Wkanl

Hoe om te stoppen met praten over vrienden achter hun rug

Is dat sappige nugget van informatie over je buddy zeuren bij je, smeek je om deze informatie aan de rest van je vrienden? Heb je de drang om te roddelen over anderen achter hun rug voelen om jezelf te kijken als de joker in de groep of om jezelf een beetje interessanter te maken? Het lijkt misschien een verleidelijk goed idee op het moment, om je vriend te dumpen in het midden van een grappige verhaal of een beschamende moment, maar je vriend zal niet zo denken... In feite, zal je vriend worden vragen uw loyaliteit samen met uw gebrek aan tact.

Als je praat over je vriendjes achter hun rug, denken over hoe het waarschijnlijk om ze te laten voelen. Voordat u langs een meer hap van informatie, te stoppen en na te denken over wat je doet. Maak dan een afspraak met jezelf om te stoppen met praten over vrienden achter hun rug voorgoed.

Stappen

Hoe om te stoppen met praten over vrienden achter hun rug. Ontdek wat je denkt dat er achter uw drang om te praten over je vrienden of delen een stuk van sappige roddels over een pal.
Hoe om te stoppen met praten over vrienden achter hun rug. Ontdek wat je denkt dat er achter uw drang om te praten over je vrienden of delen een stuk van sappige roddels over een pal.
 1. 1
  Ontdek wat je denkt dat er achter uw drang om te praten over je vrienden of delen een stuk van sappige roddels over een pal. Misschien denk je dat het onschuldig plezier en misschien heb je zelfs het gevoel een beetje bedrijfseigen over de gegevens, omdat het gaat over je vriend na alles. Of misschien je denkt dat het laten vallen geheimen van je vriend of meest genante momenten in het midden van een gesprek grappig zal zijn en bespaart u de kosten om iets dergelijks over jezelf zeggen. Of bent u op dit moment ongelukkig met je leven en praten over tegenslagen of ellende andere vriend het voedt je ziel? Wat ook de motivatie achter uw losse tong, je moet naar de wortel van waarom je vindt dat het goed is achter de rug van je vrienden te praten, om te weten hoe om te stoppen. Overwegen welke van de volgende is het meest op u van toepassing:
  • Onzekerheid: Mensen die niet comfortabel in hun eigen huid en die onzekerheden zullen vaak halen uit elkaar anderen om beter te voelen. En helaas, dit kan soms omvatten die dicht bij u, wiens innerlijke gedachten weet je het beste van alles, simpelweg omdat je niet het gevoel veilig genoeg om minder persoonlijke gespreksonderwerpen vinden met mensen die ontzag of overweldigen je.
  • Verveling: Voel alsof je leven is totaal saai en zonder opwinding? Het slepen van anderen is vuile was kan het gesprek te starten en koken wat sensatie. Echter, dit toont een gebrek aan creativiteit in uw gespreksvaardigheden, zodat salving je verveling met de gegevens van uw vriend is zowel lui en ontrouw.
  • Wraak: Sommige mensen kunnen boos op een vriend te zijn en het gevoel dat de enige manier waarop ze zullen voelen gerechtvaardigd is over hen te praten achter hun rug - of ze nu al gehashed het uit met de vriend of niet. Wraak als een motivatie om iets te doen is altijd een totaal falen als het gaat om leven een gelukkig leven; onthult een gebrek aan zelfrespect, een gebrek aan respect voor anderen en een gebrek aan zelfbeheersing of persoonlijke verantwoordelijkheid voor je daden. Een vriend verdient nooit met hun vuile was uitgezonden als een wondermiddel voor je eigen ergernis of verdriet met hen.
  • Bescherming: Misschien voel je je verongelijkt, en willen andere mensen te waarschuwen in uw kring van de "gevaren" van het hebben van deze persoon in hun leven vertegenwoordigt. Bedenk dat we vaak het gevoel dat het slachtoffer in de vriendschap door kleine dingen, zoals egoïsme, dat is echt vertegenwoordigen weinig gevaar voor iedereen. Als dit het geval is, laat je vrienden maken hun eigen gedachten.
  • Humor: Tijdens deze sarcastische momenten waarop sitcom en reality tv-sterren smijten beledigingen alsof ze niets, sommige mensen denken dat ze grappig zijn door het maken snarky opmerkingen over vrienden achter hun rug. Helaas voor de lucht-headed TV "rolmodellen", grappig zelfs niet in de vergelijking te komen en ze te kopiëren is een teken van verhuur van de hersenen op vakantie te gaan. Humor niet bukken om neerbuigendheid, kleinering of roddel, als dat zo is, het is geen humor, het is vuilspuiterij.
  • Onnadenkendheid: Je hebt aangenomen dat, aangezien je vriend lijkt te hebben een dikke huid hebben, dat het goed is over hen te praten zonder aandacht voor hun gevoelens. Je vriend heeft wel gevoelens, ze zijn gewoon niet te pronken. Tenminste je hebt de moed om toe te geven u ondoordachte geweest. Nu is het tijd om te draaien dingen.
 2. 2
