Wkanl

Hoe om wakker te blijven tijdens de schoolvakanties

Soms kan het onmogelijk voelt om wakker te blijven tijdens de schoolvakanties. Dit kan zijn omdat je je verveelt in de klas, of omdat je uitgeput omdat je een hele nacht getrokken om te studeren voor een grote test. Niet alleen is dit een probleem, omdat je niet zult leren als je in slaap valt, maar ook omdat je kon je cijfer in gevaar brengen door serieus afvinken je leraren. Als je wilt weten hoe je wakker en alert te blijven tijdens de schoolvakanties, volgt u deze eenvoudige tips.

Stappen

Hoe om wakker te blijven tijdens de schoolvakanties. Eet een gezond ontbijt.
Hoe om wakker te blijven tijdens de schoolvakanties. Eet een gezond ontbijt.

Bereid je voor op een goede dag van school

 1. 1
  Eet een gezond ontbijt. Onderschat niet de kracht van een gezond een ontbijt. