Wkanl

Hoe kunt u uw punk vriendje krijgt een goed verjaardagscadeau

Als je een vriendje en je wilt er zeker van dat hij de beste verjaardag ooit met zijn meisje... lees deze tips!

Stappen

Hoe kunt u uw punk vriendje krijgt een goed verjaardagscadeau. Allereerst, in gedachten houden dat punk vriendjes niet veel verwachten voor hun verjaardag!
Hoe kunt u uw punk vriendje krijgt een goed verjaardagscadeau. Allereerst, in gedachten houden dat punk vriendjes niet veel verwachten voor hun verjaardag!
 1. 1
  Allereerst, in gedachten houden dat punk vriendjes niet veel verwachten voor hun verjaardag! Geen stress - Een kus en een zelfgemaakte verjaardagskaart is alles wat je echt nodig hebt.
 2. 2
  Zoek uit wat voor soort punk hij is. Deze dagen, kan de term 'punk' betekenen bijna alles. In de muziek alleen al zijn er vele sub-genres. Wat doet hij genieten? Welke bands doet hij? Hoe gaat hij te kleden? Heeft hij net als zwart leer, piercings, Mohawks, of gewoon t-shirts en jeans?
 3. 3
  De balans opmaken van wat hij al heeft. Geen zin in het geven van iemand een geschenk als hij het al.
 4. 4
  Controleer om te zien of een van zijn favoriete bands speelt in uw omgeving, in de buurt van of rond de tijd van zijn verjaardag. Punk shows zijn een geweldig verjaardagscadeau.
 5. 5
  Proberen om dingen die je jongen vriend heeft gezegd dat hij wilde kopen herinneren - cd's, posters, kleding of muziekinstrumenten / accessoires - en controleer of hij ze al gekocht. Zo niet, dan kunt u hem een ​​(of een bos) van die.
 6. 6
  Overweeg hem de aanschaf van een abonnement op een tijdschrift dat hem interesseert.
 7. 7
  Check out "boze jonge en arme" en "studs en spikes" op het web. Ze hebben een hoop merchandise punk uit alle genres. Als je iets wat hij wilt niet kunt vinden, ze hebben cadeaubonnen, zodat hij kan kiezen uit zijn eigen spullen.
 8. 8
  Vraag zijn vrienden voor suggesties.
 9. 9
  Als hij in de piercing of tatoeage, neem hem mee naar een tattoo en betalen voor zijn nieuwe tatoeage of piercing hij nagedacht over.

Tips

 • Veel punks zijn ook politiek actief. Kijk in populaire boeken, films en cd's die betrekking hebben op zijn politieke belangstelling.
 • Als u niet zeker weet of je vriendje heeft al de aanwezige die u overweegt, vraagt ​​zijn vrienden, familieleden, of kijk goed rond als je in zijn plaats; gewoon niet het te duidelijk te maken.

Waarschuwingen

 • Een persoon's interpretatie van "punk" kan de interpretatie van iemand anders niet passen... het is heel erg nodig om erachter te komen zijn favoriete bands, en zijn belangen. Heeft hij net als old-school punk (Ramones, Sex Pistols, Richard Hell, The Adicts), Anarcho-punk (Subhumans, Crass, Rudimentaire Peni, Witch Hunt), Crust Punk (Aus-Rotten, Toxic Narcotic, F-Minus, Antischism ), Hardcore Punk (Dead Kennedys, Circle Jerks, Black Flag, Husker Du, MDC), hardcore (Minor Threat, Void, Government Issue, Scream), skacore (Leftover Crack / Choking Victim, Operation Ivy, Suicide Machines, Voodoo Glow Skulls ), of Thrash Punk (DRI, Suicidal Tendencies, Cro-Mags, The Exploited)
 • Als je gaat hem kleren te geven, ervoor te zorgen dat zij hem zal passen. Veel mensen verkeerd gaan in het kiezen van de juiste maat, zelfs voor mensen die ze zijn dicht bij.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld (optioneel)