Wkanl

Hoe willekeurig te zijn


Willekeur, randomosity, randomology, wat je ook mag noemen, is het gebruik van improvisatie naar originele humoristische zinnen of monologen of dennenappels te maken op de plek. "Randomosity" is leuk om te uiten in het bijzijn van vrienden of houtkapbedrijven, maar kan snel zeer irritant geworden. Veel plezier met je willekeur, forceer het niet. Denk eraan, als je het hebt, pronk met het!

Stappen

Hoe willekeurig te zijn. Breek vrij van conventionele regels.
Hoe willekeurig te zijn. Breek vrij van conventionele regels.
 1. 1
  Breek vrij van conventionele regels. Het beëindigen van uw zinnen niet verplicht, slechts facultatief en je kunt het doen op dinsdag, maar niet op woensdag indien u dit wenst. Dit is hoe je moet denken. Als u besluit dat u wilt rubber kopen, terwijl het over iets belangrijks - wees niet bang om het gesprek te beëindigen en doe het! Als je aan een hogeschool bibliotheek en plotseling, je wil gewoon Wally \ Waldo vinden, ga dan naar de balie en vraag naar Where's Wally \ Waldo. Ze zullen waarschijnlijk niet hebben, maar hey, je in ieder geval geprobeerd!
 2. 2
  Vermelding dingen op willekeurige tijdstippen, zoals sinaasappels of taart.
 3. 3
  Plannen maken en ze halverwege veranderen. Gewoon omdat je het kopen van een nieuwe jas betekent niet dat je niet kan gaan naar de dierentuin op de heenweg. Plannen moeten worden verbroken als je denkt aan een meer spannende plannen.
 4. 4
  Wees vreemd specifiek met wat je zegt. Het klinkt meer willekeurig, of als je een soort van hoofdletsel hebt. Bijvoorbeeld, in plaats van te zeggen: "Een paar jaar geleden," meer specifiek en zeggen: "Een paar jaar na het jaar daarvoor tien jaar geleden, sprak ik met de broer van mijn zus's vader (oom)."
 5. 5
  Doen vreemde dingen. Zoals het vinden van een boek, zet het in de voorkant van iemands gezicht, en zeggen: "Je bent net facebooked!" Opmerking: dit zal je lijkt uitermate dom.
 6. 6
  Leren willekeurige / specifieke kleuren en getallen. Als u wordt gevraagd om te zeggen een kleur, gebruikt "eierschaal," of "dioxizine violet." (Kijk door Liquitex verf namen voor ideeën, mijn favoriet van hen is En ja, dat is een echte kleur "hoeren groen.".) Ook, antwoorden met iets als "pi", "e", of "de vierkantswortel van zeven" toen gevraagd om een ​​nummer kiezen tussen een en tien.
 7. 7
  Vermijd "wandom" woorden. "Wandom" betekent "wannabe random", en is uiterst hartverscheurend dat iemand de noodzaak om deze term verzinnen zou voelen. Dit is meestal vroeger willekeurig materiaal dat veel gebruikt is geweest en is gewoon niet willekeurig meer. Wandom woorden omvatten augurk, kip, aap, dino, pinguïn, paars, taart, eekhoorn, moo, pizza, mayonaise, pudding, broeken, rawr, sokken, pony, lama, eenhoorn, taco (of burrito), kaas, en neus. Natuurlijk, het wandomness is vrij cultureel specifiek voor Noord-Europese schoolcultuur, dus voel je vrij om deze stap te negeren.
 8. 8
  Doe niet zo nep. Als je niet kan willekeurig zijn, forceer het niet. Mensen kunnen stoppen wens je als je te hard probeert, maar als je het lezen van een gids aan het zijn willekeurig, het hebben van vrienden was nooit een last voor je.
 9. 9
  Vind uw woord. Zorg ervoor dat u voldoet aan stap 7 bij het kiezen van een woord. Voorbeelden van willekeurige woorden zijn smiley, knie, boing, en dergelijke.
