Wkanl

Hoe te onoprecht vrienden sloot

Als je het gevoel alsof bepaalde vrienden "zijn gewoon niet in je," misschien kan het tijd voor de grote schoonmaak. Met onoprecht of ondoordachte vrienden in je leven kan niet alleen voel je je blauw, maar ze kunnen ook een giftige invloed op uw gezondheid en welzijn.

Het leven is te kort om te spelen met onoprechte mensen, dus neem voorraad in wie je echte vrienden zijn en beginnen stutten uw vriendenlijst.

Stappen

Hoe te onoprecht vrienden sloot. Identificeer de vrienden die negativiteit in je leven.
Hoe te onoprecht vrienden sloot. Identificeer de vrienden die negativiteit in je leven.
 1. 1
  Identificeer de vrienden die negativiteit in je leven. Als je vrienden hebt die ogen rollen of fluisteren achter je rug hebt, kunt u ze op de "stoute" lijst. Persoonlijkheden om op te letten zijn onder andere:
  • Veroordelend: deze vriend probeert je denken dat hij beter is dan jij en / of pogingen om je te corrigeren bij elke beurt kent.
  • Manipulatief: Hij hoeft niet uw beste belang op het hart, maar liever zijn eigen. Deze vriend zal graven in uw zwakke plekken en gebruik ze tegen u voor zijn gewin.
  • Narcistische: het is allemaal over deze vriend 24/7. Deze vriend is volledig gericht op zijn behoeften en is niet bezorgd over u of uw gevoelens.
  • Vrijblijvende: deze vriend maakt je een prioriteit nooit en als je echt een vriend nodig hebt, zal hij er niet zijn om u te ondersteunen.
 2. 2
  Neem voorraad in de vrienden die zijn consequent er voor u. Om echt te bepalen welke vrienden zijn onoprecht (of negatief), eerst na te denken over de vrienden met wie je geen twijfels over, degenen die zijn er altijd voor je door dik en dun. Kwaliteiten te vergelijken met je vrienden die zijn op het hakblok omvatten:
  • Gevallen waar je een vriend nodig. Denk aan de laatste keer dat je een crisis gehad of zelfs wilde een beetje van de prachtige nieuws te delen. Hoe is je ware vriend reageren en hoe heeft de andere vriend reageren?
  • Hoe je een gesprek delen. Tijdens een gesprek met een echte vriend, het is allemaal over geven en nemen. Je deelt iets van uw dag of leven en dan vragen over de dag of het leven van je vriend, net als een potje tennis. Heb je gesprekken als dit met uw potentieel onoprecht vriend of is het eenzijdig, waar je vriend wil alleen maar praten over zichzelf en vraagt ​​niet over jou?
  • Heeft je vriend proberen om uw problemen op te lossen of u te vertellen wat te doen om je te stoppen met praten? Een goede vriend zal vaak alleen maar luisteren en meeleven met u wanneer u een zware dag of worstelen met moeilijke vraagstukken. Als je niet om advies vragen, doet je vriend probeert te haasten in en je vertellen wat je moet doen (of wat je verkeerd doet), zodat het gesprek weer kan worden verschoven naar hen?
  • Tijd doorbrengen met je vriend. Afgezien van lange afstand vriendschappen, hoeft u quality time doorbrengen met je vriend als het wederzijds handig voor jullie allebei, of alleen de momenten waarop je vriend je kunt knijpen in zijn schema?
 3. 3
  Verminder Contact onoprecht vrienden. Als je eenmaal hebt bevestigd dat bepaalde vrienden niet zijn het verbeteren en verrijken je leven, snijd het snoer. Je hoeft niet te krijgen in een gevecht en schreeuwen en schreeuwen naar de persoon, maar je kunt uit boeg van de relatie sierlijk. In sommige gevallen, kan de andere "vriend" niet eens beseffen dat je links de relatie omdat ze hadden zo weinig geïnvesteerd in het! (Met andere woorden, niet al te bezorgd over hun reactie.)
  • Stoppen met bellen de vriend. Vooral als u bent degene die altijd initieert de gesprekken, met bellen de telefoon om een ​​gesprek met hem te hebben.
  • Geven geen commentaar op social media updates of berichten. Niet "unfriend 'je vriend, maar niet bijhouden en commentaar op foto's of berichten.
  • Houden de communicatie kort en to the point. Als u e-mail of bel de onoprechte vriend om welke reden dan ook, zijn beleefd maar houd het gesprek of e-actueel. Een eenvoudige "how are you?" is prima, maar blijf geconcentreerd op de taak bij de hand en niet verder verdiepen in het leven van de ander.
