neem een drankje. Als er alcohol er (wat er zal vrijwel zeker) niet geschokt, zelfs niet verbaasd zijn wat gemoedstoestand mensen in, vraag jezelf af of je je herinneringen en wil je een leven te herinneren, wat als er iets bijzonders gebeurt en je kan niet functioneren omdat je verloren bent, of je in een gewoonte van het drinken en verliest jaren van je leven en kansen doen wat generaties idioten hebben voordat je. Als u niet wilt dat om dronken te worden, maar toch willen kijken als jij. Doe het gewoon. Respect. Geduld. In eerste instantie lachen ze je uit, dan negeren ze je, dan vechten ze je, dan win je (M.Gandhi). Als u wilt om dronken te worden, veilig spelen. Je wilt niet te worden doorgegeven buiten westen op de grond, terwijl ieders dansen en het hebben van een goede tijd.
 7. 7
  Opgemerkt te krijgen. Het leven is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Introduceer jezelf en krijgen hun namen! Dat betekent dat je in staat zijn om ze op Facebook toe te voegen later, of, je kon echt hen te ontmoeten en niet toetreden tot het netwerk van de hele wereld te vertellen wat iedereen aan het doen is, wat hun interesses zijn, en wat hun leven te plannen zijn Big Brother's, telefoons werken ook. De kracht van trage redelijke conversatie is verbazingwekkend. Praat met snel en te veel zeggen u behoeftig of agressief klinken. Maak je geen zorgen over te dwingen of grijpen voor een vriend of een gesprek. Daag jezelf uit. Mensen brengen altijd camera's om houseparty aan het evenement vast te leggen. Zorg ervoor dat je in een paar foto's kijken als jezelf, zodat mensen zullen zien wat het leven is. Tagged foto's van jou op Facebook kunnen laten zien hoe gezellig of cool je bent in een oogwenk.
 8. 8
  Verlaten wanneer je wilt. Iedereen is weg? Probeer om geen sporen achter te laten, iets beschadigd, of vergeet dat partijen zijn een hoop werk te gastheer en iedereen waardeert helpen opruimen, maken het een dansspel: schoon, schoon, schoon, stop; dance tijd!

Waarschuwingen

 • Giet altijd uw eigen drankjes. Accepteer geen een drankje van iemand die je niet kent. Je weet maar nooit bedoelingen van iemand.
 • Krijgen nooit in een auto met een dronken bestuurder.
 • Vergeet niet dat het drinken schaadt oordeel. Als iemand heeft gedronken, zal zijn of haar oordeel en communicatieve vaardigheden niet op hun hoogste. Laat uw interpretaties van lichaamstaal in de plaats van ware begrip van intenties en beperkingen van een persoon.
 • Alcohol kan gevaarlijk zijn.
 • Alcoholgebruik door minderjarigen is illegaal en heeft zijn eigen gevolgen.