Wkanl

Hoe tot op heden een tweeling

Dating een identieke tweeling kan een beetje meer complicatie toe te voegen aan een anders gewone relatie, afhankelijk van de nabijheid van de tweelingen en hun bereidheid om een paar grappen te spelen op je te maken het moeilijk om ze uit elkaar. En terwijl sommige ouders van tweelingen kan nauwelijks ze uit elkaar, hoe gaat u beheren? Of word je aangetrokken tot beide tweelingen? Dating een tweeling kan leiden tot een aantal zeer lastige momenten, op zijn zachtst gezegd, dus hier zijn enkele handige stappen om uw dating ervaring met een dubbele run soepel te helpen.

Stappen

Hoe tot op heden een tweeling. Markeer uw grondgebied.
Hoe tot op heden een tweeling. Markeer uw grondgebied.
 1. 1
  Markeer uw grondgebied. Vraag uw twin datum om op te vallen als je problemen hebt met het vertellen van de twee uit elkaar. Vraag hem of haar om een specifieke dragen ketting of hoed, of iets anders dat lekker humor maakt. Als dat niet werkt of als hij of zij niet zullen meewerken, te onderscheiden en zich richten op een unieke eigenschap. Moedervlekken, littekens, en andere functies, zoals een lach of twitch maken elke persoon verschillend van de andere, met inbegrip van hun tweeling.
  • Merk op dat het niet zal erg lang toen het gezelschap van beide tweelingen om te weten wie wie is en in staat zijn om ze gemakkelijk uit elkaar te houden.
 2. 2
  Vermijd het maken van de andere tweeling voelt als een derde wiel. Tweelingen hebben meestal een betere speciale band dan gewone broers en zussen. Dus als je in beeld komt, kan de tweeling zich schuldig voelen bij het verlaten van de ander achter of alleen.
  • In plaats van het gevoel dat je nodig hebt om rond de tweede tweeling al van de tijd, het organiseren van specifieke gebeurtenissen om te gaan op een double date, of maak groep borrels.
  • Je zou graag een van je vrienden te vragen om tijd door te brengen met de andere twee. Hij of zij zou zelfs beginnen met daten een van hen!
  • En als je alleen bent met de twee van hen, onderbreken hun fysieke nabijheid van om jezelf in tussen hen.
 3. 3
  Focus op de "belangrijkste" onderwerp. Het is niet verkeerd van je om fysiek te worden gevestigd op hen beiden. Maar je jongen of meisje waarschijnlijk niet waarderen u ploeteren met en aandacht op zijn of haar dubbel.
  • Vergeet niet om uw twin date hetzelfde als een enkele geboorte persoon te behandelen. Wat zou uitdagend, kwetsend of ongepast zijn in die situatie blijft hetzelfde voor het dateren van een tweeling.
 4. 4
  Zet je voet neer op alle trucs. Sommige tweelingen kunnen denken dat het grappig is om trucs te spelen op hun belangrijke andere. Nooit staan ​​voor een van deze.
  • Een reactie op bedrog zou kunnen zijn: Stiekem merk je beau met een merk zonder hem of haar weten. Kus zijn of haar wang terwijl het dragen van die rode lippenstift, bijvoorbeeld, zet een kleine kleverige stip op haar top, of zelfs geef hem / haar een hicky. Dan als hij of zij komt, zonder het merk terug, je weet dat hij Tweedle-dum niet Tweedle-dee en je kunt een einde maken aan de pranking bellen.
  • Of gewoon stem uw afkeer van dergelijke pranking.
 5. 5
  Overwegen of extreme nabijheid tussen tweelingen is een probleem voor u of is iets dat je kunt leven. Uw aanwezigheid zal niet breken die band, dus leren omgaan met het is uw beste strategie. Als het niet werkt voor u, dat is een teken aan de datering te vestigen op een einde.
  • Zoals bij elke dating, controleer je eigen emoties en gevoelens over het feit dat met je tweeling datum als een persoon in zijn of haar eigen recht.
  • Bedenk hoeveel mensen van enkele geboorte hebben een probleem met duidelijke omschrijving van wie ze zijn in het leven. Als je normaal niet zou dateren van een persoon die problemen met zichzelf grenzen, dan is uw tweeling date's nabijheid met zijn of haar tweeling zal waarschijnlijk een bron van zorg voor je geworden is.
  • Als je merkt dat een tweeling is zeer beschermend van de andere tweeling, zelfs als je rond en vertelt je om "te zorgen voor mijn zusje goed, of anders", of "mijn broer goed te behandelen", kan dit een waarschuwingssignaal dat het beschermend uw relatie zal bederven. Praat met uw twin date erover en beslissen hoe je je voelt na het horen van de antwoorden.
  • Voortdurend over de aanwezigheid van een tweeling in je dating leven is een waarschuwing. Als uw twin vertelt dat hun tweeling altijd eerst zal komen in hun leven, dit geeft aan dat de tweeling niet in geslaagd om zijn of haar behoeften en toekomstige reis van zijn of haar tweeling te scheiden. Het zou meer tijd nodig hebben, of je zou kunnen overwegen over te gaan.
 6. 6
  Vermijd het maken van veronderstellingen over tweelingen. Identieke tweelingen zijn nog steeds unieke individuen en hun interesses, smaken en hobby's kunnen zeer verschillend van elkaar zijn. Als goed, niet alle tweelingen met elkaar opschieten, of hebben een intense niveau van nabijheid, op precies dezelfde manier als sommige enkele geboorte broers en zussen niet goed opschieten. Het beste ding om te doen bij het dateren van een tweeling is om de aannames opzij te zetten en te kijken naar je eigen gevoelens over de tweeling je aan het daten.

Tips

 • Het is een goed idee om een ​​gesprek over de basisregels voor informatie die vertrouwelijk is over u en uw dating relatie hebben. Veel tweelingen die grens overschrijden zonder na te denken, zodat de aandacht op het op de voorkant kan je date te waarschuwen voor onderwerpen die u niet wilt delen met de tweeling.
 • Wees niet bang om je twin datum voor de bevestiging van de dingen die gebeurd zijn tussen de 'twee van u "als je niet zeker vragen. Bijvoorbeeld, als twin je date's probeert te halen een strijd met u of speelt een nare grap over jou, en je bang bent dat het was je date, praat hij door.

Waarschuwingen

 • Wederzijdse afkeer tussen u en de tweeling tweeling datum kan maken dingen heel ongemakkelijk voor je date. Probeer het uit te zoeken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een ketting, hoed, enz. te helpen onderscheiden van uw tweeling aan de start
 • Een kleverige vlek of vergelijkbaar met een "merk" te maken als het onderzoek een grap