Wkanl

Hoe maak je een bom te zijn

Je ziet heet, geheimzinnig, verleidelijke en mooie meisjes in tijdschriften, televisie en films. je hun schoonheid en zwoele opmerken en je echt wilt dat charme.

Stappen

Hoe maak je een bom te zijn. Ontvang de make-up look.
Hoe maak je een bom te zijn. Ontvang de make-up look.
 1. 1
  Hebben het haar. We weten allemaal dat er een bom is een symbool van smeulende vrouwelijke seksualiteit. U kunt dit symbool herkennen van een afstand. Denk 007 silhouetten - de bom silhouet heeft een prachtig figuur en de grote, bodacious haar dat het plaatje compleet. Gebruik shampoo en conditioner die uw haar gezond en glanzend te houden, en haarlak en Velcro rollers om je haar volume te geven. Een enigszins warrige look is best - een die zegt, ik ben sexy, maar ik heb betere dingen om elke keer als ik klaar ravotten in bed doen dan vlot mijn haar. Stok met een haarkleur en stijl nadat u hebt gekozen een goede.
 2. 2
  Ontvang de make-up look. Veel meisjes plegen de grote fout te denken zullen ze er beter uitzien met veel make-up. Dat is een grote leugen. Er is niets sexy over ZOEK alsof je probeert te hard, en zowel mannen als vrouwen zal aan je denken als een wannabe. Laat u inspireren door de bombshells zoals Secret modellen van Victoria's, hun make-up is eenvoudig maar sexy. Vlekkeloze huid met zeer weinig foundation, concealer en poeder op te zetten, niets te zwaar, en een beetje eyeliner, mascara, blush en heel natuurlijk uit lipgloss. De make-up op de huid moet zacht zijn en kleuren moet subtiel zijn, om je natuurlijke schoonheid in plaats van het creëren van een geheel nieuwe, nep gezicht te verbeteren.
 3. 3
  Verkrijg de kleren. Tweede naar de haren, kleren zijn belangrijk. Zoek kleding die uw vorm passen. Het maakt niet uit als je tenger, kort, lang of zelfs mollig zijn. Een bom weet dat prachtige vrouwen komen in elke vorm en grootte - en de helft van de bom strijd is te weten dat je dat innerlijke vuur kreeg. Zoek kleding die je vorm past. Vrouwelijk en ultra zacht, met veel roze en rode tinten, en het tonen van slechts hints van de huid. Onschuldige nog suggestief, bom kleren slagen om risque zijn zonder trashy.
 4. 4
  Ontwikkel de houding. Je ziet modellen lopen de landingsbaan, toch? Om dat te lopen 'te krijgen, moet je kunnen vertrouwen en in controle. Een bom is nooit zelfbewust, ze is te druk wordt gefascineerd door de wereld om haar heen. Wees trots op jezelf en in controle. Leer hoe je sashay.
 5. 5
  Weet hoe om rond de mensen. Wees slim en geïnformeerd bij het spreken, maar niet opdringerig, arrogant, of know-it-all. Wanneer u handelt op deze manier, zal u laten zien dat je ook intelligent, samen met zijn sexy.
 6. 6
  Complex zijn. Een bom is een sekssymbool, en toch hebben ze een enigszins charmant, kinderlijk, naïef mentaliteit. Deel van hun allure is dat terwijl ze zijn sexy, ze zijn nooit trashy. Ze kunnen voorkomen dat vulgair, zelfs wanneer poseren voor playboy in de buff.
 7. 7
  Hou van jezelf zoals je bent. Bommen zijn geen diva's, noch zijn zij zelf echter belangrijk, ze houden zichzelf als ze zijn, en volledig te accepteren hun gebreken, fysieke of persoonlijkheid verstandig.
 8. 8
  Houden van mensen. Bombshells zijn boeiende en zorgzaam. Altijd denken van anderen, volledig gevoelig, een bom is een mensen-mens, volkomen bereid om haar liefde te delen en bloot haar ziel. Je nodig hebt om andere mensen op hun gemak met u als ze zijn met zichzelf.
 9. 9
  Be aanlokkelijk. Altijd mensen gissen. Terwijl je moet niet dagelijks veranderen wat je doet, moet je spontaan zijn. Wees suggestief, maar niet ongepast. Draag een lichte en persoonlijke parfum dat past bij uw lichaam en persoonlijkheid. Niets te ernstig, girly, of saai.

Tips

 • Wees eerlijk, maar mysterieus. Een bom liegt nooit, maar ze heeft haar levensverhaal niet morsen in 3 minuten niet. Ongrijpbaar en mysterieus = interessant.
 • Het is leuk om te vertrouwen, maar, wees niet te vertrouwen of te proberen te handelen alsof je "alles".
 • Iedereen houdt van een vrouw die haar koel kan houden. Het hebben van een rustige, gezaghebbende gemak geeft je bom charisma.
 • Draag geen wijde of versleten kleren die je slordig of vuil uitzien. Draag kleding die uw lichaam en uw stijl past.
 • Als je praat, praat in een kalme, heldere fluweelzachte stem.

Waarschuwingen

 • Heb een diva niet. Het is anders dan een bom, en veel minder aantrekkelijk.
 • Niet te seksueel kleden. Dit geeft je een slechte reputatie en zal je wanhopig op zoek naar aandacht verschijnen.

Dingen die je nodig hebt

 • optioneel: mooie lippenstift
 • mascara
 • optioneel: eyeshadow
 • valse wimpers, en wimperkruller
 • Zwoel parfum - Spray op je pols en kleding, maar niet te veel!
 • Flatterende kleding
 • sex-appeal