Wkanl

Hoe maak je een piraat meisje zijn

Nieuwe Pirate is een geweldige nieuwe subcultuur. Zoek uit hoe het te sluiten.

Stappen

Hoe maak je een piraat meisje zijn. Investeer in een piratenschip.
Hoe maak je een piraat meisje zijn. Investeer in een piratenschip.

Voorrondes

 1. 1
  Investeer in een piratenschip. Dit kan elke vorm van boot of schip. U moet de Jolly Roger vliegen. Kanonnen zijn optioneel, maar wordt sterk aanbevolen.
 2. 2
  Recruit een piraat. Zilte honden hebben de voorkeur, maar landrotten zal zo goed doen.
 3. 3
  Krijg een pratende papegaai.

Kleding

 1. 1
  Veel dragen bandana! Met name degenen met een schedel en gekruiste ontwerpen of rode en zwarte. Wanneer het niet dragen van een bandana, maak je haar een beetje rommelig. U kunt een ooglapje ook gebruiken, krijgen een bij uw plaatselijke klederdracht winkel.
 2. 2
  Kies de juiste kleuren. Wit, ivoor, beige, crème en bruin boer shirts zijn geweldig voor de look. Schedel t-shirts zijn ook geweldig. Effen zwart, wit of beige shirts met cut-off mouwen zijn een geweldige aanvulling op je garderobe. Felgekleurde lange mouw button ups zijn piratey. Maar zorg ervoor dat ze los, niet stijf als een overhemd een corporate executive zou kunnen dragen naar het kantoor. En zorg ervoor dat je laat het allemaal untucked maar de zeer voorzijde, het creëren van een slappe uitstraling (ongeacht hoe het klaar is) en ontknopen de bovenste paar knoppen.
 3. 3
  Kies een geschikte stof en design. Capri, capri, capri. Of grote katoenen harembroek. Dit zijn ongelooflijk piratey als ze de juiste knicker-looking kenmerken! Vermijd denim en andere recente toevoegingen in stoffen. Vasthouden aan hennep, katoen, wol en andere natuurlijke stoffen. Houd ze in bruine en natuurlijke kleuren. Het is een goed idee te scheuren van de zoom om ze er een beetje stoer, maar ook houd ze baggy, omdat ze echte onderbroek, gestolen van mannen zouden zijn geweest. Als je leeft in een koeler klimaat, moet je waarschijnlijk dragen lange, vloeiende broek in de winter. Vermijd korte rokken. Je zou kunnen dragen kuit lengte rokken met harembroek en hoge laarzen.
 4. 4
  Dragen "gouden" sieraden. Kostuum sieraden is perfect voor dit - wat zou je hebben gestolen vanaf een ander schip?

Haar, huid en make-up

 1. 1
  Style je haar. Als je een donkere huid hebt, dan dreadlocks zijn goed. Zwart, lichtbruin, vuile blond en rood zijn allemaal geweldig, maar je natuurlijke tint zal ook werken. Als dreadlocks niet werken voor u, vlecht je haar in een groot aantal kleine vlechten om een ​​soortgelijk effect te bereiken. Dit kan gedaan worden in een kapsalon, met een elektrische haar-braider. Als je een erg geduldig vriend met behendige vingers, zal dit ook werken. Als alternatief kunt u gewoon dragen je haar rommelig, en soort van slordig.
 2. 2
  Overwegen om een kleurtje als je eerlijk, beige, of gouden huid.
 3. 3
  Draag een warme blos een tint of twee donkerder dan je natuurlijke huidskleur. Het moet onder je jukbeenderen worden geveegd om ze te laten steken.
 4. 4
  Gebruik subtiele oogschaduw; vasthouden aan aardetinten, of niet dragen van toepassing op alle. Mascara is oke, zolang het maar zwart of bruin. Hetzelfde geldt voor de eyeliner.
 5. 5
  Maak je lippen een kleur rood, vleeskleurige, een natuurlijke kleur of geen kleur. Houd de glans tot een minimum eventuele. Vermijd lip liner. Je hoeft niet te dragen of glans helemaal.
 6. 6
  Gebruik nagellak spaarzaam. Pirates had nooit nagellak, maar als je naakt zonder het te voelen, dragen een duidelijke, zwarte of vlees afgezwakt vacht. Houd je nagels over de lengte van een goed verzorgde kerel nagels. Laat het vuil heeft eronder!
 7. 7
  Houd uw handen en voeten ruw en eelt. Loop rond op blote voeten om dit te verbeteren. Vermijd het dragen van alle schoeisel.
 8. 8
  Zelfs niet durven te proberen en te handelen "schattig". Piraten zijn niet schattig, en je doel in dit niet als een "lief maar soort van sexy piraat-ish gal". Dat zal gewoon gênant.

