Wkanl

Hoe te handelen als een piraat

In de huidige verwarrende tijden, waarom niet een piraat te zijn? Lees verder om erachter te komen hoe!

Stappen

Hoe te handelen als een piraat. Kleden als een piraat.
Hoe te handelen als een piraat. Kleden als een piraat.
 1. 1
  Kleden als een piraat. Hier zijn enkele ideeën:
  • Snijd de bodems van al uw broek.
  • Zoek een gezwollen overhemd en draag het de hele tijd. Als het was oorspronkelijk wit, moet het weer een mooie beige / taupe kleur. Voeg een contrasterende sjerp. Als uw baan verbiedt u om openlijk te kleden als een piraat, draag de piraattoestel onder je pak. Maar zorg ervoor dat u wassen om overhemd soms. Misschien een keer per maand of zo. Houd ook uw persoonlijke hygiëne ook!
  • Maak er een gewoonte van het dragen van een ooglapje. Als dat al mogelijk, schakelaar ogen elke dag, zodat je niet je ogen stam.
  • Hier krijg je een piercing op een oor en draag een kleine hoepel oorbel in. Op juistheid, ga dan naar een professional om uw oor doorboord.
  • Ga naar de zonnestudio vaak, of in ieder geval tijdens de winter als de zon niet kan bruinen van uw huid. Piraten hebben goed gebakken huid, dus moet je om!
 2. 2
  Praat als een piraat. Gebruik de volgende woorden als een onderdeel van uw gewone taal: kameraadschappelijk, buit, argh, savvy, begraven schat, plank, boefje, plunderen, enz. Praat lage, schorre stem. Te klinken als een piraat, moet je toch op zijn minst beetje uitgedroogd en raspende. In plaats van ruzie met nee-zeggers, vraag een parlay en erop aandringen dat zij "houden aan de code."
 3. 3
  Lopen als een piraat. Heb een piraat-achtige branie in je stap.
 4. 4
  Elimineer enkele piraat beleid. Je hoeft niet op elke regel in het boek te volgen. Bijvoorbeeld, doe geen moeite met een echte papegaai. Bezoek uw lokale taxidermist en zien wat ze hebben. Alles met veren zullen doen.
 5. 5
  Doe je onderzoek. Lees over echte piraten en weet trivia dus als anderen vragen u vragen, dan is niemand twijfelt eraan dat je echt weet over piraten.

Tips

 • Om echt serieus genomen te worden als een piraat, moet je aan anderen (vrienden, familie, uw lokale winkelier) aan te moedigen om een ​​piraat te worden en bij je aansluiten op volle zee. Bankdirecteuren, advocaten, politieagenten, effectenmakelaars, en leraren maken ook uitstekende piraten.
 • De Pirates of the Caribbean-serie is een goede plek om te pick-up tips, al is het een moderne interpretatie. Kijk vooral scènes met Kapitein Jack Sparrow en Captain Hector Barbossa in hen, want ze zijn goed voor inspiratie.
 • Meer authentieke scènes kan worden gezien in Roman Polanski's Pirates, 1986.
 • Mensen zullen je twijfelen als je niet 100% inzetten voor de piraat levensstijl. Kijk of je een boot van uw plaatselijke jachthaven kunt lenen. Op zijn minst, kunt u een roeispaan over met je meedraagt.
 • Opmerking: het topje zei "roeispaan" en niet "paddle" in de vorige tip. De laatste is een dode giveaway dat je niet helemaal piraterij.

Waarschuwingen

 • Echte piraterij illegaal is bijna overal. Het was, tot voor kort, in theorie strafbaar met de dood in het Verenigd Koninkrijk. Wees voorzichtig!
 • Draagt ​​een ooglap zal uw oog verzwakken. Als je er een moeten dragen, schakel ze van oog tot oog elke dag.
 • Piraten dragen zwaarden en soms pistolen. Maar dat is illegaal in het vasteland van Europa (Amerikaanse wetten verschillen per staat), maar speelgoed geweren en zwaarden werken geweldig om rond de wetten. Het is ook niet aan te raden dat u geen ledematen te vervangen door hout of haken.
 • Zonnestudio's zijn gevaarlijk. No tan is een veilige tan. Ze branden uw huid een fris om het bruin worden. Bruinen kan je huid te maken, als het ouder wordt, kijk als je oma's lederen handtas.