Wkanl

Hoe je een man te krijgen om te stoppen met u belt

Hij leek cool als je hem voor het eerst ontmoette... totdat je gecontroleerd uw telefoon de volgende dag om 10 uur en vond zes gemiste oproepen. Je hoeft niet het hart om hem te vertellen te stoppen met bellen, maar als je telefoon afgaat in de klas nog een keer, zal uw docent u eruit schoppen. Hier zijn een paar manieren om dat ongedierte te krijgen om eindelijk te gooien handdoek in de ring.

Stappen

Hoe je een man te krijgen om te stoppen met u belt. Adopteer slechte mobiele telefoon etiquette.
Hoe je een man te krijgen om te stoppen met u belt. Adopteer slechte mobiele telefoon etiquette.
 1. 1
  Adopteer slechte mobiele telefoon etiquette: Maak hem alles twee of drie keer herhalen, dan antwoorden met een teleurgestelde "oh." Hebben zij gesprekken met mensen in dezelfde kamer, terwijl hij nog op de lijn, of beter nog, eet luidruchtig terwijl hij praat.
 2. 2
  Vertel hem dat je zo blij dat je eindelijk iemand gevonden die graag praten over de telefoon zo veel, omdat je ex-vriendje alleen opgeroepen als, drie keer per dag. Overgaan tot een lang verhaal over hoe je moest debatteren met de schoenenverkoper over de prijs van de fantastische Gucci laarzen u vandaag eerder kocht vertellen.
 3. 3
  Instemmen om hem te ontmoeten. Op zoek naar zo onaantrekkelijk als je bereid bent om gezien te worden in het openbaar zijn, en bestel een heleboel dure eten en drinken. Klagen over het restaurant terwijl vulling je gezicht. Ga naar de badkamer wanneer hij begint een verhaal te vertellen. Als er muziek te spelen, pauzeren voor een moment en dan zeggen: "Dit is het lied mijn ex en ik gebruikt om te spelen tijdens de 'SEXY tijd'." Het maakt zelfs niet uit welk nummer het is, het werkt elke keer.
 4. 4
  Zeg hem dat je zijn erg sorry, maar je bent niet aangetrokken tot mannen meer, en dit is buiten je controle. En nee, heeft uw nieuwe vriendin wil niets met hem te maken. Als je niet wilt doen, dan hem vertellen dat je een vriendje en hij is een professionele bodybuilder.
 5. 5
  Praat over zeer persoonlijke zaken met hem, zoals uw periode of wat uw ex-vriendje vond om te doen in bed.
 6. 6
  Blokkeer zijn nummer.
 7. 7
  Vergeet niet, als al het andere faalt, zeg hem eerlijk dat zijn roeping te veel is echt belemmeren uw wens hem helemaal niet, en dat er meer gesprekken zal dat niet veranderen.

Tips

 • Probeer het krijgen van een andere man aan de telefoon te beantwoorden. Zodra hij hoort de stem van de andere man, is een signaal dat je bent verhuisd stuurt.
 • Sommige jongens kunnen niet eens een hint. Op de lange termijn, een vlakte, oude 'nee' zou kunnen zijn minder wreed en effectiever dan rijgen hem mee, op hem te wachten om het uit voor zichzelf.
 • Probeer doet alsof hij er niet is wanneer u de telefoon te beantwoorden. Voorbeeld: u antwoord geven op de telefoon met een simpele "Hallo?" en de man begint te praten, terwijl je zegt dingen als: "Is daar iemand?" Na ongeveer 10 seconden van deze, ophangen. Doe dit tot het punt waar hij overstuur (hij zal waarschijnlijk), en hij zal ofwel stoppen met bellen, of je moet gewoon zet je telefoon op stil, en ga verder met je leven.
 • Als je hem niet leuk, vermijd hem je nummer in de eerste plaats.

Waarschuwingen

 • Niet hint naar de man die je denkt dat je lesbisch bent als je niet wilt dat gerucht verspreidt zich door zijn vrienden of je vrienden.
 • Deze benaderingen worden niet aanbevolen als de man heeft hete vrienden die je later misschien wilt datum.
 • De zeldzaam exemplaar is persistent en wanhopig genoeg om door te gaan bellen nadat alle pogingen om zijn genegenheid te dwarsbomen, in deze gevallen, doen alsof ze uit te gaan van de stad, veinzen een verandering in de seksuele geaardheid, en straatverbod orders zijn allemaal haalbare opties.

Wanneer hulp te zoeken

Blijf veilig. Je moet nooit dulden of toestaan ​​dat een van de volgende gedragingen:

  • Onbekende locaties: als hij wil dat je hem ontmoet ergens je nog nooit eerder geweest, vraagt ​​u om alleen te rijden in zijn auto met hem, of wil voldoen, waar niemand je kan zien, neem uiterste voorzichtigheid. Laat iemand anders weet waar je bent, breng iemand met u mee zonder zijn medeweten, verander de locatie, of gewoon weigeren om alleen een ontmoeting met hem.
  • Bedreigingen van welke aard: fysiek, verbaal, seksueel, intellectueel (het bestaat) of andere intimidatie, zoals zwaaiend met een mogelijk wapen. Dit staat bekend als Assault: het maakt niet resulteren in een onmiddellijke geweld of contact, maar leidt een redelijk persoon om te geloven geweld of ongewenst contact op handen is. Let op tekenen van Assault, die zijn indicatoren die u zou moeten ophouden te praten of onmiddellijke hulp. Als het zware mishandeling (waar de bedreigingen zijn van een bijzonder emotionele of intimiderende aard, of hij laat zien dat hij in de nabijheid van je), ophangen of snel weg te komen, dan is hulp te zoeken.
  • Ongewenste seksuele avances: Als u niet geïnteresseerd bent in een seksuele relatie, vertel hem duidelijk "Nee", "Stop" of "Laat me met rust." Houd niet zeggen dat het... als hij aanhoudt, ophangen. Als hij begint te volharden in die u belt, hulp zoeken.