Wkanl

Hoe je vrienden met iemand die zelfmoord probeerde te

Iemand die zelfmoord heeft geprobeerd moet echte vrienden door zijn of haar zijde. Als een kan moeilijk en uitdagend zijn tot de persoon werkt door welke crisis voortbewogen hem of haar naar de zelfmoord in de eerste plaats proberen. Becoming een vriend aan iemand die zwaar depressief kan nog moeilijker zijn. Echter, kunnen de beloningen een duurzame band tussen de twee van u en de beste benadering is een oprecht een te zijn.

Stappen

Hoe je vrienden met iemand die zelfmoord probeerde te. Wees eerlijk met jezelf.
Hoe je vrienden met iemand die zelfmoord probeerde te. Wees eerlijk met jezelf.
 1. 1
  Wees eerlijk met jezelf. Wil je echt wilt vrienden met deze persoon te worden of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat hem of haar voortbewogen tot zelfmoord? Als het het laatste, dan zeer zeker u zult tegenkomen als onoprecht, ongeacht wat andere stappen u volgt.
 2. 2
  Beschouw je gedachten en gevoelens over zelfmoord. Als je vanuit een veroordelend plaats en geloven dat zelfmoord maakt deze persoon "slecht" of "kwaad" op een bepaalde manier, zal het moeilijk, zo niet onmogelijk zijn, om elke vorm van vriendschap te behouden. Aan de andere kant, als je iemand bent die is ofwel verward of bedroefd door een andere poging zelfmoord, de vriendschap heeft een kans.
 3. 3
  Kijk terug naar je verleden relaties met deze persoon. Hoe heb jij hem / haar behandeld? Als uw contactpersoon was op geen enkele manier negatief, beseffen dat in de geest van een depressieve (door niet de schuld van je eigen), alle negativiteit kan worden vergroot tot een bron van intense pijn geworden. Voor het grootste deel echter, kunt u ontdekken dat u weinig of niets om dingen te maken, hetzij slechter of beter zijn voor deze persoon hebt gedaan. In dit geval slaat u de volgende stap.
 4. 4
  Verontschuldigen, oprecht, voor enig vergrijp u heeft gemaakt om deze persoon in het verleden. Als je niet kan oprechte excuses voor het eventuele gemiddelde of zelfs iets betekenen wat je gedaan hebt, dan moet je een stap terug uit de mogelijkheden van vriendschap met deze persoon.
 5. 5
  Stap over je casual groeten. Bijvoorbeeld als eerder, heb je zei "hallo" om deze persoon in de gang tussen de klassen, vraag hen welke docent ze hebben naast. In dit geval kunt u ofwel meeleven over een bijzonder moeilijke leerkracht of zeg "lucky you" als hij / zij een verrukkelijke. De sleutel is om de communicatielijnen te openen.
 6. 6
  Te weten komen over zijn / haar interesses. Zijn een van hen iets dat je geïnteresseerd bent in ook? Als dat zo is, heb je een bijzonder krachtige uitgangspunt voor een gesprek.
 7. 7
  Praat over uw gedeelde belangen in een omgeving die zinvol is voor dit gesprek hebben. Mocht dat nodig zijn, vragen om een ​​specifieke tijd om te praten over iets. Bijvoorbeeld, als je weet dat er een gedeelde interesse in tuinieren, iets zeggen in de trant van "He, ik heb een rozenstruik en omdat de winter komt eraan, heb je enig idee over hoe ik kon de neiging om ze? '
 8. 8
  Herhaal dit proces van vragen over een onregelmatig, maar toch oprechte basis. Doe het niet zo vaak dat je uitgegroeid tot een vervelende plaag met uw vragen, maar vaak genoeg, zodat de vraag-en antwoordsessies voorbij de oorspronkelijke onderwerp van gesprek. Over een of twee keer per week moeten doen.
 9. 9
  Nodig hem / haar om je huis een keer na een paar maanden van dit, om de voortgang van uw gedeelde interesses te tonen. Eigenlijk, op dit punt, kunt u comfortabel genoeg om hem / haar gewoon uit te nodigen om uw huis te voelen.
 10. 10
  Herhalen als je normaal zou doen met een vriendschap, want nu moet je, zo niet helemaal een vriendschap, althans de solide basis voor een.

Tips

 • Consistentie is de sleutel. Dit geldt voor iedereen die je wilt vrienden met zijn, maar voor een depressieve temeer omdat hij / zij zal vaak moeite hebben met het zien van positieve gebaren voor wat ze zijn.
 • Wees ervan bewust wanneer u voor het eerst het gesprek over je gedeelde belangen, kan de depressieve openlijk af hoe je weet wat hij / zij wil. Als dat zo is, zich neerleggen en zeggen: "Ik vroeg rond en hoorde je kan een ding of twee over weten."
 • Zeg "Hallo, (naam van de persoon)" en oogcontact omdat wordt aangeduid als bijzonder en met behulp van de naam van de persoon geeft meestal de persoon een gevoel dat je echt zorg over hen.
 • Veroordeel ze niet! Tenzij ze je hebben verteld waarom ze een zelfmoordpoging, je hebt geen idee wat ze hebben meegemaakt.

Waarschuwingen

 • Ongeacht hoe oprecht je bent in je benadering van iemand die heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen, kunt u nog steeds voor vriendschap afgewezen. Neem dit niet persoonlijk te nemen zoals het is heel moeilijk voor een depressieve aan de hand een potentiële vriend accepteren.
 • Duw niet het onderwerp van de poging tot zelfmoord. Hij / zij zal het te brengen tijdig, dus wees geduldig.
 • Maak niet de depressieve gevoel in het nauw gedreven of gevangen wanneer u eerst proberen om een volledige conversatie met hem / haar te hebben.
 • Elke relatie met een depressieve kan worden hartverscheurend voor een zeer lange tijd.
 • Laat geen gesprekken worden medelijden partijen of uitsluitend gericht op problemen. Alleen professionals moeten omgaan met uw of zijn problemen. Niet raadsman elkaar.
 • Geen twee mensen die zelfmoord plegen zijn hetzelfde, dus alert zijn voor verschillende symptomen en combinaties van symptomen. Professionele hulp zoeken.
 • Wees discreet over hoe je te weten komen over de belangen van deze persoon, opdat gij wakker zijn woede en het hele plan van vriendschap averechts op je.