Wkanl

Hoe maak je een tiener party host

Hosting een tiener partij kan ontmoedigend lijken, maar als je weet wat te plannen, kan het een knaller! U wilt dat uw kind (eren) om plezier te hebben, maar je wilt niet de partij om uit de hand. Hier zijn enkele tips en trucs om een ​​feestje uw tiener en hun vrienden zullen herinneren.

Stappen

Hoe maak je een tiener party host. Overwegen een tweede chaperonne.
Hoe maak je een tiener party host. Overwegen een tweede chaperonne.

Deel een: de planning van de partij

 1. 1
  Overwegen een tweede chaperonne. Bewaking van een tiener partij zonder het doden van de stemming is een evenwichtsoefening die een goede houding zal vereisen. Het hebben van een tweede paar ogen voel je je minder hectische en u toelaten om meer terrein te dekken. Indien de partij is co-ed, zal het hebben van een chaperonne van het andere geslacht je te helpen met eventuele problemen die kunnen komen.
  • Als u weet dat een betrouwbare oudere tiener of twintiger die een menigte kan omgaan, werven ze aan chaperone de partij. Leggen regels op de chaperon en feestgangers en ga dan naar boven of in een ruimte waar de partij niet wordt vastgehouden. Check in elke keer in een tijdje door het verkrijgen van iets uit de koelkast.
 2. 2
  Beslis over het budget voor het feest. Plan het uit met je tiener, zodat ze betrokken bent. Het goede nieuws is dat het vasthouden aan teen-vriendelijke voedsel, zoals chips, frisdrank, hotdogs en pizza moet worden vrij gemakkelijk op uw portemonnee.
  • Hoeveel moet je uitgeven aan eten en drinken? Decoraties? Activiteiten? Plan het uit, zodat uw budget niet wordt opgepakt als een piñata na een feestje.
  • Gelukkig zijn veel van de tieners zijn te cool voor themafeesten, dus tenzij je tiener anders heeft gevraagd, uw veiligste inzet is waarschijnlijk om de partij eenvoudig te houden.
 3. 3
  Zoek een plek om de partij te hosten. Als uw tiener is met een klein feestje, zou je huis geschikt te zijn. Als uw tiener is met een groot feest, overwegen de oprichting van picknicktafels en barbecues in het park (voor outdoor activiteiten) of het huren van een ruimte, zoals een hal of recreatiecentrum (voor meer formele activiteiten).
  • Wees voorbereid op slecht weer. Als u het hosten van uw feest in een tuin / achtertuin, zorg ervoor dat u een tuinhuisje voor het geval het weer verandert. Of dat, of bereid zijn te laten de tieners komen in uw huis.
 4. 4
  Maak een gastenlijst. Hoeveel gasten heeft uw tiener wil naar het feest komen? Hoeveel kunt u comfortabel omgaan? Komen tot een compromis met je tiener, zodat jullie beiden hebben een stem in het, overigens, het bespreken en tot spelregels op voorhand zal het makkelijker voor u om te gaan met party-crashers als ze opdagen maken.
  • Plan over de opvang van een paar meer gasten dan je verwacht. Partijen, met name tiener partijen, afhankelijk van mond tot mond en kan groeien afhankelijk van welke genodigden gaan of niet gaan. Hebben een rampenplan.
  • Vergeet niet te denken over het parkeren bij de planning van de gastenlijst. Gewoon omdat je achtertuin is geschikt voor 20 personen betekent niet dat uw oprit kan.
  • Laat uw tiener nodigen iedereen die u niet vertrouwd bent met.
 5. 5
  Stel een datum en tijd. Weten rechts wanneer het feest begint en eindigt zal het makkelijker voor u om uit te schoppen lingerers maken.
  • Vernietiging van een zachte eindtijd en een stevige eindtijd. De zachte eindtijd is wanneer uw kind of de chaperonne zal naar verwachting starten shooing mensen weg. De firma eindtijd is wanneer de partij moet volledig overgenomen door.
