Wkanl

Hoe je een man krijg je niet graag om te stoppen wens u

Heb je een vent die je niet geïnteresseerd bent in, dat niet de hint zal krijgen? Hier zijn een paar tips over hoe om hem te laten weten dat je niet romantisch rug van hem en / of wil je gewoon vrienden zijn

Stappen

Hoe je een man krijg je niet graag om te stoppen wens u. Niet tonen interesse in hem.
Hoe je een man krijg je niet graag om te stoppen wens u. Niet tonen interesse in hem.
 1. 1
  Niet tonen interesse in hem. Als je doet alsof je schelen wat hij doet, zal hij denken dat je hem leuk. Dit omvat sms hem, IM-ing hem, en het plaatsen op zijn facebook of myspace.
 2. 2
  Probeer het en laat hem naar beneden gemakkelijk. Bijvoorbeeld: 'Eh, sorry, ik ben niet geïnteresseerd, maar ik weet zeker dat er een meisje die er voor je.' Zorg ervoor dat u lief glimlachen.
 3. 3
  Verander je toon. Soms "laten hem neer makkelijk" werkt niet. Als hij blijft nog tegen je praat, moet je ophouden zo aardig. In plaats daarvan, houd uw stem koud en formeel.
 4. 4
  Leren zelfverdediging. Krijg pepperspray om hem te laten weten dat u menens is als je denkt dat hij gevaarlijk is.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u eerlijk tegen hem te zijn als je hem nog wilt als een vriend.
 6. 6
  Negeer hem totdat hij laat je alleen. Dit geldt ook voor hem het blokkeren van de chat totdat je zeker weet dat hij over je heen.

Tips

 • Ontspan. Als je niet in hem, pretenderen niet voor hem. Wilt u liever weigeren hem of betrapt op een leugen?
 • Zorg ervoor dat je nadenkt over hoe je iemand om te zeggen dat u zou willen. Zet jezelf in hun schoenen.
 • Zorg ervoor dat hij weet nog steeds je vrienden bent. Zeg hem de waarheid dat je niet bevalt hem zo, maken het duidelijk dat je alleen vrienden. Sommige jongens laten zich nemen dat er een vriendelijkheid is het bewijs dat je ze wilt. Als uw bewonderaar is als dat, wel mooi maar stevig, en zo veel als je kan hem ontmoedigen toonaangevende zichzelf op.
 • Als de jongen blijft staren je in de klas en je betrapt hem staren naar je, zet dan gewoon en geef hem een ​​koude blik. Dit zal hem schamen.
 • Ontdek een van zijn ergernissen en dat doen. Voorbeeld: Als hij niet graag meisjes die dragen veel parfum, draag dan veel parfum. Dit zou kunnen blijken hem af en hij zal stoppen last van hebt.

Waarschuwingen

 • Sommige jongens hebben de neiging om zeer persistent. Als hij blijft je lastig te vallen, vertel een vertrouwde volwassene. Als je een volwassene bent, overweeg dan een rechter straatverbod als de situatie uit de hand loopt.
 • Dit zou kunnen leiden tot ernstige hartzeer voor zowel hem of je, wordt gestalkt of onderhevig zijn aan woede-uitbarstingen.