  Denk aan de aard van de schade die je doet. Als je om te stoppen en op te roepen uw woorden en denk na over wat je zei, wat voor soort schade doet u aan een andere persoon? Plaats jezelf in plaats van je vriend en denk na over hoe je je zou voelen als de dingen die je hebt gezegd om anderen werden gezegd over u door uw vriend. Plotseling is het niet zo'n fijn gevoel wanneer bekeken op deze manier. Uw vriend kan worden gekwetst door roddels, geruchten zaaiende of overdreven negatief verfraaiing over hun leven in een of meer van de volgende manieren:
  • Persoonlijke reputatie: Het verspreiden roddels over een andere persoon, of het nu waar is of niet, kan de reputatie van een persoon onherstelbare schade zou toebrengen, vooral omdat het komt van een nauwe bron. Overweeg of je roddelen manieren mogelijk vernietigen reputatie van uw vriend. Zo ja, waarom denk je dat je moet omlaag brengen van je vriend als deze? Als je roddelen omdat je wraak te nemen, dit is geen manier om uw conflict op te lossen. Als het komt door onnadenkendheid of een verlangen om beter te kijken op kosten van je vriend, het is tijd om te stoppen medelijden voor jezelf en beginnen te beseffen dat wat je doet is tot stand brengen reële schade.
  • Zakelijke reputatie: Ben je verpest levensonderhoud van je vriend alleen voor persoonlijk voeder of misschien zelfs uit jaloezie? Bedenk wat uw woorden zou kunnen doen om de financiële zekerheid van uw vriend en zakelijke vooruitzichten. Denk na over hoe je gerucht zaaiende invloed kunnen niet alleen je vriend, maar ook zijn of haar familie en het personeel.
  • Familie reputatie: Hoewel je kan praten over je vriend, kan uw woorden zijn of haar familie pijn doen, waaronder kinderen van je vriend. Familieleden zijn onschuldige omstanders en mag niet worden gekwetst of beschadigd door uw woorden.
 3. 3
  Krijg savvy in uw communicatie. Kennen het verschil tussen schadelijke roddels, ontluchting naar vrienden of simpelweg het verstrekken van informatie over een vriend. In sommige gevallen kan u worden verspreidt goed nieuws over een vriend zonder te beseffen dat je vriendin zou de voorkeur hebben gegeven om het geheim een ​​tijdje meer (zoals zwanger zijn of het krijgen van een baan promotie) te houden. Of, kunt u gewoon ontluchting over een gevecht die je had met een goede vriend te zijn, zonder te hard te denken over hoe dit klinkt om luisteraars buiten uw binnenste cirkel. Het kennen van het verschil tussen klakkeloos praten achter de rug van een vriend versus leveren informatie is belangrijk:
  • Ontluchting / opruimen van de lucht. We moeten allemaal wat stoom afblazen en als je een gevecht met een vriend hebt gehad, kunt u overleggen met een andere vriend om u te helpen door middel van de uitgifte. Praten met een vertrouwde vriend die je kent zonder twijfel zal niet praten over uw gesprek met anderen moet wel goed in de meeste gevallen. Praat het uit kan u inzicht en helpen u bij het oplossen van conflicten met je andere vriend. Vermijd zeggen nare dingen of bellen met uw andere vrienden namen. Bovendien ontluchting continu aan een groot aantal mensen verhuist naar roddels grondgebied.
  • Roddelen / praten achter de rug van een vriend. Nemen van informatie die niets met jou te maken heeft (of in sommige gevallen informatie dat doet, maar is zeer vertrouwelijk) en vrijelijk te bespreken met tal van mensen wordt beschouwd als roddel te zijn.
  • Passeren langs nieuws. Bijvoorbeeld, wanneer een goede vriend heeft een baby, het vertellen van een groep mensen wordt niet beschouwd als roddelen mits je vriend geeft je haar of zijn zegen aan de wereld te vertellen. Aan de andere kant, als ze drie miskramen heeft gehad op een rij en wil niet dat iemand weet dat ze weer zwanger is totdat ze weet deze baby is veilig komt naar begrip, iets te zeggen zonder haar toestemming is praten achter haar rug.
 4. 4
  Gezicht feiten. Vraag jezelf af wat het over anderen zegt over jou. Bedenk hoe je uiteindelijk op zoek als je praat over vrienden achter hun rug. Waarschijnlijk de vrienden die je roddels om kun je niet vertrouwen met persoonlijke informatie in de toekomst en zal afstand nemen van je. U kunt ook kijken onzeker en misschien wraakzuchtig als u de stadsomroeper zijn geworden, dit dreigt te verliezen meer dan alleen de vriend of vrienden over wie je hebt geroddeld, zoals andere vrienden beseffen dat je niet te vertrouwen. Wanneer u denkt over het over een andere vriend achter de rug van die vriend, denken over hoe negatief dat maakt je verschijnen en hoe zelfs die in ontvangst van uw gegevens zal twee keer moeten nadenken over het vertrouwen van je.