 4. 4
  Handhaaf uw gebruikelijke sociale kringen, maar verminderen de totale interactie met de vriend. Niet knippen jezelf uit een wederzijdse kring van vrienden om weg te komen van deze persoon, maar in een sociale situatie, migreren naar de mensen die zijn je echte vrienden en laat de onoprechte vriend float van persoon tot persoon.
  • Het kan helpen om vertrouwde vrienden te vertellen waarom je niet opknoping uit met deze persoon meer, zodat ze kunnen uw redenering te begrijpen achter de staking.
 5. 5
  Heb bereid wat u wilt doen of zeggen als de onoprechte vriend confronteert je. In sommige gevallen zal de onoprechte vriend wakker worden en beseffen dat je niet belt of opknoping uit met hem niet meer. Als je gaat om hem te dumpen voor een goede, hebben een plan of een speech voorbereid voor het geval hij confronteert je en wil weten waarom je niet geroepen. Enkele redenen waarom u zou kunnen gebruiken zijn:
  • "Ik heb het druk gehad." De universele taal voor "ik pijp je af, dus ik ga zeggen dat ik bezig ben" werkt omdat niemand gaat naar uw schema vragen. Natuurlijk, zeggen dat je het te druk wordt nooit aan de wortel van het probleem, maar als je niet-confronterende, kan deze methode de truc doen. Bovendien, als deze vriend deed echt schelen, ze zou proberen moeilijker, maar omdat het onwaarschijnlijk is dat ze dat doen, zullen deze borstel-off snel werken.
  • "Ik voel me niet de liefde." Ga voor de gusto als u bereid bent voor een kleine brand. Als u van plan bent om je vriend te vertellen dat je voelt dat de relatie niet werkt voor u, verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens en vermijd te zeggen, 'je maakt me voel.... " Als u het product bezit, is er weinig van de andere persoon kan doen om je beschuldigen van verkeerde. Als u van plan om dit gesprek te hebben, bereid zijn om de andere persoon uit te drukken hoe hij zich voelt. Niet de naam-bellen of te maken beschuldigingen. Het punt van "breken" met de vriend is om de relatie te beëindigen, niet om meer drama te creëren.
  • Compleet vermijden. Een andere manier waarop je kunt omgaan (of niet veel) met een mogelijke confrontatie is om volledig te verbergen voor de andere persoon. De "kop in het zand"-methode kan krijgen lastig, vooral als je wederzijdse vrienden te delen of naar dezelfde restaurants, bars of andere detailhandelszaken worden. Controleer beller-ID voor het beantwoorden van de telefoon (als het "de vriend," laat het rechtstreeks naar voicemail) en geen antwoord op e-mails, tweets of Facebook vraagt. Hopelijk na een paar weken, zal je ex-vriend de hint te krijgen en je vriendschap niet na te streven.
 6. 6
  Ga verder met je leven. Je andere vrienden zijn er nog steeds en je bent een sterk persoon voor opzij zetten deze energie-ontmoedigende onoprecht vroegere vriend. Blijf niet stilstaan ​​bij het, hoe eerder dat je leert om jezelf te distantiëren van onoprechte mensen, terwijl de resterende civiele, hoe sneller je beter voorbereid voor het omgaan met zulke mensen in alle lagen van het leven zal zijn. Bekijk deze gekke ervaring als een les geleerd.

Tips

 • Wees de grotere persoon en nooit toestaan ​​dat de interchange om vervelende geworden, ongeacht hoe gemeen of kwetsend de andere persoon kan handelen.
 • Heb andere vrienden niet te slepen in de situatie. Vrienden te vragen om "partij kiezen" zet iedereen in een lastige positie. Echter, kunt u hen vragen om te begrijpen waarom je niet de interactie met deze persoon niet meer en vraag hen om die keuze te respecteren.
 • Blijven waardig en stijlvol gedurende het gehele proces - nooit laten ze zien je stress of zorgen.
 • Het is prima om te verliezen uw friends.You krijgt altijd nieuwe in het leven.
 • Overhaast je niet in dit te doen, het is een lange termijn ding. Houd proces langzaam en alles zal in orde komen.

Waarschuwingen

 • Hoewel het verleidelijk voor sommigen kan zijn, nooit over de onoprechte vriend achter zijn of haar rug. Dit zal alleen maar je wraakzuchtig en negatieve kijk en kan bestaande vrienden maken over wat je zegt over hen achter hun rug ook.