Wkanl

Hoe maak je een vriend worden

U kunt eenvoudig een goede vriend geworden. Zelfs als je al vrienden hebt, kan je altijd meer.

Stappen

Hoe maak je een vriend worden. Te weten wat de persoon eruit ziet.
Hoe maak je een vriend worden. Te weten wat de persoon eruit ziet.
 1. 1
  Te weten wat de persoon eruit ziet. Als hij of zij is gewoon niet jouw type, dan schouderophalen het idee uit en probeer elders.
 2. 2
  Kort naar de persoon.
 3. 3
  Krijgen om de persoon beter te leren kennen, maar niet te persoonlijk te krijgen. Vraag hem waar hij woont, wat zijn hun belangen, of soms zelfs een eenvoudige "Wat is er?" zal doen. Probeer om een ​​gesprek op gang.
 4. 4
  Praten over leuke onderwerpen die de meeste mensen kunnen betrekking hebben willen (gelukkig) jeugdherinneringen en voedsel. Zelfs het weer is niet al te slecht ergens, maar maak het niet een obsessie.
 5. 5
  Wees de eerste die zulke geschenken maakt en systematisch gaat om sympathie, goed gevoel, vertrouwen, tederheid, aanvaarding naar je vriend. Verwacht krijgen blijdschap van een vriend.
 6. 6
  Niet opscheppen of iets te doen dom, wat betekent dat je niet moet praten over dingen die ervoor zorgt dat de andere persoon slecht gevoel. Als je dat doet, zullen ze waarschijnlijk geïrriteerd en verlaten of nog erger, wraak te nemen op een ongunstige manier. Niet negatief praten over dingen die belangrijk zijn voor je vriend.
 7. 7
  Deelnemen aan evenementen die u allebei graag doen (eten, concerten).
 8. 8
  Spreek op een vriendelijke toon, en probeer tot casual handelen. Laat hem dat je naar hem te luisteren en proberen te begrijpen wat ze over praten. Laat ze zien hoe veel plezier je krijgt van naar hen te luisteren.
 9. 9
  Als de andere persoon begint te praten over politiek, religie, geslacht, en al deze hardcore onderwerpen, gewoon proberen om af te wijken als de politiek zijn gebonden aan een kwestie van onenigheid zijn. Als hij of zij blijft, gewoon luisteren en probeer niet om brandstof toe te voegen aan het onderwerp.
 10. 10
  Wees beleefd of 'smart-casual ".
 11. 11
  Gebruik fatsoenlijke humor waar je af wilt sluiten. Als je het gebruikt op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, zijn de resultaten waarschijnlijk niet van plan te zijn positief.
 12. 12
  Teveel onoprechtheid en vleiend kan totaal blazen uw dekking, dus probeer te voorkomen dat het gebruik ervan te veel.
 13. 13
  Beëindig het gesprek op een goed punt en met een goede reputatie. Probeer niet te eindigen wanneer de persoon in het midden van iets bespreken, wacht tot de discussie voorbij te zijn, en geef een antwoord voordat de aankondiging dat je moet gaan of zoiets.
 14. 14
  Roddel niet. Geheimen.

Tips

 • Oprechte complimenten zijn erg belangrijk in een goed gesprek.
 • Als het een crush, en je vrienden wilt zijn, probeer dan niet te gaan al verlegen, of maak het te duidelijk dat je breken aan hem / haar.
 • Laat een leuk opmerking, zoals 'Leuk je te praten, en een mooie dag verder! ", Of iets dergelijks om de situatie aan te passen. Vertel iets positiefs over andere persoon.
 • Herhaal deze methode als de persoon die je wilde vrienden met niet goedkeurt zijn.
 • Het hebben van vrienden op het internet is met name makkelijker dan het hebben van vrienden in het echte leven, om duidelijke redenen...
 • Vergeet niet om oogcontact te maken voor 40% van gesprek tijd. Let op de lippen, neus en ogen zone van het gezicht van je vriend.
 • Vergeet niet de handdrukken aan het einde van het gesprek.

Waarschuwingen

 • Gewoon omdat je deze stappen gevolgd betekent perfect niet dat ze zullen je vriend zijn. Het geeft hen gewoon een goede indruk en opent de mogelijkheid voor de vriendschap.
 • Heb je positieve gevoelens niet verbergen in de richting van je vriend. Zeg het hem.
 • Bekritiseer je vriend tussen andere mensen. Niet bekritiseren zijn werk, zaken, prestaties, lichaam en andere dingen in de persoonlijke communicatie. Blind zijn voor een aantal nadelen van de persoon en in de gaten houden en proberen uit te vinden in de persoon iets groots en positief.
 • Heb een vriend niet krijgen als alles wat je wilt is een dienaar. Laat hem niet denken dat als je dat doet, doe de dingen zoals je doet en ga zo maar door.
 • Probeer niet om vrienden te maken met mensen die je niet wilt vrienden maken met. Het zal waarschijnlijk eindigen in een break.