Wkanl

Hoe maak je een succesvolle high school student

Succesvol zijn op de middelbare school komt met veel geduld en motivatie. Helaas zijn er zo veel afleiding op je afkomt, soms wordt het moeilijk om nee te zeggen. Echter, als je wilt een succesvolle student te worden, dan moet je beginnen met het leren hoe om nee te zeggen tegen deze afleidingen. Het kan moeilijk zijn tijdens het schooljaar, en ook vermoeiend, maar het harde werk loont altijd af op het einde. Als je afgestudeerd u wilt afstuderen met onderscheiding, wil je ook herinnerd worden als een ijverige school-werknemer. Dus onthoud, uitgegroeid tot een succesvolle student, want dat zal uw succes in de toekomst te bepalen.

Stappen

Hoe maak je een succesvolle high school student. Maak goed gebruik van je agenda.
Hoe maak je een succesvolle high school student. Maak goed gebruik van je agenda.
 1. 1
  Maak goed gebruik van je agenda. Ze geven het aan u om een ​​reden. Niet alleen schrijven huiswerk, maar zorg ervoor dat andere spullen die je nodig hebt om te onthouden (zoals spelletjes, praktijken, studie sessies, etc) op te schrijven. Met het oog op een succesvolle high school student te zijn, moet u de mogelijkheid om te verblijven op de top van al uw activiteiten. Gebruik uw agenda om georganiseerd te blijven en door te gaan met uw plannen. Gebruik ook je agenda om termijnen vast te stellen. Als je meer dan een uur op die wiskundige opdracht besteden, je bent duidelijk niet het krijgen van het, en worden alleen jezelf pijn te doen. Stoppen, zet het opzij, gaan naar andere huiswerk. Kom terug naar het later en als je nog steeds niet krijgen, uitleggen wat er met je leraar. Kansen zijn, zullen ze blij zijn om te helpen en niet dock je cijfer. Zorg ervoor dat je een poging om het werk te doen hebt gemaakt.
 2. 2
  Blijf georganiseerd. Zorg ervoor dat u alle benodigdheden die u nodig hebt. Het kan helpen om een ​​3-ringband hebben met vakken voor elke klasse (misschien slechts een map voor een electieve klasse) met losbladige papier en verdelers als ze helpen. Als je leraar houdt de les te lezen, hebben een spiraal notebook voor notities-de pagina's hebben minder kans om uit te rippen dan losbladige. Houden papieren in chronologische volgorde-zullen ze later gemakkelijker te vinden bij het bestuderen zijn. Als uw bindmiddel begint te vol te krijgen, dragen oude papieren in een ander bindmiddel thuis te houden. Deze manier zal u niet hoeft te sjouwen, maar ze zullen er bij het studeren voor tentamens en finales.
 3. 3
  School is belangrijk. Je hoeft niet te worden de nerd die gaten hem / haar in zijn / haar slaapkamer vrijdagavond of leest gigantische boeken in de hoek van de te beschouwen iemand die de school serieus neemt de kamer. De waarheid is, de school is belangrijk. Je hebt het nodig om een ​​goed cv hebt, en je hebt het te krijgen in een goede universiteit en later een goede carrière die je zal ondersteunen voor de rest van je leven te krijgen, maar ook al heb je beslist niet naar de universiteit, school wel helpen veel. Sociale wijs en intellectueel. Het is belangrijk om plezier te hebben en hebben veel buitenschoolse activiteiten, maar school moet altijd uw nummer een prioriteit. Dat gezegd zijnde, neem nooit huiswerk, tests en quizzen lichtjes! Merk op dat buitenschoolse activiteiten zijn ook goed met college hervat ook.