  • Zorg ervoor dat u het feest te plannen in het begin van het weekend of de vakantie, zodat uw gasten geen zorgen te maken over te gaan naar de klas de volgende dag.
  • Zorg er ook voor om uit te vinden of er andere tieners op hun college / school zijn met partijen rond dezelfde tijd, het laatste wat je tiener wil, is dat niemand komen om hun feestje omdat iemand anders is het gooien van een op dezelfde avond.
  • Zorg ervoor dat u laat uw buren weten over het feest op voorhand. Dit zal ze meer vergevingsgezind van het lawaai te maken.
 6. 6
  Laat uw tiener sturen de uitnodigt. Papier nodigt of evites zijn niet erg cool als je een tiener, vooral als afkomstig van een ouder. Laat uw kind het verzenden van de uitnodigingen via tekst, e-mail, Facebook, etc., maar zorg ervoor dat ze gesloten zijn uitnodigingen, zodat niet zomaar iedereen ze kan zien. Zorg ervoor dat u een RSVP vereisen dus je hebt enig gevoel van hoeveel mensen te plannen voor.
  • Wees flexibel. Tieners zijn niet bekend om hun snelheid of consistentie, dus wees niet verbaasd van de vele meer of minder gasten komen opdagen dan verwacht.
 7. 7
  Zet uw waardevolle spullen. Als je met een groot feest, verwijder alle dure of breekbare voorwerpen uit de partij gebieden en in een ruimte die niemand zal treden. Tieners zijn meestal betrouwbaar, maar voor het geval er een paar die niet zijn, houd uw kostbaarheden verborgen, zodat ze niet gestolen of kapot.
 8. 8
  Opzetten van de partij gebieden. Idealiter zou de locatie van een dansende zone, een drankje en eten zone, en de activiteit gebieden (zoals een aparte tafeltennistafel, Wii en Guitar Hero gebied) hebben. Als u een outdoor vuurkorf, het kan verdubbelen als een activiteit en een manier voor de gasten om hun eigen hotdogs koken. Houd uw tiener erg betrokken bij deze stap, omdat hij / zij best wat iedereen zal geïnteresseerd in weet
  • Als uw tiener beslist is het aanvaardbaar om te versieren, kijk in dollar winkels of goodwill / tweedehands winkels om goedkope decoraties te vinden, die dingen kunnen komen met een behoorlijk prijskaartje hangt.
  • Bieden grote, duidelijk gelabeld vuilnis en recycling bakken. Hoe minder excuses zij moeten rommelig, hoe beter.
  • Investeer in een dimmer. Dansende tieners scurry sneller dan kakkerlakken wanneer een volwassene zet de lichten aan. Omdat je waarschijnlijk niet willen hebben om te gaan met de gevolgen van het houden van hen uitgezet, moet een dimmer iedereen gelukkig maken.
 9. 9
  Het opzetten van een muziekinstallatie. Alles wat je hiervoor nodig hebt zijn fatsoenlijke speakers en een MP3-aansluiting. Probeer niet om DJ voor het feest, elk kind zal er honderden (zo niet duizenden) van liedjes met hen op hun telefoons en iPods hebben - en zelfs als ze dat niet deden, ze waarschijnlijk niet wilt dat uw voorwereldlijke jams horen.
 10. 10
  Leveren de voedsel. Tieners liefde grazen, zodat het opzetten van een buffet waar iedereen zo veel of zo weinig eten als ze willen kunnen grijpen. Chips, salsa, en pretzels altijd goed doen bij buffetten, maar zorg ervoor om te gooien in een plaat van groenten en dip voor sporters en iedereen die wil om hun figuur te kijken. Zorg ervoor dat u een dessert hebben, of het nu snoep, koek of chocolade.
  • Gebruik disposables. Met behulp van wegwerp borden, kopjes en bestek zal het gemakkelijker maken om opruimen van de rommel na het feest.

