Wkanl

Hoe maak je een house party als een tienermeisje te regelen

Dit is echt een gids voor tienermeisjes om een ​​goede house feestje (en niet iets gebroken)

Stappen

Hoe maak je een house party als een tienermeisje te regelen. Zorg ervoor dat uw ouders zal worden van het huis voor het hele weekend!
Hoe maak je een house party als een tienermeisje te regelen. Zorg ervoor dat uw ouders zal worden van het huis voor het hele weekend!
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw ouders zal worden van het huis voor het hele weekend! Als is het maar voor de nacht de kans groot dat ze zullen komen in het begin of bel je dat ze er snel zal zijn.

Planning

 1. 1
  Vertellen over tien tot vijftien mensen over het feest, en binnenkort zal het woord verspreiden. Al met al, het is waarschijnlijk 50-70 mensen zullen opdagen als je niet de uitnodiging bevatten.
 2. 2
  Zorg ervoor dat al het goede china / ornamenten zijn weg veilig opgeborgen en dat alle kamers u niet wilt dat mensen in opgesloten
 3. 3
  kavels kavels. Dingen die de catering voor alle mensen, vegetariërs, veganisten, lichte eters, zware eters etc.
 4. 4
  Proberen om alcohol tot een minimum, tenzij je wilt dat je vrienden ziek zijn helemaal over uw tapijt!

Tijdens de partij

 1. 1
  Houd uw drinken tot een absoluut minimum. Jij bent de gastheer, en het verliezen van controle over jezelf betekent het verliezen van controle over de partij. U zult niet in staat om te controleren wat er gaande is in je huis als je te veel gedronken, en je wilt niet dwingen je vrienden te nemen op uw verantwoordelijkheden.
 2. 2
  Spelen goede muziek die iedereen kan genieten, bij voorkeur wat je vriend groep normaal luistert. Niets te zwaar of te langzaam!
 3. 3
  Gezellig te zijn! Blijf in beweging en praat met iedereen. Als iemand komt die je niet kent (vriend van een vriend, bijvoorbeeld) proberen te krijgen om ze een beetje beter en als ze er een potje vraag hen om weg te gaan kennen.
 4. 4
  Als er iets gebeurt, helaas, krijg gebroken, of iemand maakt een puinhoop van een kamer, wees maar niet bang. Als je boos wordt, of start jagen rond nadat mensen met een bezem, zullen mensen ziek van je. U kunt ruimen later!
 5. 5
  Als er niet te veel mensen, misschien wijzen op een spel van spin de fles, durft, postbode klop of zeven minuten in de hemel. Deze spellen kan een heel leuk zijn.
 6. 6
  Toen het feest gaat liggen, en de meeste mensen hebben verlaten, zal er zeker een vijf of zes mensen opknoping rond. Probeer beleefd te ontdoen van hen, is er niets interessanter gaat gebeuren

Na het feest

 1. 1
  Meteen met opruimen zodra de laatste gast vertrekt (niet eerder!). Je ouders zullen terugkomen morgenavond (of misschien vanavond, afhankelijk van hoe lang het feest duurde). Krijgen het grootste deel van het opgeruimd en ga dan naar bed!
 2. 2
  In de ochtend, hebben een opruimen razernij. Ga op een kamer in een tijd, en breek die kamer in vier kwartalen beheersbare-doen een beetje op een moment
 3. 3
  Maak het niet te netjes te maken of je ouders zullen achterdochtig zijn. Laat een paar pakjes chips rond, hebben sommige gerechten liggen in de gootsteen...

Tips

 • Maak een foto van elke kamer voor het feest, zodat je het kan terug te zetten op dezelfde manier als voorheen achteraf. Als de kamer ziet er herschikt, zullen je ouders achterdochtig.
 • Als u wilt dat dit nogal een rustige bijeenkomst te zijn dan niet alleen laat het woord verspreiden, precies vertellen de mensen die je wilt komen en precies dat moeten ze niet iemand anders te vertellen.
 • Een alarm instellen, zodat je niet slapen te laat. Je moet naar het opruimen snel!
 • Als je speelt spin de fles / durft enz., dan zorg ervoor dat iedereen speelt. Als de helft van de mensen spelen en de helft van de mensen lopen rond het lachen en wilde gaan, zal het zeer storend!
 • Als er iets stuk gaat, het verzamelen van de stukken. Je wilt niet dat iemand intensivering op hen, nu, doe je!
 • Vraag mensen om hun eigen muziek te brengen, iemand zal waarschijnlijk last van de muziek mee te nemen zodat u niet hoeft te maken over het veranderen van de nummers.
 • Het is niet een schandalige verzoek om uw vrienden te vragen om te blijven laat, of blijf de nacht om u te helpen opruimen, immers, het is zeer waarschijnlijk dat ze geholpen om de puinhoop, dus ze moeten helpen opruimen.
 • Iets persoonlijk, als een dagboek, moet worden opgeborgen met de kostbaarheden ook, niet wilt dat iemand het lezen van dat!

Waarschuwingen

 • Houd de muziek volume omlaag. Je wilt niet dat de buren om te klagen, of mensen om te schreeuwen over.
 • Handelen niet achterdochtig wanneer je ouders terug komen, gewoon relaxen en tv kijken.
 • Wees je bewust van de wetten in uw staat met betrekking tot alcohol of andere illegale substanties, vooral als je minderjarig bent.
 • Als volslagen vreemden opdagen op de deur (en vooral als ze veel ouder dan jij / ziet eruit als een slechte menigte) gewoon zeggen "Sorry, ik ken je niet" en sluiten en de deur onmiddellijk te vergrendelen. Je weet niet wat ze zouden kunnen doen.