 4. 4
  School is belangrijk, maar zo is een sociaal leven. Balans is de sleutel. Je kunt wel iemand die maakt straight A's in alle geavanceerde klassen, maar als je nul buitenschoolse activiteiten in uw toepassing voor het college, dan heb je een veel moeilijker tijd steeds aanvaard. Het is gewoon niet aantrekkelijk beide manier. Blijf op de top van uw school werk, maar zorg ervoor dat je laat je haar naar beneden een beetje soms een paar clubs consequent deelnemen door je middelbare school jaren. U zult er geen spijt van krijgen.
 5. 5
  Doe mee op je school. Je hoeft niet te dragen geest kleuren elke dag of een cheerleader om dit te doen. Het enige wat u hoeft te doen is op de hoogte blijven van de dingen-actuele gebeurtenissen, die het basketbal spel won afgelopen vrijdag, naar school functies zoals dans en variete, het bijhouden van de plannen uw studentenraad heeft voor de school, etc. Net zoals het houden van up met actualiteit en politiek is belangrijk, dus is actief op je campus. Niet alleen zal deze band die je met andere mensen, maar het is altijd goed om een ​​collectieve eenheid meer dan een student lichaam te hebben. Het laat zien dat u de zorg over de leeromgeving die je in dat je alle organisaties op uw school te ondersteunen.
 6. 6
  Word lid van een sport. Het is gemakkelijk om te vergeten om in vorm te blijven wanneer de werkdruk start opstapelen, dus lid worden van een team op uw school maakt het een zorg minder in uw planning, het is al opgenomen in je dagelijkse routine. Als je gaat voor drie seizoenen, dat is geweldig, maar zorg ervoor dat je dat redelijk. Als je met alle eer klassen, bijvoorbeeld, en je weet dat je gaat om een ​​deurklink van een veel huiswerk heb, wilt u misschien overwegen om een ​​seizoen af. Probeer je best op zowel je sport en je schoolwerk en je meer dan groot-je gezond bent en op de top van je schoolwerk moet zijn.
 7. 7
  Zoek uit wat je hobby's zijn en vind een club die overeenkomt met die. Niet zijnde een atleet is geen excuus voor het niet hebben iets te doen na school. Als je van kunst, toetreden tot de art club. Muziek, en toetreden tot het orkest of een band. Join iets en zeker aan de stok met het voor een lange tijd, het ziet er goed uit op de universiteit toepassingen. Als je niet in een van de clubs van uw school, vraag dan uw opdrachtgever om een ​​nieuwe op te starten. Meest waarschijnlijk zal hij / zij ja zeggen en het is gewoon een snel en eenvoudig proces in een starten van een nieuwe activiteit op uw school.
 8. 8
  Zorg over de universiteit. Zodra tweede jaar, beginnen met het bezoeken hogescholen. U hoeft niet om nog iets te beslissen, maar het zal u helpen beslissen of u wilt een grote school of klein (stedelijke, landelijke of voorstedelijke, indien een openbare school is een aanvaardbare keuze, enzovoort). Bezoek uw begeleidingsadviseur veel-ze gaan te hebben om een ​​aanbevelingsbrief te schrijven, zodat het beter ze weten dat je, hoe beter een brief die u krijgt. Ze zullen ook in staat zijn om te helpen adviseren hogescholen en vind beurzen.
 9. 9
  Zorg over uw Grade Point Average. Uw GPA is zo belangrijk voor u als uw ouders credit score is voor hen. Een lage credit score voorkomt dat je ouders niet in staat om een ​​lening te krijgen, een appartement huren, krijgen een creditcard, krijg je een mobiele telefoon en op en op. Je ouders credit score is hun levensader. Het opent deuren en sluit deuren. Jouw GPA is uw levenslijn! Met een HOGE GPA vele opties beschikbaar zijn na het afstuderen. Je zult vele keuzes over welke colleges je kunt bijwonen. Een lage GPA beperkt je mogelijkheden. Er is een programma die er zijn voor iedereen, maar het hebben van een keuze maakt het lopen over het podium een ​​zoete overwinning!