  • Een gezamenlijke inspanning om jezelf in de schoenen van je vriend tijdens een discussie. Vind je het leuk als mensen praten of roddelen over je achter je rug? Weet je wat je vrienden denken over jou? Voordat je je mond open om te praten over een sappige hap van roddel, plaatst u uw naam in de zin zoals: "Oh mijn God, ik kan niet geloven dat _______ ingediend voor afscherming!" Zou je willen dat iedereen weet dat je ingediend voor afscherming? Als je zou moeten schamen, denken over hoe je vriendin zou kunnen voelen, het is waarschijnlijk precies hetzelfde.
 5. 5
  Knop omhoog. Geestelijk of lichamelijk excuseer jezelf van een gesprek dat wordt te vol roddel, om te voorkomen dat "vallen in" roddels games of socialiseren-door-demoraliserend. Een van de beste manieren om te stoppen met praten over anderen achter hun rug is achteruit te lopen vanaf elke conversatie die bukt om het niveau van roddelen. Bijvoorbeeld, als je in een groep van vrienden en de naam van een vriend wordt opgevoed met betrekking tot haar affaire, niet alle informatie die u hebt toegevoegd. Je zou kunnen laat anderen het woord doen en blijf rustig, maar het zou ook passend zijn om te spreken en suggereren dat het ongepast is over iemand die er niet is om zichzelf te verdedigen te spreken. Natuurlijk, tactvol en niet beginnen afval te praten iemand die deelnemen aan het gesprek ofwel!
  • Niet speculeren over een persoon. Je kan sterven om te springen in het gesprek ook al heb je geen informatie hebben, maar tegenhouden. Niet speculeren - alleen weigeren om deel te nemen in een vuilspuiterij.
  • Proberen om het gesprek te leiden uit de buurt van roddels. Breng de discussie terug naar het hier en nu, waar de aanwezigen tijdens het gesprek ofwel praten over wat er gaande is in hun eigen leven of bespreken van een nieuwe hot trend of onderwerp.
  • Loop weg als je jezelf niet kunt beheersen. Je bent beter af het verlaten van de discussie in plaats van springen in en bij te dragen. Als je vrienden vragen je mening gewoon zeggen, "Ik heb echt niets van weten 'en laat het met rust.
 6. 6
  Verhoog je respect factor. Als u al gebruik van roddels over je vrienden als een sociaal kruk, het is tijd om wakker te worden uit de fuga. Wat u ook heeft gereden om te praten over vrienden achter hun rug, veel van dit komt neer op het leren om zowel jezelf en anderen meer te respecteren. Met name wanneer u al gebruik van roddelen als een middel voor het maken van jezelf er beter uitzien of als een manier om te passen in meer met anderen, dan is het zeker tijd om opnieuw te beoordelen waarom je nogal populair zou verschijnen met vreemden dan aan trouwe voelen richting en tevreden met de vrienden die zijn een belangrijke bron van steun, trouw en vertrouwen in je leven.
  • Help jezelf te genezen pijn uit het verleden die mogelijk hebben geleid tot roddelen gewoonten, door het loslaten van oude wonden, het vergeven van de fouten anderen hebben gemaakt naar u toe en jezelf te vergeven voor het feit toegegeven aan een eeuwenoude menselijke ondeugd. Als wraak is eten weg bij je voor enige tijd, zal vergeving u helpen om eindelijk los te laten.
  • Beloof jezelf dat je de achterbakse gesprek niet zal herhalen en dat je jezelf zal vangen als je het opnieuw opstarten en onmiddellijk te stoppen. Het is echt zo eenvoudig als het gaat om het stoppen van jezelf uit te spreiden verhalen.
  • Houd in gedachten dat de vriendschap is een bron van genezing en regeneratie. In plaats van zich af te keren van het, om te zetten in het en blijven trouw.
  • Vind meer constructieve manieren om te communiceren met mensen in de sociale instellingen die je je ongemakkelijk of buitengesloten voelen. Als uw gespreksvaardigheden nodig een boost, leren manieren om beter gespreksonderwerpen vinden. Als uw zenuwen zijn versnipperd in het openbaar, leren hoe beter om te gaan door middel van het verhogen van je zelfvertrouwen. Als je lijdt aan een sociale fobie, hulp te krijgen om het te overwinnen. Met behulp van roddelen over vrienden is nooit een substituut voor het verbeteren van jezelf.
 7. 7
  Excuses aanbieden aan je vriend mocht dat nodig zijn. Als je vriend leert dat u zijn roddelen over hem of haar, sterk zijn en zich verontschuldigen. Of uw vriend is bereid om deze excuses te aanvaarden is naast de kwestie - je moet stoppen en ergens draai de nieuwe blad en dit is een belangrijk en symbolisch gebaar te maken.
  • Vermijd het maken van excuses. Eenvoudig uit te leggen dat je in een slechte gewoonte van het roddelen zijn gevallen, besef je dat het allebei fout en kwetsend en je een vastberaden besluit om te staken als een roddel of voor een meer persoonlijke gegevens van je vriend zonder zijn of haar toestemming delen hebben gemaakt.
 8. 8
  Streef vanaf dit punt naar voren om alleen goed spreken van je vrienden. Onthouden en observeren deze wijze oude gezegde: "Verdeel alle mensen in twee groepen:. Vrienden en vreemden vrienden zijn geliefd te veel roddels over, zijn vreemden te weinig bekend."

