Wkanl

Hoe maak je een man die je leuk vindt, dat denkt dat je hem vindt, vermijden

We zijn allemaal in deze situatie vóór; iemand die in een grote tijd verliefd modus met je en je voelt je niet op dezelfde manier. Hier zijn enkele tips kun je zijn weg te sturen om hem te vertellen dat je hem niet mag

Stappen

Hoe maak je een man die je leuk vindt, dat denkt dat je hem vindt, vermijden. Doen alsof hij niet bestaat.
Hoe maak je een man die je leuk vindt, dat denkt dat je hem vindt, vermijden. Doen alsof hij niet bestaat.
 1. 1
  Zeg hem dat je hem niet mag. Deze stap kan de enige die je nodig hebt!
 2. 2
  Doen alsof hij niet bestaat. Als hij kijkt naar je, alsof je hem niet kunt zien. Met andere woorden, negeer hem. Helemaal.
 3. 3
  Verbied je vrienden hem uw ​​persoonlijke informatie te geven. bv. Telefoonnummer, MSN, e-mailadres etc.
 4. 4
  Als hij probeert om naast je staan, blijven bewegen. Of ga naar de wc / toilet, waar hij onmogelijk kan je volgen, tenzij hij een stalker.
 5. 5
  Als je wilt hem neer te zetten, alsof je naar hem te kijken, zal dit hem helemaal opgewonden. Dan, alsof ze iemand / iets achter hem te spotten. Dit zal hem teleurgesteld als hij zal denken dat je niet eens weet dat hij bestaat, hetgeen betekent dat hij zal stoppen met denken dat je hem leuk te maken. Dit is hard, alleen doen als dat nodig is.
 6. 6
  Blijf weg van hem zo veel mogelijk. Als je een klas met hem, zitten ver weg. Als je gedwongen met hem te zijn voor een project of een buitenschoolse activiteit met een heleboel andere mensen, alsof hij niet bestaat. Als je kunt onmogelijk hem te vermijden, zeg hem dat hij je met rust laten of vertel wie is belast over je "probleem" en vraag hen om hem weg te sturen van je partner in projecten, of hebben ze hem te informeren dat u niet vertrouwd bent. Dit is beschamend, maar bijna altijd werkt.
 7. 7
  Of, wanneer uw vrienden over hem praten, lachen hem, gewoon een beetje. als zeggen "herinneren toen John viel en kon niet opstaan? Ik denk dat hij moet leven alert" of "Herinner toen Danny kreeg de wiskunde vraag verkeerd? hij begon te huilen als een baby! watje!" Hij zou terug een beetje af, want dit kan hem denken dat je een grapje met een van je vrienden die hem graag. Hij zal denken dat hij had het allemaal verkeerd. Helaas, zou hij vallen voor een van je vrienden.
 8. 8
  Als hij blijft flirten met je als het raken je in het hoofd of knoeien met je haar, dan gewoon omdraaien en vertel hem om STOP! Hij zal beginnen te denken dat je geïrriteerd met hem.
 9. 9
  Lachen als hij boos over je hem niet aardig vinden. Dit heeft een krachtige impact.

Tips

 • Soms kan te ver gaan, moet u een ouder of volwassen persoon vertellen als je denkt dat hij is stalking u.
 • Een van de redenen dat hij zal je denken als hem is want je blijft een blik op hem, je bent alleen gluren naar hem om ervoor te zorgen dat hij niet staren naar jou! Dus heb je twee opties; 1. Accepteer dat hij in jou en zal waarschijnlijk worden staren je tot zijn oogbollen branden door de achterkant van zijn schedel. 2. Maar zorg ervoor dat hij niet te pakken krijg controle op hem. Dit kan pijnlijk.

Waarschuwingen

 • Als je vrienden weten dat hij je leuk vindt en ze denken dat je hem zelfs als je nee zegt, dan zijn ze misschien opgezet met hem. Zeg gewoon tegen je vrienden dat je gewoon niet van de man en voor hem om verder te gaan.
 • Zorg ervoor dat u een volwassene vertellen als het te ernstig wordt. bijvoorbeeld als hij na je overal, dan kon hij een stalker te zijn
 • Ze niet volledig negeren omdat je niet wilt om uit te gaan met hen. Dat is gewoon gemeen.
 • Doet stap nummer vier kan averechts werken, kan je uiteindelijk met twee jongens hot op je staart. Of, zou je flirten met 10 jongens op hetzelfde moment!