Wkanl

Hoe maak je de zomer genieten als tiener

Zomervakantie is een zeer gelukkige tijd in een tieners leven. Niet langer moet je zorgen over school. De wereld is van jou, en je kunt alles doen (bijna)! Tijd voor het strand, vrienden, en ZOMER! Tijd voor FUN!

Stappen

Hoe maak je de zomer genieten als tiener. Als het goed is met je ouders, en als je het geld hebt, aanmelden voor een week of zo van zomerkamp.
Hoe maak je de zomer genieten als tiener. Als het goed is met je ouders, en als je het geld hebt, aanmelden voor een week of zo van zomerkamp.
 1. 1
  Als het goed is met je ouders, en als je het geld hebt, aanmelden voor een week of zo van zomerkamp. Camp is een plek waar je vrienden kunt maken en herinneringen terwijl het hebben van een geweldige tijd in de buitenlucht.
 2. 2
  Maak gebruik van je talenten nu! Het gebruik en het verbeteren van uw vaardigheden, terwijl je tijd hebt. Het kan een hobby geworden om te genieten zodra je er goed in bent! Stel, je bent enthousiast over klassieke auto's. U kunt helpen bij je vader te herstellen van een klassieke auto en zet het in voor shows.
 3. 3
  Relax! De zomer is niet alle pret en spelen. Het kan ook een tijd voor rusten je hersenen na al dat harde werken op school te zijn. Ga je gang, slapen in als je wilt. Televisie kijken, lopen rond in je blote voeten... net wat je plaatst in een kalme stemming.
 4. 4
  Aanmelden voor een sport. Je leert te werken in een groep, die de begunstigde in het leven zal zijn en het zal leuk zijn. Kies er een die je echt genieten of dat de vaardigheden die je hebt (zoals met de hand / oog coördinatie) vereist. Er is altijd zomer sportkampen en sommige scholen kunnen sporten in de zomer, zoals het spoor en lacrosse hebben.
 5. 5
  Gebruik deze tijd om uw doelen te bereiken in het leven. Nu kun je eigenlijk werken aan hen, zonder de zorgen van wat anderen op school zal aan je denken. Ga je gang en gewicht te verliezen, het opruimen van uw huid, streven naar een hobby, voer je kennis, maar wat er ook uw boot drijft.
 6. 6
  Gaan plaatsen! Ga naar het winkelcentrum, het strand, de bibliotheek, of waar dan ook alleen of met een groep vrienden en gewoon rond te hangen voor een tijdje. U kunt ook een partij of sleepover als jij mag. Nu hoef je niet zorgen te maken over je ouders zeggen: "Nee, want het is een doordeweekse dag."
 7. 7
  Start skateboarden, geloof me, raken de meeste mensen verslaafd aan het en dan later bijna alles wat je doet draait om schaatsen, het gevoel van volledige vrijheid is onbetaalbaar, als je al schaatsen, ga naar het kamp woodward, zelfs als je niet het geld hebben u kunt afwassen en doen klusjes voor een uur per dag en schaatsen de rest te betalen. Probeer niet om een skater punk echter worden. Wees u ervan bewust, zou je de look te krijgen.
 8. 8
  Als je denkt dat je niet passen in het schaatsen gemeenschap, neem een kijkje op lange boarding. Veel mensen vinden het leuker als het is om gemakkelijker te krijgen in vele.
 9. 9
  Doneren aan een goed doel. Tijdens de zomer kan er veel kruistocht voor kinderen donaties gaande. Geen geld? Geen probleem! Start een fundraiser te helpen ondersteunen van een goed doel! Hebben een garage sale, een garage sale, een bak te koop, een wasstraat, niets!
 10. 10
  U kunt zelfs dieper dan deze suggesties gaan als je wilt. Je kan de tijd nemen om een ​​roman te schrijven, uit te vinden wie je werkelijk bent, ontdek de betekenis van het leven, op zoek naar ware schoonheid, of hebben een aantal "family time." Nu dat je niet de beklemtoonde van groepsdruk en studeren hebben, je CAN.
 11. 11
  Probeer een wasstraat te hebben tijdens de dag. Niet alleen krijg je een kans om te werken aan je kleurtje in de hete zon en spuit je vrienden met slangen, maar je zult geld verdienen ook. U kunt dat geld gebruiken om later iets te doen.
 12. 12
  Naar de film gaan. Dit is nog steeds leuk overdag als 's nachts. Zorg ervoor dat je kunt enkele vrienden overtuigen om met je mee. Het is een beetje gênant om alleen worden gevangen in een bioscoop.
 13. 13
  Gaan zwemmen. Oefening, heet de leden van het andere geslacht, goede manier om eventuele jongere broers en zussen je gedwongen om te kijken entertainen. Wat is er niet leuk aan?
 14. 14
  Spelen tag. Het klinkt kinderachtig, maar het kan eigenlijk leuk zijn als je genoeg mensen en genoeg ruimte. Probeer het in een openbare ruimte, zoals een winkelcentrum of een drukke winkelstraat zetspiegel.
 15. 15
  Voel je niet verplicht om sociale activiteiten te doen als je niet wilt! Je bent je eigen baas, en als je wilt om thuis te blijven een dag om te ontspannen, doe het!
 16. 16
  Probeer niet te overwerken zoals die stagiairs bij NIH
 17. 17
  Buiten slapen! Als je leeft in een warme omgeving, pak wat dekens en een kussen en slapen op het grasveld meubilair, onder de sterren. Het is erg ontspannend, en misschien wel de beste nachtrust je de hele zomer te krijgen.
 18. 18
  Blijf up zo laat als je wilt. Barst een raam open als je kunt, en wakker worden met de geluiden van de ochtend, mensen maaien van het gazon, je moeder maakt ontbijt beneden, etc. Als je niet moe, ga op een late avond wandelen of joggen. Meestal zijn de sprinklers op dit moment en het is gewoon een erg leuk om uw buurt te zien in het midden van de nacht.
 19. 19
  Schrijven in een dagboek. Dit zal u helpen te houden op uw schrijfvaardigheid voor school, ook. Noteer woorden die je leuk vindt, gedichten, songteksten, wat er gebeurde tijdens de praktijk basketbal, alles wat je wilt! Houd het onder je matras, zodat niemand het vindt. En nog belangrijker, schrijven in het elke dag, en nooit meer terug gaan en kijken naar de vorige pagina's tot het einde van de zomer, wanneer het moet allemaal vol.
 20. 20
  Zoek een park dichtbij u en ga voor een run. Het zal u helpen in vorm te krijgen en u zult genieten in de natuur.
 21. 21
  Word lid van een sportschool! Het is iets te doen, je ontmoet nieuwe mensen, en je zult een groot lichaam hebben als school weer begint!
 22. 22
  Lees een boek serie. Dit klinkt misschien saai, maar het zal u helpen beter te doen op school komen herfst met alle van de nieuwe vocab je hebt geleerd, en ook alleen maar in staat om je hersenen te concentreren op iets nuttigs!
 23. 23
  Heeft u een werf verkoop. Het is een geweldige manier om zich te ontdoen van rommel je hebt of dingen die je niet meer gebruikt! Bovendien kunt u een goede hoeveelheid geld te verdienen door middel van deze. Je kunt ook je ouders vragen om een ​​ebay account aan te maken en u kunt items op eBay kopen en verkopen.
 24. 24
  Probeer het nemen van online lessen - Als uw school of lokale universiteit biedt online lessen, ga je gang en neem ze. Dat is een manier om bij te praten met je schoolwerk, leren van een nieuwe hobby, of voor te bereiden op toekomstige onderwijs. In deze generatie, hoeft u niet te "college leeftijd" om naar de universiteit te zijn, je kunt krijgen college graden online op de leeftijd van 14. Als u een online lessen niet kunt vinden, probeer dan het nemen gemeenschap ed lessen bij uw plaatselijke bibliotheek.
 25. 25
  Ga naar buiten en geniet van het mooie weer. Geniet ervan, de rest van het jaar je gevangen zit op school.

