Wkanl

Hoe te vertrouwen op je vriendje

Vertrouwen is een belangrijk element in het hebben van een sterke en duurzame relatie met je vriendje. Zonder vertrouwen, zal je relatie langzaam uit elkaar vallen, zoals Frank Crane eens duidelijk gemaakt toen hij zei dat terwijl "u mag worden misleid als je te veel, je zult leven in de straf als je niet genoeg vertrouwen te vertrouwen."

Hoe doe je dat vertrouwen weg is uitgegleden vanwege kleine dingen die je niggle of ertoe leiden dat u het gevoel dat hij niet zo reageren of attent als misschien zou hij zijn herwinnen? In dit artikel, heb je de kans om de manieren waarop je kunt leren om te vertrouwen op je vriendje en verplaatsen naar een andere fase van je relatie te verkennen.

Stappen

Hoe te vertrouwen op je vriendje. Erken waarom je dat niet doet je vriendje.
Hoe te vertrouwen op je vriendje. Erken waarom je dat niet doet je vriendje.
 1. 1
  Erken waarom je dat niet doet je vriendje. Er kunnen een aantal redenen, van horen niet van hem, gebrek aan contact, of iets wat iemand anders zei te zijn. Uw eigen instinct neiging zijn overlay van zorg te voegen, toevoeging van dingen die wel of niet belangrijk zijn. Enkele van de redenen waarom uw vertrouwen kan worden getest zijn:
  • Je hebt ingewijd geweest om een ​​recente onthulling over hem dat werpt op zijn betrouwbaarheid
  • Je hebt een ruzie met hem gehad en het niet alleen links voel je je zuur, maar liet veel vragen onbeantwoord
  • Je voelt dat hij je vertrouwen in hem heeft verraden door iets dat hij heeft gedaan, gezegd of openlijk erkend voor u
  • Je voelt dat hij wordt wegglijden - hij noemt je minder, hij niet in de buurt komen om je veel te zien, of hij lijkt te zien van andere mensen zonder te vragen je mee te
  • Je hebt een andere reden voor hem niet vertrouwen.
 2. 2
  Neem het langzaam en zelf kalm naar beneden. Paranoia over het feit dat u niet vertrouwt hem zal kunnen ertoe leiden dat u uw wantrouwen te verdiepen in plaats van te willen om een ​​aantal geldige antwoorden te zoeken. Wat er gebeurd is tot verrekening van uw vermoedens, het is meer dan waarschijnlijk dat je niet het volledige verhaal of misschien ben je zelfs niet zien van alle relevante gebeurtenissen behoren. Voordat je ontdoen van alle vertrouwen, is het belangrijk om wat na te denken, vragen stellen, en de follow-up, om het verhaal recht te krijgen. over wat er op het spel en het belang van de relatie, hoe hard het ook mag lijken en hoe verleidelijk het is om de voorkeur uitgaande van een negatief standpunt van hem.
 3. 3
  Denk na over je verleden relaties. Hebben ze eindigde in hartzeer, wantrouwen en woede? Als dat zo is, kunt u worden klaargemaakt om achterdochtig te zijn over motieven een volgende vriendje. Nadat iemand verraden uw vertrouwen doet pijn, en kunnen doorgaan in je volgende relatie. Als dit het geval is, praat met je vriendje over je verleden relatie (of relaties) en hem vertellen wat er is gebeurd en waarom het je pijn. Niet alleen zal dit doen verhogen van uw vertrouwen in hem, zal hij in staat om te begrijpen wat er achter uw paranoia. Afhankelijk van het type man hij is, kan hij zelfs in staat zijn om te helpen het werk door de uitdaging.
  • Als je vastzit in een emotionele situatie waar je niet het gevoel dat je in staat om voorbij de pijn bent, kan dit een goede tijd met een te spreken therapeut of counselor om de wonden van een vroegere relatie die herstellen zou hebben veroorzaakt u paranoïde of angstig over de huidige relaties voelen.