 10. 10
  Maak willekeurige geluiden. Dingen als "mwargh" of "oooooohh" of zelfs "Bwah" en "digee" zal goddelijk werk. Je zou ook kunnen lachen. Veel en willekeurig. Mensen zullen je weet het. Soms kunt u de persoon die lacht en maakt iedereen mee zijn! Probeer niet voor dit, dat wel. Je moet soort te zijn in je eigen wereld eerste.
 11. 11
  Heb willekeurige acties niet te vergeten, zoals klappen willekeurig, of dobberend je hoofd als een grasparkiet (grasparkiet een ka budgie:. Kleine Australische parkiet).
 12. 12
  Willekeurige namen werken goed. Proberen met behulp van Chris Mear, meneer Chesters of De Teletubbies; alles goed te presteren.
 13. 13
  Hebben bepaalde dingen die je moet elke dag doen, net als huisdier iemands haar of zeggen: 'ik houd van je "aan een vreemde. Vergeet niet om deze dingen te doen elke dag dus het wordt een gewoonte, maar nooit deze dingen doen om dezelfde persoon, of als je altijd doen om dezelfde persoon.
 14. 14
  Heb een beetje notebook waar u bijhouden van uw willekeur kan houden. Schrijf alles willekeurig wat je zegt in het voor verder gebruik. Zorg ervoor dat u deze notebook met je mee, zodat de willekeurigheid altijd bij jou kan zijn.
 15. 15
  Zet op een zeer normale outfit (e. G., Jeans en T-shirt) en voeg iets belachelijks (bijvoorbeeld, een enorme kip masker). Natuurlijk kan je ook gaan met vreemde kleding helemaal - je zou willen investeren in zaken als bretels, hoge hoeden, parasols, glitter vesten, stokken, linten, leger laarzen, hippie of (echte) vintage dingen, neon dingen, glowsticks, regenboog bretels, enz. (De truc is om basisnietjes hebben: effen T-shirts in verschillende kleuren en een paar paren van blue jeans, misschien in grijs, gecombineerd met freaky accessoires). NB: het dragen van 'random' kleding zal je willekeur punten verliezen in alles wat je toevallig te doen - zullen de mensen zien hoe belachelijk dom je kijkt en negeert de willekeur van uw woorden en / of acties. Sorry, maar het is waar.
 16. 16
  Veel plezier ermee. Kijk maar naar het als een manier om je originaliteit te uiten. Wees niet willekeurig alleen om anderen te imiteren. Gebruik het als een talent. Zie het als een manier om gelukkig te zijn.
 17. 17
  Wennen aan het vormen oneven obsessies, als een bepaalde toestand, voedsel, persoon of dier. Maak ze zeer publieke en krankzinnig. Er zijn bepaalde onderwerpen wel dat zijn gewoon oude en gebruikte: pinguins, lama's, Ramen, muffins, Red Bull, Mountain Dew, Monster, Michigan, beroemdheden als Marilyn Monroe, Ryan Ross, Benji en Joel Madden.
 18. 18
  Er is absoluut niets mis met het inbreken in willekeurige accenten. Maak je eigen taal!
 19. 19
  Cite interessante weetjes van schijnbaar frivole informatie als de situatie het toelaat (zoals tijdens een pauze in het discours. Wees niet onbeleefd.) Ook, elke korte anekdote begint met, "Dit een keer..." die op afstand betrekking heeft op het onderwerp dat wordt besproken werkt als een charme. Maar zorg ervoor dat je vrienden zullen denken dat het grappig is. Doe niet raar ze uit.
 20. 20
  Voeg extra bits aan woorden! Bijvoorbeeld, kunt bewerken worden omgezet in Ed IMIFY, Filosofisch kan Phil AMAH IMIFY,> filosofische en ga zo maar door. Woorden te maken langer is het leukste AMAST deel van willekeur
 21. 21
  Het woord "het" kan bieden eindeloos plezier. U kunt altijd "de" toe te voegen aan het begin van woorden zoals Internet, Youtube of Facebook. Deze om te zetten in "The Internet" OR "De Interwebs," * "The Youtube" en "The Facebook." Voel je vrij om "het" te veranderen in "teh." Je hebt altijd de mogelijkheid om te zeggen "teh" of spelling het wanneer ergens het schrijven ervan. * Interwebs is een meer willekeurige versie van Internet.