Deel twee: tijdens en na het feest

 1. 1
  Houd uw hoofd tijdens het feest. Wees voorbereid voor geluid, lekkages, kapotte voorwerpen, en tiffs. Hoewel een tiener partij altijd moet worden begeleid, te voorkomen zweven. Probeer te laten uw tiener plezier hebben zonder zich te bekommeren over het feit dat in verlegenheid gebracht.
  • Laat uw tiener naar je toe komen als er een probleem is. Vertel hem / haar van tevoren dat je hen de verantwoordelijkheid van u te waarschuwen als er iets misgaat.
  • Er is altijd een mogelijkheid dat alcohol of drugs zal verschijnen op het feest. Als je vertrouwen op je tiener en weten dat ze rondhangen met respectabele en verantwoordelijke tieners, dit zal waarschijnlijk geen probleem zijn. Als het gebeurt, maar je moet niet per se dit als een slechte reflectie op karakter van uw kind. Houd een oogje in het zeil en als je dat doet zie drugs of alcohol die u niet goedkeurt, blijf kalm en beleefd vragen om de verantwoordelijken te vertrekken. Als de tiener weerstaat, bel de politie.
 2. 2
  Vermijd het tonen van uw kind (eren) geen duidelijke tekenen van affectie tijdens het feest. Je houdt van je kinderen, en gezien dat ze samenwerken en plezier hebben met hun vrienden kunnen ertoe leiden dat u te sentimenteel. Maar duidelijke tekenen van genegenheid - knuffelen, zoenen, koosnamen, etc. - zijn de doodsklok aan gevoel van onafhankelijkheid van een tiener. Hou het low-key.
 3. 3
  Vermijd verrassingen van het kind is nog niet in op. Als u van plan bent op het uitnodigen van een mime te komen en doen een geïmproviseerde voorstelling, dan heroverwegen: kinderen hebben meestal zeer rigide ideeën over hoe zij willen dat hun partij te ontvouwen. Op de top van dat, zijn ze meestal niet eens volwassen "verrassingen" te zijn dat alles spannend.
 4. 4
  Laat uw tiener opruimen. Dit is de prijs van het hebben van een geweldig feest. Maak de activiteit leuk voor hen, indien mogelijk, door:
  • Aanbieden om hen te laten houden van de door recycling enige blikken of dozen verbonden met de partij verzamelde geld. Als het een groot feest, kunnen ze op te ruimen in meer dan een manier!
  • Houd de muziek gaan, een film op de achtergrond, of een paar selecte vrienden rond om te helpen met het opruimen. Zes handen is altijd beter dan twee.
 5. 5
  Geef uw kind een stimulans om zich te gedragen. Vertel je kind dat als ze zich behandelen op een volwassen manier, zou je meer dan blij om hen te laten gooien een andere partij of anderszins verhogen hun verantwoordelijkheid. Het leven is alles over risico's en voordelen; uw kind begrijpt deze zeer goed, zelfs als hij / zij niet heeft genomen de economie.

Tips

 • Zorg ervoor dat jongere broers en zussen hebben een plek om te verblijven tijdens het feest, het laatste wat je tiener nodig heeft of wil is om te kijken na hun broertje of zusje, terwijl hun vrienden zich vermaken.
 • Zorg ervoor dat u niet opraken van voedsel.
 • Vertrouw op uw tiener, en vergeet niet dat je nog jong was ooit ook. Dit is ook een nieuwe generatie, dus je moet dit in gedachten te houden.
 • Partijen meestal niet precies gaan zoals gepland. Hou dat in gedachten.
 • Als je echt wilt om jazz-up van uw tuin, zet dan een aantal indoor en outdoor lantaarns of zonne-energie lichten.
 • Vergeet niet dat je verantwoordelijk voor de puinhoop die uw gasten hebben gemaakt.
 • Zorg ervoor dat er minimaal 1 begeleider op uw feest. Tieners kunnen uit de hand lopen, dus ergens in het huis (maar blijf uit het zicht, tenzij er een probleem is).
 • Als die er zijn gevechten tussen de tieners, blijf kalm. om beide verhalen en een oplossing vinden. Als de gevechten niet stopt, de beste ding om te doen is bellen hun ouders.

Waarschuwingen

 • Heb tieners niet op een strak schema. Heb een starttijd en een eindtijd, maar meestal laat ze komen en gaan wanneer ze willen. Tieners niet een schema om plezier te hebben moet; ze zullen uitzoeken wat te doen. Als het te laat, het is oke om de resterende feestgangers uit te schoppen.
 • Als je gaat om een ​​sleepover achteraf hebben, er zeker van zijn dat u en uw tiener het eens over de hoeveelheid mensen, wanneer de ouders komen om de tieners te halen, en al die andere details.
 • FOR TEENS: Mensen kunnen vechten tijdens uw feest. Als ze dat doen, zeggen heel beleefd, "Hey guys, je bent kapot mijn feestje. Alsjeblieft stop ermee." Als dat niet werkt, je ouders vertellen.