Wkanl

Hoe je onvoorwaardelijk lief

Liefde is onvoorwaardelijk als het duurt ondanks de ongunstige omstandigheden.


Mensen hebben een hard genoeg tijd uitzoeken wat liefde is, en dan is er onvoorwaardelijke liefde, die sommigen zullen beweren is de enige soort van echte liefde.

Stappen

Hoe je onvoorwaardelijk lief. Denk aan de liefde als een actie, niet een gevoel.
Hoe je onvoorwaardelijk lief. Denk aan de liefde als een actie, niet een gevoel.
 1. 1
  Denk aan de liefde als een actie, niet een gevoel. Een gevoel is iets wat we krijgen van iemand, en als we stoppen met het krijgen het, veranderen we vaak ons gedrag of andere manier. Als we iets moeten doen, of wel op een bepaalde manier, om liefde te ontvangen, die liefde is voorwaardelijk. In plaats daarvan, als je begint te denken van de liefde als het gedrag zelf, de beloning wordt het gevoel dat je krijgt als je op een bepaalde manier te handelen, niet wanneer iemand anders een bepaalde manier handelt. En u kunt blijven acteren op deze manier de hele tijd, ongeacht hoe andere mensen zich gedragen - het wordt een daad van vrijgevigheid. Zoals Stephanie Dowrick zegt: "liefde is geen liefde behalve wanneer het is royaal." Gevoelens kunnen niet duren, maar je kunt ze continu vernieuwen met nieuwe acties.
 2. 2
  Vraag jezelf altijd af, wat is het meest liefdevolle wat ik kan voor deze specifieke persoon op dit specifieke moment doen? Liefde is niet echt one size fits all, wat zou een liefdevolle daad richting van een persoon te kunnen schadelijk zijn voor een andere persoon te zijn, omdat het niet helpt hen dichter aan het worden een echt gelukkig mens te krijgen. Onvoorwaardelijke liefde is een nieuwe beslissing die u moet maken in elke situatie, niet een harde en snelle regel die je kunt toepassen op iedereen de hele tijd.
 3. 3
  Vergeet niet dat liefde niet betekent ervoor zorgen dat iemand is altijd comfortabel. Als je denkt dat liefdevol iemand is over het bevorderen van hun groei, de meeste mensen erkennen dat pijn en ongemak zijn onderdeel van de groei, en als je iemand van alle pijn of ongemak te schermen, bent u ze niet liefdevol. Dus, niet te verwarren liefdevol iemand met blind waardoor ze comfortabel, het voldoen aan hun wensen en hen te behoeden voor elke vorm van pijn. Als je dat doet, bent u alleen waardoor het moeilijk voor hen om te groeien als mens.
 4. 4
  Bedenk dat als de liefde onvoorwaardelijk is, is het gegeven aan iedereen vrijelijk, inclusief uzelf. Een andere reden van de vorige stap is belangrijk is, want als je niet volgen, goed je bent op weg naar het worden van een volk pleaser, wat betekent dat je het niet onvoorwaardelijk liefdevol naar jezelf. In plaats daarvan, erkennen de tijden dat te doen wat het beste is voor je zal zo heb je niet synchroon met een ander - Maryanne Radmacher noemt dit begrip "het verschil tussen tolerantie en het toestaan ​​van middelmatigheid een perceel in uw tuin."
 5. 5
  Vergeven. Zelfs als iemand niet verontschuldigen, het is inherent liefdevol voor zowel hen en jezelf te laten gaan van je woede en wrok jegens hen. Houd in gedachten Piero Ferrucci's advies dat vergeven "is niet iets wat we doen, maar iets wat we zijn." Nogmaals, niet fout bereid om te vergeven voor het laten van mensen over je heen lopen. Hoe je zal handelen (liefdevol) in de richting van de persoon verschillen, maar je vermogen om onvoorwaardelijke liefde te oefenen zal worden vertroebeld als je vasthoudt aan negatieve gevoelens.
 6. 6
  Sta jezelf toe om de voordelen reep. Als je ooit hebt gehad een moment waarop je onvoorwaardelijke liefde beoefend, hetzij spontaan of met opzet, heb je waarschijnlijk voelde energiek en bevrijd, niet uitgelekt en bezwaard. Hoe vaker je voelt het de voormalige na handelt op een bepaalde manier, hoe meer je onvoorwaardelijk lief.

Tips

 • Liefde betekent anderen willen om gelukkig te zijn. Liefde is ongeveer wat we geven niet wat we krijgen.
 • Praktijk iets te doen voor iemand elke dag met liefde alleen. Doe het zonder iets terug te verwachten. Doe het zonder dat iemand het te weten. Bijvoorbeeld, kunt u bidden voor uw vrienden of familieleden die ver weg wonen. U kunt e-mail, tekst, of een brief naar iemand die je niet in contact zijn geweest met al een tijdje te sturen. Geef complimenten aan andere mensen. U kunt een glimlach te geven aan een vreemde langs. U kunt huisdier uw hond of kat. Doe kleine dingen met grote liefde elke dag. En let op uw hart uit te breiden naar meer liefde.
 • Veel mensen voelen een sweep van onvoorwaardelijke liefde bij de geboorte van een kind. Dat wil niet zeggen dat iedereen doet of moet, of dat je niet anders voelen. Het kan gewoon een handige manier voor sommige mensen om te onthouden wat onvoorwaardelijke liefde hoort te voelen als te zijn.