Wkanl

Hoe maak je een vriendschap met een lang verloren vriend te hervatten

Je gebruikt om vrienden, goede vrienden te zijn. Je betekende nooit verliezen contact met hem of haar. Maar het leven in de weg stond, en de weken werden maanden, of misschien jaren. Hoe kan je terug gaan, vind je vriend, en opnieuw in te stellen contact, hervat uw vriendschap, of is het zelfs mogelijk?

Het is mogelijk, maar soms vergt een beetje tijd en geduld.

Stappen

Hoe maak je een vriendschap met een lang verloren vriend te hervatten. Voldoende tijd voor je vriend om weer geloven in je vriendschap.
Hoe maak je een vriendschap met een lang verloren vriend te hervatten. Voldoende tijd voor je vriend om weer geloven in je vriendschap.
 1. 1
  Vind je vriend. Eerst moet je je vriend te vinden als je contact hebt verloren. Misschien is hij / zij terug naar huis na het afstuderen aan de universiteit, en is in een andere staat. Denk goed na over je vriend, en het gebruik van elk detail kunt u niet vergeten om hem op te sporen of haar naar beneden. Het internet is een geweldige bron - als u een tweede voornaam of initiaal, dat is een goed begin kan herinneren. Als je kunt herinneren welke staat hij / zij was uit, daar beginnen - het kan kosten een paar dollar (sommige zijn zo goedkoop als 10€ USD, terwijl zij zo hoog als 25€ USD kan gaan) - maar hoeveel is het waard om heb die vriend terug in je leven? Voor meer tips, zie.
 2. 2
  Contact maken. Het is het moeilijkste deel. Zodra u contact informatie, en je bent redelijk zeker van dat het de juiste persoon, reiken. Dit is makkelijker als je een postadres, e-mail account, of een telefoonnummer. Afhankelijk van de manier waarop je linksaf dingen, kunt u kiezen op basis van de toon van uw laatste afscheid:
  • Afgedreven Away: Als je gewoon uit elkaar gegroeid, probeer dan de meest directe manier om uit te reiken. Gebruik het nummer of e-mail. Zorg ervoor dat u geen e-mail te sturen met een Bevestiging van de Levering - een die u een bericht wanneer uw e-mail is ontvangen stuurt. Als je nooit een bevestiging, is er een goede kans het e-mailadres is niet goed, en je zult moeten gaan naar Plan B - de telefoon.
  • Beloofde te schrijven: Gebruik email. Stuur een korte notitie herinneren je vriend van wie je bent en vragen of je de juiste persoon hebt bereikt. Probeer iets als:. "Ik was op een vriend-bevinding website en zag je naam wil ik ervoor zorgen dat ik de juiste persoon - we waren aan het zwemmen team samen, is dat je als het is, ik wil dat je gewoon? weet het zien van je naam maakte me meteen voel me zo schuldig en rot dat we het contact verloren -! e-mail me terug, dus ik weet dat het jou zou ik graag in te halen wanneer je de kans hebt " Hou het licht en plezier, en vergeet niet - niet klop jezelf te veel: je vriend niet in contact blijven met je ofwel! Betekent niet dat hij / zij niet de zorg - net hetzelfde als jij.
  • Parted Badly: Je had een ruzie en scheidden op slechte voorwaarden, maar u nu zou willen dat je dingen oplappen. Deze is een beetje lastiger, maar als je bereid bent je vriend van een schuld voor wat er is gebeurd ontslaat, vallen op je zwaard en accepteren alle resterende schuld op jezelf, en laat het verleden achter, uw kansen op succes zijn goed.
   • U kunt vragen of oude koeien uit de sloot kan: a snail-mail brief eerst schrijven, te laten onhandigheid zijn prive: "Lieve Siobhan:. Ik kan u niet zeggen hoe vaak ik heb aan je gedacht door de jaren heen heb ik gegaan over onze laatste argument een miljoen keer in mijn gedachten, en het spijt me voor alles wat er mis ging. Ik heb nog nooit in staat om je achterlaat geweest, hoewel we zo slecht scheidden, en ik heb spijt van elke keer Ik heb erover nagedacht. Je betekende zoveel voor mij, en waren zo'n belangrijke, prachtige vriend, ik vraag me af of er niet een of andere manier te laten het verleden rusten? Ik mis je, ik hou van je, en ik wil dat je back - bel me of email me op 555-555-5555 / yobud@yahoo.com Ik hoop dat je kan vergeven en vergeten -.. ik heb, en alles wat ik zorg over is je weer te zien Liefde, Harry ".
   • Als er genoeg tijd is voorbij, gewoon doen alsof er niets gebeurd is vaak de beste manier. Als u besluit het is allemaal water onder de brug, is het vaak. Zeg gewoon hallo en vragen wat er nieuw is in hun leven.