 10. 10
  Maak vrienden met iedereen. Er is te veel gaande te maken over klieken, die bevriend is met wie, die de populaire mensen zijn, enz. Het beste ding om te doen is om gewoon vrienden met iedereen. Wees zelfverzekerd en wees jezelf. Maak er een gewoonte van te zeggen hallo aan mensen en niet bang zijn om nieuwe klasgenoten te praten. Hoe comfortabeler je wordt met een meer diverse groep mensen, hoe meer mensen zoals u en hoe meer je zult jezelf later in het leven te laten wennen aan de kunst van veelzijdigheid.
 11. 11
  Vergelijk jezelf niet met anderen. Het kan niet genoeg worden benadrukt dat er al te veel op je bord te maken over triviale dingen zoals dit. De middelbare school is slechts een wedstrijd met jezelf. Elke dag moet je alleen proberen om beter te worden, geen zorgen te maken over hoe het meisje zitten in de voorkant van jullie heeft mooiere kleren, is het krijgen van betere cijfers, heeft een hetere vriend, etc. Tien jaar vanaf nu, zal dit er niet toe. Focus op jezelf. Focus op wat je kunt doen om jezelf beter te maken. Dan, het allerbelangrijkste, go for it!
 12. 12
  Niet uitstellen. Dit is waarschijnlijk de # 1 vloek van alle middelbare scholieren. Het is moeilijk en het is oke als je het elke keer in een tijdje. Maar wanneer grote toetsen, examens, en essays komen, maak het niet een gewoonte. Je zult alleen spijt in het einde, vooral in college met jumbo papieren en krankzinnige hoeveelheden lezing zal de norm worden. Het is het beste om te wennen aan het krijgen van dingen vroeg en uit de weg gedaan in plaats van te wachten tot de allerlaatste minuut.
 13. 13
  Eet ontbijt en lunch. Het klinkt stom, maar je zou versteld staan ​​hoeveel mensen overslaan ontbijt of lunch. Niet alleen is dit stom, maar het is cool en ongezond. Allereerst wafels zijn lekker. Als je geen tijd om te ontbijten in huis te hebben, neem dan even bij de bushalte of koop wat op uw cafetaria voordat de eerste periode. Het is belangrijk om te springen start uw stofwisseling op de juiste manier, zodat deze soepel loopt gedurende de hele dag. Lunch is het belangrijk om je maag te voorkomen mopperen tijdens uw laatste periodes. Een volle maag houdt je gefocust. Maaltijden overslaan eigenlijk alleen vertraagt ​​je stofwisseling en maakt je meer gewicht, niet minder te krijgen.
 14. 14
  Blijf gezond zowel binnen als buiten de school. Val niet voor de automaat val. Het grootste deel van het eten daar is gewoon ongezond en walgelijk. Ga voor de soja-chips of iets volkoren indien de automaat is alles wat je hebt op het moment. Val niet voor de Vitamin Water val ofwel-het is geladen met suiker. Alleen als je een competitieve sporter en zal afbranden die 400 + calorieën al snel moet je betalen voor die jumbo pakje gummy beren ofzo. Thuis, neem een ​​naschoolse snack om je buik vol te houden tot etenstijd - investeren in fruit, noten en gezonde chips. Laden op junk food tijdens de dag is niet alleen ongezond, maar geeft u alleen een tijdelijk "energie" voor huiswerk of die 10-pagina krant moet je vanavond schrijven. Overtuig uw school om een ​​volledig natuurlijke en organische automaat (zie middelen) te krijgen.