Tips

 • Moeder wist best toen ze zei: ". Als je iets leuk niet kan zeggen, doe niets zeggen helemaal"
 • Hoe meer je roddels, kan het meer feiten worden verdraaid, vaak kromtrekken van de waarheid. Dit kan zorgen voor een goed verhaal, maar helaas, modder heeft een gewoonte van het plakken, dus ongeacht hoe fantastisch de roddels zou kunnen lijken voor iedereen met een objectief perspectief, voor degenen die diep steken in de roddels, kan het lijken al te reëel.
 • Leer uw kinderen niet te roddelen, dan is het voorbeeld voor hen.
 • Ontdek waarom u problemen met vertrouwen hebben. Praten achter je vrienden terug de hele tijd is ongeveer schenden vertrouwen, voortdurend. Waarom heb je het gevoel dat dit goed is om te doen en wat gaat u doen om vertrouwen op te bouwen, in plaats van te vernietigen?

Waarschuwingen

 • Als je een persoonlijkheidsstoornis die uw onvermogen beïnvloedt om loyaal aan die het dichtst bij u te blijven, zoekt therapeutische hulp. Dit is zo veel over je eigen gevoel van eigenwaarde vertrouwen.
 • Praten over vrienden achter hun rug zal waarschijnlijk resulteren in het verlies van de relatie.