 22. 22
  Wijzig de reguliere uitspraak van sommige woorden. Californië kan worden omgezet in "Cal-ee-Voor-Nigh-A", of zelfs "Cal-eye-Phor-nee-ay" dus het is gezegd "Californighia" of "Caliphorneae"! Wees creatief! U zult verrast zijn met wat je kunt verzinnen.
 23. 23
  Maak een woordenschat van je eigen verzonnen, bewerkt of uitspraak veranderde woorden en gebruik ze regelmatig! (Hoewel, zie de waarschuwing in Waarschuwingen!)
 24. 24
  Hoewel willekeur kan leuk zijn, is het belangrijk om te onthouden, steekproefsgewijs worden rond mensen die zullen lachen, geen mensen die je kent zal boos / beledigd.
 25. 25
  Spreek over jezelf in de derde persoon ("john doe / mijzelf / super john doe / john doe-san houdt cheese" in plaats van "Ik hou van kaas") en over het collectief met gebruikmaking van willekeurige groep concepten ("wij" wordt "ons bedrijf, "" ons leger "," de beweging ", etc). Houd schakelen tussen normaal jive en deze methoden, en ook voortdurend veranderen van de vervangers zelf voor maximale effectiviteit. Zoals altijd, niet overdrijven.
 26. 26
  Kies een redelijk gewoon woord, (niet te vaak, zoals "de", en niet te ongewoon, zoals "frivole"). Elke keer als je iemand hoort zeggen dat woord, fungeren ontsteld alsof ze net uitgesproken de meest walgelijke ereterina woord in het universum.
 27. 27
  Voeg een titel aan uw naam. Als u een bijvoeglijk naamwoord te gebruiken, zorg ervoor dat het meestal niet van toepassing op mensen. Als u gebruik maken van een zelfstandig naamwoord, maken het een ongewoon een, of een in een andere taal. Voorbeelden zijn John Doe het onherbergzame, Dr Doe, John Doe van Topeka, en John el Fuego.
 28. 28
  ga naar 9gag. com en zeggen dat alle grappen je wilt, je zal heel le willekeurig

Tips

 • Vergeet niet: de definitie van willekeurige is ongeplande voor. Probeer niet willekeurig te zijn, doe het gewoon.
 • Voel je vrij om uit te breken in een lied en dans op elk moment.
 • In plaats van iets te zeggen willekeurige, zingen en maken een dansje mee te gaan met het. Bijvoorbeeld: In plaats van te zeggen, "Pruimensap maakt mijn darmen los," zingen en dansen mee. Noem de dans de pruimensap dans of losse stoelgang dans... wat dan ook.
 • Probeer uw remmingen verliezen, veel mensen denken van zeer willekeurige dingen door de dag, maar nooit handelen op hen omdat ze te bang om in verlegenheid gebracht of gezien als raar. Wilt uitvoeren bij duiven in het midden van een gesprek? Plotseling het gevoel als het runnen van het doen van een helling schreeuwen "Wheeee!"? Krijgen de drang om weg narcissen plukken en loop weg met een boeket van hen terwijl je ergens heen? Doe het!
 • Kijk klein kind laat zien, je zou versteld staan ​​hoe geweldig Thomas de Stoomlocomotief is.
 • Veel plezier en ontspanning.
 • Probeer uw vrienden bellen door hun achternaam, middelste naam, initialen of een combinatie. Meng dingen. (Laat dan niet doen)
 • Als u wilt worden willekeurig, alleen niet vergeten om niet schelen als andere mensen denken dat je raar bent. Als je wilt schreeuwen "TRASH CAN" in het midden van een drukke winkelcentrum en ren naar het, doe het! Probeer maar eens niet te irritant.
 • Gebruik niet het woord "willekeurig" wanneer je eigenlijk "spontane", "ongewoon", enz.
 • Vind uw "innerlijke willekeurig." Gebruik geen andere mensen de willekeur! Het zal je lijkt een copy-cat en zal uw kans ruïneren te worden op willekeurige volgorde.