 4. 4
  Praat met hem over de reden waarom je hem niet vertrouwt. Gebruik tact, maar bij hem zijn. Jongens liever schaamteloze eerlijkheid voortdurend vermijden, verfraaien, of het onderwerp te draaien. Als je met hem praat erover, niet alleen zal het je beter te voelen, maar zijn vertrouwen in u zal waarschijnlijk t toename, omdat hij voelt dat, ook al heb je hem niet vertrouwt, je moest moed om uit te komen en praat met hem over het toch. Wat ook zijn reactie, je moed in spreken zo duidelijk maakt u een zeer goede en eerlijke persoon.
 5. 5
  Gaan de extra mijl om zijn vertrouwen in jou. Wees eerlijk, zorgzaam, begrip, en jezelf, voordat je iemand om hetzelfde te doen. Roddel niet over hem en wees niet neerbuigend of negatief over hem aan andere mensen, het zal terug te gaan naar hem toe en maakt het alleen maar moeilijker voor u op te lossen. een beetje meer zelf, dit is vooral belangrijk als je geweest bent het houden van uw zorgen en meest intieme zelf van hem.
  • Houd de lijn van open communicatie, en laat hem weten wat er gaande is in je leven. Je hoeft hem niet te vertellen over elke keer dat je je teen stoot, of wat je gegeten voor ontbijt gisteren, maar vertel hem dingen. Zeg hem grappig (of verdrietig) verhalen over je verleden en hem aanmoedigen om hetzelfde te doen.
 6. 6
  Leren te laten kleine dingen gaan. Deze stap is een die gemakkelijk over het hoofd gezien, maar is van vitaal belang. Vergeet niet dat er sprake kan zijn echte, niet-schadelijke en zelfs lachen-waardig redenen waarom de dingen zijn gebeurd die ervoor zorgde dat je hem te wantrouwen. Wat is belangrijk voor een man misschien niet wat belangrijk is voor een meisje is, en hij kan gewoon niets van hebben gedacht, terwijl je bezig het allemaal blazen buiten proportie zijn. Een eenvoudige aanvraag bij de situatie uit te leggen volstaat in dat geval. is een grote met veel jongens. Het is de onbedoelde, maar het kan ergerlijk zijn. Bijvoorbeeld, misschien is hij gewoon vergeten te vertellen dat hij ging uit met zijn vrienden op dezelfde avond dat je wilde zijn auto lenen. Misschien heb je hem niet verteld, dus er was geen reden voor hem om wraak te nemen dat er een probleem was, zelfs als je dat deed hem zeggen, misschien was het toen hij werd gericht op iets te doen en dat hij gewoon niet u goed hoort. Wat de reden ook, vind het van hem uit voordat de veronderstelling dat het van binnenuit. U zult weten of de antwoorden je krijgt ring waar en je kunt werken vanaf daar. Als ze dat doen ring waar, laten gaan, laten gaan, laten gaan! Geef hem het voordeel van de twijfel en ga er niet vanuit dat hij is vreemdgegaan op jou of zelfs niet vertellen je dingen.
  • Vergeet niet dat je vriendje is ook maar een mens, en zullen dingen te vergeten, zonder betekenis. Als het niet belangrijk was, zachtjes herinneren hem in plaats van schelden hem uit. Als het niet belangrijk was, laat het gaan en vergeet niet dat het kleine ding fall-outs die verder gaan un-schuld van de enorme strijd die anders zou hebben geleid kan voorkomen.
 7. 7
  Houd uzelf op dezelfde standaard voordat ontketenen je boosheid. Heb je altijd herinnerd absoluut alles? Heeft u altijd luisteren met absolute helderheid? Vind je het leuk als iemand suggereert dat je niet te vertrouwen? Het is belangrijk om mededogen in een relatie en dat is inclusief het plaatsen van jezelf in de situatie dat hij in voordat je deze benadert. Te allen tijde, blijf kalm en nuchter, schreeuwen en uitschelden eenieder doet niets om de situatie te veranderen en kan eenvoudig verdiepen van de problemen.
