Wkanl

Hoe te handelen bij uw eerste rave

Hoe deel te nemen in de wondere nachtleven van raving, en een worden met de Kandi menigte.

Stappen

Hoe te handelen bij uw eerste rave. Zich volledig bewust van de "rave wereld".
Hoe te handelen bij uw eerste rave. Zich volledig bewust van de "rave wereld".
 1. 1
  Zich volledig bewust van de "rave wereld". Maak een beter begrip van hoe ravers zijn in het leven. Ze hebben de neiging om mensen die genieten van het nachtleven zonder de clubbing, mensen met een interesse in anderen, of die wensen om hun tijd doorbrengen dansen en plezier te
 2. 2
  Begrijpen wat P. LURR is. PLURR is de afkorting voor "Peace, Love, Unity, Respect, Responsibility". Vele ravers volgen deze regel, zoals ongehoorzaamheid het meestal leidt tot mijden totdat het gedrag stopt en mensen de neiging om weg te blijven van je. Als je PLURR volgen, kan je meestal krijgt samen met de menigte.
 3. 3
  Leer de drug mythe binnen raving. Wanneer het woord "rave" wordt gezegd, de meeste mensen denken van drugsgebruik. Dit is niet waar. "E" of ecstasy, wordt gebruikt door sommige clubbers en dansers, maar degenen die geen drugs doen & rave / dans voor de lol doe het als een belediging.
 4. 4
  Denk aan waarom je gaat naar een rave. Test het uit en zie hoe het u bevalt. Zijn uw vrienden in het? Heeft u de muziek vinden? Het uitzoeken van een van de redenen waarom je geïnteresseerd vooraf bespaart u een hoop problemen in de tussentijd.
 5. 5
  Hebben belang bij verschillende soorten muziek. Er is een grote verscheidenheid van verschillende stijlen van elektronische dansmuziek, kijk omhoog "ishkurs handleiding voor elektronische dansmuziek" voor een goede lay-out van de verschillende genres. Vraag je vrienden voor aanbevelingen of zoek op YouTube naar een aantal van de wereldwijde trance / techno artiest hoort. Wees voorbereid met het voordat je een rave, het is niet leuk voor iedereen als je niet van de muziek als je op een rave.
 6. 6
  Leer een paar dance tips. Het vinden van een dans te doen op een rave is altijd het moeilijkst. De beste manier om te leren is door het voorbeeld: kijk naar mensen om je heen en volg wat ze doen. Creëer je eigen stijl en uniek zijn. Begin langzaam en vooruitgang door te gaan sneller als je aan wennen. Het kan een tijdje duren om een ​​paar coole dansmoves in verband met de rave scene te leren voordat je bijvoorbeeld de Melbourne Shuffle.
 7. 7
  Draag comfortabele kleding. Je bent op een rave om plezier te hebben... niet om te pronken met je lichaam, naar nummer van een persoon te krijgen, of te flirten. Draag kleding die je je comfortabel voelt in en wat je kunt vrij bewegen zonder gepakt op dingen of andere mensen. Als je eenmaal gewend aan ruimte, zal het iets makkelijker zijn om je garderobe meer excentrieke maken.
 8. 8
  Zoek een stijl je je comfortabel voelt. Sommige ravers als kandi. Kandi (ook bekend als Kandii of Candi), is een met de hand vervaardigd en kralen armband die veel ravers sieren hun polsen met. Dit is een gelieerde ding en binnenkort kan worden verslavend als je in het. Handel sommige met anderen als je besluit om je eigen te maken. Wees voorzichtig dat losse kandi kunnen werpen af ​​van je arm tijdens het dansen. Sommige ravers houden niet van kandi ravers vanwege de bijbehorende stereotype van onvolwassenheid. Er zijn verschillende groepen mensen in de rave scene die zich abonneren op verschillende stijlen van ijlen, mot van hen die door verschillende stijlen van muziek, dans of mode.
 9. 9
  Vermijd bang om jezelf te introduceren aan anderen. Veel ravers houden het maken van vrienden, degenen die dat niet doen zal het duidelijk maken. Vind een gemeenschappelijk belang met mensen en douche iedereen met knuffels.

Tips

 • Krijg uw eigen stijl en zijn comfortabel mee. Wees altijd jezelf met een positieve houding. Iedereen danst en gaat naar raves om plezier te hebben.
 • Veel plezier, het maakt dingen makkelijker, en ontspan niemand zal je beoordelen voor je dressing, wees jezelf en hebben een ontploffing.

Waarschuwingen

 • Niet problemen met iemand te veroorzaken, het is niet de moeite waard maken vijanden. Wees niet onbeleefd.
 • Als je per ongeluk iemand geraakt, excuses met een oprechte verontschuldiging. Als iemand excuses aan u, accepteer het, het was maar een ongeluk, na alles.
 • Neem wat oordopjes. Misschien vindt u een grote dansende ruimte in de buurt van een stapel speakers, maar dat kan pijnlijk om je oren te zijn., Met oordopjes, zult u in staat zijn om ervan te genieten!

Dingen die je nodig hebt

 • Comfortabele kleding
 • Water Bottle
 • Extra geld
 • Sommige Kandii Armbanden.
 • Glowsticks