 • Niet op te gaan naar mensen die vragen hen voor knuffels. Het is niet grappig en / of schattig en heeft te veel gebruikt op het punt van wandom geweest. (Echter, indien deze al is "gebruikt" door je vrienden en is een van de gemeenschappelijke crack-ups, zouden we niet willen jullie ontkennen).
 • Meeh is ook een goed woord te gebruiken.
 • Probeer nog wel aardig voor je vrienden. Zij zullen het niet als u zich willekeurig. Vergeet niet om nog praten met je vrienden.
 • Willekeurige mensen gebruikt te worden genoemd "surrealisten." Onderzoek deze interessante mensen en voelen zich vrij om hun ideeën te stelen.
 • Zodra u uw woord te vinden, het is uw woord. Sta niet toe dat mensen om het te stelen. (Bijvoorbeeld, als uw woord "avocado", gebruik je woord voor alles). Avocado is in verschillende tinten en lengtes voor verschillende avocado's, zodat je bijna een een-woord willekeurige taal opgebouwd uit het woord avocado. Het woord "Rawr," bijvoorbeeld, kan worden gezegd in opgewonden, geagiteerd, boos, avocado'd, neerslachtig, en troostend tinten.
 • Het helpt om te weten over een breed scala van onderwerpen, of hebben vele levenservaringen. U kunt dan tuit willekeurige woorden / zinnen / events / feiten wanneer je maar wilt.
 • Gebruik geen materiaal vooruit gepland. Af en toe, is het aanvaardbaar om iets te denken van een tijdje geleden te gebruiken, maar nooit gebruikt, maar alleen als de omstandigheden het toelaten.
 • Probeer niet te hard te zijn willekeurig. Laat het moment gekomen om u, net als wanneer je een half opgegeten taco op de grond. Wanneer u in willekeurige zinnen dwingen, word je vervelend.
 • 3 woorden - "Broccoli, Hyundai, administratie."
 • Wanneer het hebben van een gesprek, of praten met iemand, enigszins aan de kant van hen, in plaats van op hun gezicht. (Opmerking: sommige mensen vinden dit vervelend eerder dan willekeurig.)
 • Praten raar. Zo gek, maar niet te veel piepen, het wordt vervelend.
 • Probeer een triljoen keer per dag overdrijven.
 • Als je vastzit voor ideeën voor willekeurige zinnen, kijk om je heen naar zeggen, een boom, denk dan aan wat de boom doet denken, zoals suikerspin, dan praten over suikerspin. Hoeft de boom niet noemen, omdat dan zullen mensen het niet willekeurig vinden.
 • Probeer je eigen wereld te creëren tijdens de dag. Willen voorstellen dat het gras is paars en een gebouw is een enorme muffin. Dan alleen maar praten over je wereld. Het kan ook zijn echt leuk.
 • Hier krijg je een partner om u te helpen met uw willekeur. Dit zal u helpen om onaangename reacties van mensen die niet begrijpen je gedrag onder ogen.
 • Zeggen dat je vrienden naam bent herhaaldelijk en wanneer ze beginnen te ergeren, gewoon zeggen iets willekeurigs, zoals je kon fluisteren "cheeseburger" in een epische toon.
 • Ga op naar mensen die eruit zien alsof ze hebben een goed gevoel voor humor en met hen spreken. Zeggen dingen als: "Dus, Dorothy, hoe is Myrtle de schildpad? ' en "Als ik een stapel van paraplu's, zou ik denken dat je jeukende waren!"
 • Imiteer dierengeluiden. Zo snel rond te kijken voor ongeveer vijf seconden, dan doe je best indruk van een dier. Zodra je dat gedaan hebt, nadat iemand iets tegen je zegt, zegt dat hetzelfde geluid, behalve niet zo realistisch.
 • Iets anders dat je kunt doen is, wanneer u in gesprek bent, zeg je het over je hond, zou het iets als go: "Mijn hond (Molly) Likes om op te kauwen-oooooooooooooo!!!
 • Re-enactment advertenties. Probeer de Honey Monster ene. Quote lijnen van uw favoriete advertenties, ook. (Ex. Hallo, nieuwe Volvic herleven!)