 8. 8
  Neem de tijd om een stevige en duurzame band met je vriendje te creëren. Ga op plezier en romantische afspraakjes met elkaar, deelnemen aan activiteiten buiten de slaapkamer, en niet ernstig zijn alle van de tijd. Gelukkiger relaties zijn degenen waarin er veel ruimte om te bewegen, veel gelachen, en een groot vertrouwen. In feite, hoe meer vertrouwen, vaak strakker de band die je gaat maken. Hoe minder vertrouwen, hoe groter de kans je relatie eindigen beladen met argwaan en disfunctioneel gedrag. Omarm je innerlijke (en meer vertrouwen) kind, erkennen de kleine, zoete dingen in het leven, en helpen je vriendje om hetzelfde te doen:
  • Ga naar het park en hebben hem duw je op de schommels.
  • Heeft u een kussen of.
  • Ga naar een restaurant en delen een plaat of een drankje met elkaar.
  • Bezoek een dierentuin en veel plezier kijken naar alle dieren.
  • Plagen hem, ooit zo zacht, en laat hem terug te plagen je. Paren die kan omgaan met plagen elkaar op een leuke, vriendelijke manier, de neiging om te paren die elkaars kritiek kunnen omgaan en te genieten van elkaars liefde.
 9. 9
  Leer de kunst van het kleine praten. Soms tegen elkaar zeggen 'Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je "wordt een beetje te veeleisend en eenrichtingsverkeer. En te veel diep en betekenisvol kan ieder van jullie kwalijk opknoping rond elkaar uit angst voor wanneer de "volgende grote crisis" is over het opduiken. Fleuren uw tijd samen door zich overgeeft aan kleine praten als een manier van het invullen van de momenten waar je gewoon tijd doorbrengen samen in elkaars gezelschap, zonder iets van elkaar verwachten.
 10. 10
  Last but not least, beseffen wat je krijgt door liefdevolle in vertrouwen. Terwijl vertrouwen doet ons blootstellen aan het potentieel van verraad een andere persoon, het tegendeel is erger - om nooit vertrouwen hebben in een persoon en nooit leren hoe het voelt om dat vertrouwen wederzijds is en bloesem zou ondenkbaar zijn. Erken dat vertrouwen omvat angst om gekwetst te worden en toch begrijpen dat het niet betrouwbare zal uiteindelijk nadelige gevolgen voor uw geluk, in plaats van het bewaken. En vertrouwen kan uw gezondheid te beschermen; onderzoek heeft aangetoond dat mensen met meer vertrouwen zijn gezonder en meer! Realiseer je dat vertrouwen niet alleen laten van de andere persoon, het laat ook gaan van jullie, het openen van uzelf op de mogelijkheden die deze keer, je hebt verbonden met iemand die het vertrouwen dat u in hem hebt geplaatst zal vergelden.

Tips

 • Probeer te begrijpen en te accepteren als de kleine dingen komen. Je vriend zal opmerken en waarderen de bijzondere relatie die de twee van uw aandeel des te meer voor.

Waarschuwingen

 • Wees bewust van wat je vriendje doet en wees niet helemaal blind voor zijn val-outs. Met andere woorden, zijn vertrouwen, maar niet naïef. Vertrouwen is een twee-weg werkelijkheid. Geven van, maar laat het niet te worden misbruikt. Als hij verdacht en vreemd gedraagt, praat met je vriendinnen, of iemand die je weet dat je kunt vertrouwen over uw zorgen. Het hebben van een klankbord van iemand anders kan helpen om realistisch te werken door middel van de zorgen.
 • Als hij echt je bedriegt, vind iemand die meer verdient uw vertrouwen. Als u het gevoel dat dit wordt steeds weer gebeurt er met je, herzien het soort vriendje je blijft vallen voor.