 3. 3
  Bel hem of haar. Geef je brief of e-mail minstens een week na levering te marineren, vooral als je afscheid was niet goed. Als je later niets hebt gehoord van 10 dagen, proberen bellen. In het geval van een slechte laatste afscheid, zal je waarschijnlijk best doen om te bellen op een moment je vriend is niet van plan om thuis te zijn. Je kan vervolgens een joviale, korte gesproken boodschap, die hopelijk zal overtuigen je vriend dat je serieus bent over het weer contact maken zijn, en vraagt ​​hem of haar om u te bellen. Suggestie:.!. "Hey, dit is Harriet Scott, en ik ben op zoek naar Siobhan Vahn - ik ben het, Harry Ik hoop dat ik het juiste aantal - zo niet, neem iemand mij bellen op 555-555-5555 Als ik horen niet terug dat dit een verkeerd nummer, zal ik waarschijnlijk gewoon blijven afluisteren iemand, dus laat het me weten als ik NIET Siobhan hebben bereikt. Maar als ik heb... Siobhan, ik mis je, bel me! Kay, bye. 555-555-5555! Call! " Het is wel grappig, het identificeert u, en de partij die u probeert te bereiken, laat je nummer aan het begin en aan het eind. Dit is belangrijk - als ze missen het beide keren, kunnen ze uw boodschap af te spelen, wetende dat uw nummer is rechts aan de voorzijde en zij zullen niet opnieuw moeten luisteren naar uw gehele kruipend. Natuurlijk, als je later een bericht dat u de juiste partij niet hebben bereikt, moet je vanaf nul te beginnen om je vriend terug te vinden.
 4. 4
  Voldoende tijd voor je vriend om weer geloven in je vriendschap. Na een lange afwezigheid, is het moeilijk voor mensen om weer aan te brengen, omdat ze de pijn gevoeld van het verlies vóór. Soms, het kost veel inspanning van uw kant, en kan je het gevoel alsof je de ene werken aan je relatie helemaal alleen te herstellen. Dat is het gevaar je gezicht. Uw vriend kan hebben een harde tijd vertrouwen in je vriendschap - wat als hij / zij hervat de relatie, alleen om te zien je weer uit te checken? Laat je vriend de tijd om te geloven in uw standvastige liefde voor hem of haar.
 5. 5
  Sluit vaak in het begin van de re-connect. Als je eenmaal dat eerste contact hebt gemaakt, hopelijk dingen zullen makkelijker. Sommige vriendschappen hervatten gemakkelijk, alsof er nooit een pauze. Sommigen nemen het werk, en je kan voelen dat je vriend wordt bewaakt wanneer u spreekt, niet alles vertellen. Dat is oke. Vooral als dit het geval is (een bewaakte vriend), sluit vaak. Bel een keer per week - ontdek wat de een goed moment wanneer hij of zij kan chatten voor een tijdje. Als hij / zij heeft 10 minuten, chatten gedurende 10 minuten. Als hij / zij heeft een uur, chatten voor een uur. Maak tijd om te herstellen het vertrouwen dat je ooit had in elkaar.
 6. 6
  Contact maken regelmatig. In een ritme kunt u zowel vertrouwen als de weken en maanden gaan. E-mail gewoon om te zeggen dat je denkt van hem of haar, met enkele kleine grap of iets. Bellen elke maand, ten minste. Kom samen als je in de buurt wonen. Vriend hem of haar op je favoriete sociale netwerksite (MySpace, Facebook, enz.), en post recente foto's. Het delen van je leven regelmatig zal jullie vriendschap vitaal te houden als je eenmaal hebt elkaar weer gevonden.

Tips

 • Aarzel nooit om te brengen en het gezicht van problemen die je ooit had - maar niet twisten over die problemen.
 • Ga naar een film, ga dan naar koffie, ga dan naar een afspraak samen - ongeacht de tijd je vriend kan maken door te brengen met je, het doet, maakt niet uit hoe onhandig je op het eerste gevoel over zich.
 • Nooit aarzelen om te laten problemen uit het verleden te blijven in het verleden. Zodra je ze hebt erkend en sprak over hen een beetje, laat ze gaan.
 • Doen alsof alles normaal is, prima, en prachtig. Binnenkort, gewoon gaan door de bewegingen van je ontspannen met je vriend helpt je echt en echt het gevoel ontspannen en gemakkelijk weer samen. Het zal enige tijd duren, afhankelijk van het geval.

Waarschuwingen

 • Niet rehash oude problemen met het oog op het krijgen van uw vriend om eindelijk toegeven dat jij het was die verkeerd was niet. Het zal niet werken. Uw vriend heeft gewoond zonder dat je al die tijd - als u blijken te zijn een eikel te zijn door het brengen van junk beter niet gezegd, zal hij / zij u snel dumpen, en al deze inspanning zal voor niets zijn geweest.