 • Hier krijg je een willekeurige bijnaam als "Gansje" of "Vette Eendje." Anything goes!

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat RANDOM = / = GRAPPIG.
 • Door dit te doen zal je lijkt echt dom om mensen die belangrijk voor u.
 • Vergeet niet dat het proberen te zijn willekeurig verslaat het hele doel van het zijn willekeurig, omdat alles wat je doet is op zoek naar acceptatie van daadwerkelijk willekeurige mensen, dus probeer het niet te hard, of je zult falen.
 • Niet lachen om je eigen willekeur, het maakt je ziet eruit als een aandacht zoeker.
 • Wees niet te hard te lang. Een luide gezegde is goed, maar te veel zal iedereen boos.
 • Wees niet willekeurig de hele tijd, vooral als iemand probeert je iets belangrijks vertellen. Als je niet weet hoe je die vraag te beantwoorden, bijvoorbeeld, niet het onderwerp terug te veranderen naar jou en je willekeur. Dat maakt je verwaand en een vreselijke vriendin lijken.
 • Snijd nooit off een belangrijk gesprek, ongeacht wat je liever doet of hoe willekeurig het zou zijn. Het is onbeleefd, en je zult kwetsen iemands gevoelens.
 • Draaien altijd je grappen met je vrienden als je denkt te gaan nationale, je kon krijgen zeer in verlegenheid gebracht.
 • Zeg niet: "Ik houd van pastei." Het is niet origineel.
 • Zinnen die kaas, banaan taart, apen, ijs / bevroren yoghurt, suiker, mol ratten, lama's, bevers, ninjas, nerds / geeks / dweebs, badkamers humor, Hannah Montana, girly meisjes, vallei meisjes en dergelijke te betrekken zijn ' volledig overdreven, vooral bananen en apen.
 • Wees niet de hele tijd willekeurig. Willekeur elke keer in een tijdje kan mensen grinniken maken, maar er is een grens aan het zijn willekeurig, en als je die grens te doorbreken, zullen mensen denken dat je gek dan grappig en willekeurig zijn.
 • Hoewel dit kan een leuk ding om te proberen onder vrienden te zijn, wees er zuinig mee om volwassenen en vreemden. Het zal lijken respectloos.
 • Probeer niet willekeurig te zijn voor een echt willekeurig persoon. Voornoemde zal alleen maar lachen naar je en onbeleefd aan u.
 • Probeer niet willekeurig te zijn, laat het maar naar je toe komen. Als je dat niet doet, wordt u beschouwd als "wandom."
 • Mensen zullen ergeren met u - ofwel gebruik maken van deze "talent" spaarzaam of maakt het je levensstijl. Er is geen tussenweg.
 • Gebruik geen "random" woorden in de aanwezigheid van een willekeurig persoon, als die persoon je grondig zal berispen.
 • Als een bepaalde willekeurige gezegde of handeling niet af te trekken erg goed, niet lachen en niet opnieuw proberen het niet. Het punt is om mensen te laten geloven dat je bent gewoon bizar en gek, niet een wanhopige aandacht varken.
 • Je hoeft niet om je persoonlijkheid te veranderen willekeurig te zijn. Mensen kunnen je zien als zijnde vreemd als je de volgende stappen, zoals veel mensen gaan niet naar deze uitersten te zijn willekeurig.
 • Vergeet niet: er is geen echte manier om willekeurig, je bent of je bent het niet. Het is als een soort van zesde zintuig, je bent ofwel geboren zijn, of je bent net als ieder ander normaal mens op de hele planeet die niet leuk is helemaal!
 • Heeft un-willekeurige dingen die je niet-willekeurige vrienden denken zijn grappig (omdat ze niet) niet doen.
 • Je zou eigenlijk willekeurig worden door niet willekeurig helemaal!
 • Niet meer dan een keer gebruik maken van dezelfde willekeurige gezegde of handeling wordt het uiterst saai en vervelend om je goede vrienden.
 • Je hoeft niet willekeurig te zijn de hele tijd, misschien alleen voor een uur of twee rond uw vrienden.