Wkanl

Hoe om te weten wanneer je vriendin wil breken

Breaking up is moeilijk voor beide betrokkenen. Sommige break-ups zijn plotselinge en onverwachte. Sommige break-ups kunnen worden voorspeld door kennis te nemen van het gedrag van je vriendin en andere aanwijzingen..

Stappen

Hoe om te weten wanneer je vriendin wil breken. Besteed aandacht aan subtiele lichaamstaal.
Hoe om te weten wanneer je vriendin wil breken. Besteed aandacht aan subtiele lichaamstaal.
 1. 1
  Besteed aandacht aan subtiele lichaamstaal. Heeft ze oogcontact te maken of vermijden? Heeft ze blijven dicht bij u of duw je weg? Heeft ze weigeren om uw genegenheid terug? Lichaamstaal spreekt luider dan woorden. Als ze toont consequent negatieve lichaamstaal om je heen, kan ze niet meer willen bij je zijn.
 2. 2
  Besteed aandacht aan hoe zij handelt om je heen en de andere jongens. Is ze altijd klagen over iets met jou? Heeft ze handelen verwaarloosd, of doet ze lijken slachtoffer of te isoleren zich om je heen? Krijg je in argumenten vaker? Heeft ze onlangs begonnen met andere jongens lichamelijke affectie? Een andere indicator dat ze wil uit de relatie is als ze is moeilijk te behagen en weigert op te vrolijken om je heen. Een sterkere indicator is als ze lijkt gelukkiger in het gezelschap van haar vrienden of andere jongens dan met jou alleen.
 3. 3
  Vraag haar wat er mis is. Als ze geeft je een eerlijk, direct antwoord over de relatie, misschien kunt u het te repareren en opslaan van de relatie. Echter, als ze geeft je herhaaldelijk willekeurig, onbelangrijke klachten of helemaal geen antwoord, ze kunnen verbergen van het feit dat ze wil gewoon om te breken met je mee.
 4. 4
  Vraag haar vrienden. U kunt ze direct vragen of je vriendin wil breken, of u kunt ze indirect vragen over hoe je vriendin voelt over u en wat ze gezegd. Je moet ook vragen of ze is al met een of andere problemen, voor het geval je verwarren bent de stress van haar leven voor haar ontevredenheid met u.
 5. 5
  Uiten volwassenheid en begrip. Je vriendin kan hebben moeite om de moed om te breken met je mee. Begrijp dat ze waarschijnlijk gaan door zoveel emotionele conflicten zoals je bent, vooral als ze al het uitstellen. Laat haar weten dat ze moeten doen wat haar gelukkig maakt. Als u zeker weet dat ze wil break-up, maken het makkelijker voor haar en maken het een wederzijdse break-up, zelfs als u niet willen dat het einde. Zorg ervoor dat je haar beslissing respecteren.

Tips

 • Als een persoon is ongelukkig met de relatie, uiteindelijk de andere zal ongelukkig te worden.
 • Als ze is direct en zegt dat ze is een slechte week, nuttig zijn over.
 • Als ze negatief, misschien is ze gewoon behoefte aan een beetje meer aandacht. Een willekeurige uitdrukking van liefde of een doordachte verrassing kan de oplossing zijn.
 • Als ze verwaarloost u en praat meer met andere mensen die ze waarschijnlijk denken van de sloop.
 • Ze zou gewoon een slechte dag of een slechte week. U kunt altijd geef het tijd, maar laten een slechte relatie drag on is niet leuk.

Waarschuwingen

 • Als u wilt break-up elkaar, moet je zeker weten of ze wil break-up. Je moet ook haar laten weten hoe je je echt voelt, maar haar aanmoedigen om te doen wat zal haar gelukkiger maken.
 • Vermijd vragen haar vrienden die niet van u of degenen die niet loyaal zijn aan haar.
 • Negatieve lichaamstaal en emoties kan erop wijzen dat ze depressief. Wees voorzichtig niet om haar ongenoegen verwarren met de relatie met andere problemen of een psychische stoornis.