Wkanl

Hoe te willen scholen

Sommige studenten echt een hekel aan school. Dit kan zijn vanwege iets dat gebeurde in het verleden, worstelt met huiswerk, of gewoon omdat scholen hen niet interesseert. Houding is wat telt in dit geval. Als u een hekel aan school, en je dingen wilt omdraaien, dan is dit het artikel voor je.

Stappen

Hoe te willen scholen. Sommige studenten echt een hekel aan school.
Hoe te willen scholen. Sommige studenten echt een hekel aan school.
 1. 1
  Als het helpt, probeer "reframe" de manier waarop je denkt van school. Als je erover nadenkt, bent u de hele dag doorbrengen met je vrienden! Sommige mensen graag denken van de school als een 7 uur sociale club met een paar lessen gegooid inch
 2. 2
  Herinneren waarom school is belangrijk. Het hebben van goede graden zal het gemakkelijker maken om een ​​goede baan te krijgen als je een volwassene!
 3. 3
  Luisteren naar de leerkracht. Als je leert om te luisteren, zult u waarschijnlijk slimmer en beter te worden in vakken. Dit kan niet werken op het eerste, maar uiteindelijk moet leiden tot je wens scholen meer. Soms is de leraar heeft interessante feiten en verhalen te vertellen en je zou kunnen missen die informatie.
 4. 4
  Niet uitstellen. Uitstellen is wanneer je wacht tot de laatste seconde om een ​​opdracht te voltooien. Als je begint om dit te doen zul je achterop raakt met je werk. Dit zal leiden tot je afkeer scholen nog meer.
 5. 5
  Train jezelf een ochtendmens te zijn. Als je lui en chagrijnig in de ochtend bent, zul je niet veel plezier hebben aan het begin van de schooldag. Probeer het nemen van een douche in de ochtend in plaats van 's nachts, omdat het nemen van een douche in de ochtend is gegarandeerd om je wakker.
 6. 6
  Veel plezier met je vrienden. Vrienden zijn een groot deel van naar school te gaan, en zonder dat ze je misschien eenzaam en verveeld geworden. Vergeet niet om een ​​beetje lachen en plezier hebben door de hele school dag. Niet te onstuimig geworden, hoor!
 7. 7
  Werk je het hardst op vrijdag. Zelfs al zou je denken dat het de beste dag van de schoolweek, moet je nog steeds heel hard werken, net zoals je een andere dag zou doen.
 8. 8
  De meeste scholen zullen u voorzien van een agenda, maar als ze dat niet doen, zorg ervoor dat uw opdrachten op te schrijven. Als je begint te vergeten opdrachten, zul je achter op school vallen en je zult gefrustreerd raken.
 9. 9
  Probeer niet te liegen tegen je leraren, zij hebben ervaring en kunnen vertellen zal zijn. Denk ook over wat liegen je eigenlijk die samen als het groot is dan kan zelfs vergeten de leugen je uit en als de docent vraagt ​​je weer je kan eindigen gevangen in een web proberen te verdoezelen dat de leugen
 10. 10
  Hier krijg je een goede nachtrust. Je zult in staat zijn om meer te focussen, en hebben een betere dag.
 11. 11
  Heb een goede houding. Mensen zullen aardiger tegen je zijn, en de dag zal een stuk gelukkiger voelen

Tips

 • Tijdens de lunch, zitten samen met een groep van vrienden en hebben een paar lacht! Dit zal fleuren uw dag.
 • Probeer ook te praten met andere kinderen en maak nieuwe vrienden. Je weet nooit of iemand spannende komen op je weg!
 • Als u problemen ondervindt met pestkoppen, wees niet bang om de school gezag en je ouders vertellen. Dat is wat ze er voor! En maak je geen zorgen, veel mensen hebben dit al eerder. Maar als dat niet werkt, moet je een andere manier rond, en opkomen voor jezelf.
 • Als u oprecht een harde tijd met school, misschien moet je proberen homeschooling. Het is niet zo slecht als mensen maken het te zijn. U krijgt om uw schoolwerk te doen in uw eigen tempo, en het geeft je meer tijd om te hangen met je vrienden of werken aan je hobby.
 • Word lid van een activiteit, team of club op uw school. Heb je vrienden met u samen voor nog meer plezier.
 • Probeer om deel te nemen aan discussies en worden gericht op het onderwerp in de klas om het interessanter te maken. Dit maakt het leren makkelijker.

Waarschuwingen

 • Kom niet te hyper en gek op school. Je zeker niet wilt krijgen in de problemen. Het zal uw dag erger te maken, en u zult beginnen naar school hekel.
 • Je mag gepest door andere leerlingen om te worden gezien als huisdier van een leerkracht of een nerd. als ze je uitlachen, negeer ze. Als ze beginnen struikelen u, of slaan jullie, vertel een leraar of een ouder meteen! En vergeet niet, NIET terug te vechten!
 • Het is het beste niet te aaien van een leraar te zijn, want het zal waarschijnlijk mensen, en docenten in het algemeen ergeren ofwel niet op reageren, of worden geïrriteerd als het brengt hen in een lastige situatie. Vergeet niet dat leraren over het algemeen worden ontmoedigd met alle relaties dan vriendelijk autoriteit met hun leerlingen. Daarom is het onwaarschijnlijk dat vrienden met een leraar te worden.
 • Niet bedriegen. Je hebt dit gehoord sinds het begin van de school, maar bedriegen op een test zal eigenlijk meer problemen dan niet het te maken. Als je bent betrapt, vooral in uw senior jaar, kunt u niet in aanmerking voor een aantal universiteiten of hogescholen worden. U zult zeker teleurstellen je ouders en verliest respect van uw leraar. Zelfs als je niet gepakt wordt, zal je mysterieuze gebrek aan kennis volgende keer dat je gevraagd om een ​​verrassing quiz doen in de klas wekken de vermoedens van je leraar.
 • Heb scholen niet overslaan, alleen maar omdat je geen zin hebt komen. Zodra je overslaan scholen heeft het de neiging om een ​​gewoonte te worden. Dan dag na dag je jezelf niet bijna elke klas en je vindt het nogal moeilijk om uit te komen van te vinden.
 • NOOIT doen slordig werk of niet proberen, leidt dit tot slechte cijfers, die leidt naar je leraren denken dat je niet schelen. Als je dit gedrag laten zien aan je leraar, zullen ze voelen dat ze kan je niet vertrouwen.