 15. 15
  Zorg voor genoeg slaap. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar slaap heeft zoveel voordelen. Als elke middelbare scholier kreeg rond 7-10 uur, zoals het hoort, zou iedereen wel een veel gelukkiger camper. Probeer dingen gedaan en uit de weg te krijgen, zodat je je broodnodige shuteye. Niet alleen zal je meer alert tijdens de dag, maar het helpt bij het verbeteren van uw teint en uw figuur, en je zult veel meer kans om aandacht te besteden in je saaie lessen te zijn en, als gevolg daarvan, ace hen. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk, vooral in de gevreesde junior jaar. Als je met 3 + AP's en zijn in al die clubs en sporten, zijn er kansen zult u tot 01:00 huiswerk - als dat gebeurt, overslaan verenigingen / sporten de volgende dag en nap! Je bent niet goed voor iedereen als je ernstig slaap beroofd. Dutjes zijn prachtige dingen. Ook cafeïne kan u helpen gefocust - maar er zijn mogelijke bijwerkingen en verslaving kan je pijn op de korte en lange termijn. Probeer de stimulerende gebruiken in matige hoeveelheden en alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk is bijvoorbeeld een belangrijke test.
 16. 16
  De enige trend die je moet volgen is jezelf. Dit betekent niet dat je moet ga dan naar de volgende dag naar school dragen panty op je hoofd, of wat dan ook. Je moet je eigen stijl en je eigen identiteit, zodat u uw stempel te drukken op de middelbare school op de juiste manier en niet als een onopvallend UGG-dragen replica van ieder ander meisje die er zijn (of man, als je dit leest. Je waarschijnlijk niet dragen van UGGs wel). Wees origineel, en wees niet bang om jezelf te zijn. Het is cliche, maar het is van essentieel belang. Mensen hebben meer kans om u te onthouden en wil vrienden met je zijn als je intrigerend en anders zijn.
 17. 17
  Proberen om uit te gaan in het weekend. Je verdroeg 5 hartverscheurende dagen van de school, en de tijd is gekomen om jezelf te snijden wat speling. Tijdens het weekend, als je vrienden hebt om te gaan met, ga ergens leuk en hebben een ontploffing. Zelfs als je niet veel vrienden hebben, besteden het weekend ontspannen en doen wat je graag doet. Laat jezelf los en energie opdoen zodat wanneer maandag komt, je bent al gefeest en klaar om opnieuw te focussen. Maar vergeet niet dat de school de hoogste prioriteit, dus doe dit niet als je een ton van huiswerk dit weekend.
 18. 18
  Never give up. Nogmaals, cliche, maar belangrijk. De middelbare school is alles over het maken van een idioot van jezelf, maar het oppakken zelf een back-up, opnieuw te proberen, en het maken van vrienden langs de weg. Leer te lachen om jezelf wanneer je een fout maakt. Niet klop jezelf dan af en toe een C of D (hemel verbieden een F) op een test of quiz. Zeg tegen jezelf om harder te studeren en te streven naar een A de volgende keer. Als uw team verloor een wedstrijd, zeg tegen jezelf om jezelf een beetje harder op de volgende praktijk. Leren deze zal binnenkort gelden buiten de school en in andere delen van je fantastische leven. Leer van je fouten en je zal een lange weg te gaan. Vergeet niet NIEMAND IS PERFECT.

Tips

 • Blijf weg van het drama en roddels. Je hebt veel te veel belangrijker dingen in je agenda te maken over dat.
 • Leer je docenten bevriend. Dit zal zeker dingen voor u gemakkelijker in de toekomst, wanneer u een aanvraag om hogescholen en noodzaak aanbevelingen te doen.
 • Betrokken raken bij een romantische relatie is puur optioneel. Je moet nooit het gevoel een behoefte aan te haken met iemand alleen maar omdat iedereen anders is. Je hebt nog zoveel jaren voor je, dus waarom een ​​goed gebruik van je middelbare school jaren niet te maken om zich te concentreren op schoolwerk en krijgen dan in een goede universiteit? Echter, wees niet bang van dating hetzij - een gestage bf / gf kan een van de beste antidepressiva is er!