Gedrag

 1. 1
  Heb een piraat persoonlijkheid en hebben piraten hobby's als aanvulling op uw piraat ziet. Wees grappig en geestig zo veel mogelijk. Stoer en als je populair bent. Piraten zijn altijd een beetje arrogant. Veel plezier varen. is ook geweldig. U kunt kaarten te spelen en, maar geen gebruik maken van echt geld, gebruikt "stukken van acht" (pirate valuta). Praktijk, indien mogelijk, ook al is het illegaal om een lock pick-kit in de meeste staten dragen.
 2. 2
  Strut alsof je absoluut arrogant, maar niet te populair. Houd je hoofd omhoog, maar je neus niet steken in de lucht. Stomp een beetje, maar gaat snel. Houd in gedachten dat piraten neiging dronken voor langere tijd te blijven, dus misschien wil je een beetje wiebelen, als goed.
 3. 3
  Gebaar veel, en praat met je handen. Op een schip, het grootste deel van de tijd, een persoon kon haar punt over te brengen met alleen woorden.
 4. 4
  Praat als een piraat!
 5. 5
  Ben trots, wees sterk, 'een van uw pirattitude pronken! Piraat meisjes komen in alle vormen en maten. Het belangrijkste is dat hun lichamen zijn hun eigen, t'do met wat ze willen.
 6. 6
  Nooit nooit geraakt, schop, of beledigen van de degene die je liefde. Respecteer hen diep, maar niet de Baby hen als ze niet zelfvoorzienend.
 7. 7
  Ga niet overboord of je nat wordt. Soms dekmantel, mascara, eyeliner en lipgloss zijn te veel en maak je minder piratey kijken.

Tips

 • Rood is een geweldige "popping" piraat kleur.
 • Wees een tomboy. Vrouwelijke dames zijn niet toegestaan ​​op een piratenschip.

Waarschuwingen

 • Hoeft niemand vermoord.
 • Dit is geen accurate weergave van de werkelijke piraten, maar een gids voor de gemoderniseerde sub-cultuur van het kijken als een piraat meisje.
 • Pas op het soort publiek je je piraat kant te laten zien aan. Wandelen rond de straten met die kenmerkende dronken zwerver zou provoceren sommige opgetrokken wenkbrauwen en bezorgde vragen.
 • No tan is een veilige tan. Tans kan leiden tot huidkanker of, op zijn minst, vroeg rimpels en ouderdomsvlekken. Overweeg een fake tan.

Dingen die je nodig hebt

 • Bandana met schedels, zwart en rood ontwerpen
 • Ooglapje
 • Boer shirts
 • Shirts met Uiterste mouwen
 • Golvende capri
 • Sierraden
 • Fake leerlooier
 • Zwart, bruin, natuurlijk of vlees-gestemde oogschaduw
 • Zwarte of bruine mascara
 • Zwarte of bruine eyeliner
 • Rood, vlees-getinte of natuurlijke gekleurde lippenstift of lipgloss (niet vals uitziende)
 • Warme blos
 • Haar markeerstift