Tips

 • Aan het begin van de zomer of eerder, iets doen om veel geld te krijgen. Babysitten is een goed idee. U zult waarschijnlijk geld nodig over de zomer.
 • Houd jezelf bezig! Dont je hele zomer door te brengen niets doen. Je hoeft alleen maar de zomervakantie om dingen die je altijd al hebt willen doen, terwijl het warm weer is doen. U kunt zelfs een 'verlanglijstje' van de dingen die je wilt doen tijdens de zomer. Ervoor te zorgen dat u het maken van alledaagse tellen!
 • Zeg niet dat je niet kunt gaan omdat je geen geld zijn er veel plekken waar je kunt gaan voor gratis.
 • Als het regent, blijf gewoon binnen en films kijken en videospelletjes spelen. Het is gewoon een dag, dus who cares? Je hebt de hele zomer.
 • Als je net als mij en proberen uit te stellen werkgelegenheid, dan is maar een kind te zijn en geniet van uw zomervakantie. U zal werken voor ten minste 30 jaar, moet u niet nu beginnen.
 • Breng tijd door in een meer. U kunt doen allerlei dingen om het water te genieten. Deze omvatten zwemmen, waterskiën, vissen, of gewoon gaan voor een boottocht.
 • Nieuwe mensen ontmoeten.
 • Ga naar een park en start een partijtje basketbal of voetbal of iets.

Waarschuwingen

 • Weet je hele zomer niet besteden aan het spelen videospelletjes of tv kijken. Er is meer in het leven (vooral de zomer) dan die dingen. U kunt deze doen als je echt vervelen. De zomer is niet saai, er zijn verschillende opties om uit te kiezen.
 • Niet overmatig drinken. Kotsen over alles wat niet echt passen bij de "Beste zomer ooit" beschrijving.
 • Probeer niet om jezelf gearresteerd iets stoms doet.