 • Als u op zoek bent naar meer dan uitstel te krijgen, hier is een truc. Het moeilijkste deel van het krijgen van dingen gedaan begint. Dwing jezelf om je huiswerk te beginnen / bestuderen zonder na te denken, en dat voor minstens vijftien minuten. Je zult ontdekken dat je je geest hebt getraind in het schoolwerk-gear en je zal worden ingeschakeld in die mentaliteit. Tegen die tijd, zult u dus worden opgenomen in je werk dat je vergeet je vijftien minuten!
 • Als je moeite hebt om bij te blijven met je huiswerk belasting, vertel je leraren. Wees niet bang om te vragen om een ​​verlenging of extra hulp voor / na school of tijdens de lunch of een vrije periode. Zij zijn er om u te helpen. Trouwens, het ergste wat ze kunnen doen is nee zeggen.
 • Het overslaan van een dag, hoewel dat niet aanbevolen, kan af en toe gebeuren, maar vergeet niet dit is een extreme maatregel, en niet iets om regelmatig worden gedaan. Het is meer voor de studenten in de drie clubs, een sport, en het nemen van 3-4 AP klassen. Als je voelt dat je op weg naar burn-out vraag je ouders als je thuis kunt blijven voor een dag - niet doen, tenzij je toestemming hebt. Zorg ervoor dat er geen tests of belangrijke deadlines op de dag dat u wilt overslaan. Als u online kalenders met opdrachten, do's die avond huiswerk op de hoogte blijven van de dingen - omdat er anders geen zin om het nemen van een vrije dag!
 • Vergeet niet dat de organisatie, en de middelbare school in het algemeen, is een leerproces. Beschouw jezelf een work-in-progress. Zoals je zelf ontdekken, zult u ook methoden en gewoonten die zal stok in je leven te ontdekken. Wees niet bang om te werken door middel van trial and error, en risico's te nemen. U zult blij dat je het gedaan hebt.
 • Zelfs als je een verlegen persoon, proberen om minstens een paar vrienden te maken, zodat je iemand aan en iemand die je terug zal hebben in een moeilijke situatie te praten. Het helpt om clubs die interesse kunt u en u die hobby's die je doen schitteren demonstreren sluiten. U zult verbaasd zijn hoe je mensen als een magneet zal aantrekken.
 • Verschillende studenten liever verschillende methoden van de organisatie. Sommige leraren niet dwingen veel noten op je, en anderen kunnen dwingen je tot 3 pagina's van nota te nemen elke dag. Sommige studenten zijn beter in het verblijf georganiseerd dan anderen. Besteed aandacht aan uw individuele behoeften. Als je een student die is super georganiseerd, hebben de meerderheid van de leraren niet dwingen te veel noten op je (1 pagina van noten per dag), en zijn bereid om leeg uit uw bindmiddel in een grotere bindmiddel thuis tijd tot tijd, je misschien liever met slechts een grote drie ringband voor al uw klassen en hebben slechts een gedeelte per klas. Dit kan u helpen een lichtere lading in je rugzak te houden. Als je een student die is heel ongeorganiseerd, hebben leraren die vereisen dat je een groot aantal secties per klas (of als je gewoon liever verschillende secties hebben) te houden, en hebben leraren die je veel noten per dag te nemen, is het beste voor u te houden een aparte bindmiddel voor elke belangrijke categorie (wiskunde, geschiedenis, wetenschap, Engels, taal klasse), en een grote een voor kleine buiten de lesuren. Voor de meeste studenten die in tussen, dragen een ochtend en middag bindmiddel met 1-2 secties per klas, afhankelijk van het aantal noten en het belang van de klas.

Waarschuwingen

 • Maak je geen zorgen over pestkoppen, ze zijn niet cool. Ze proberen te zijn, maar ze zijn niet! Je hebt belangrijkere prioriteiten in je leven te maken over, en het is niet constructief om jezelf te omringen met negatieve mensen. Probeer te voorkomen dat pestkoppen zo goed als je kunt, en omring jezelf met de positieve mensen in je leven, zoals je vrienden, te schrikken pestkoppen weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Agenda
 • Schoolbenodigdheden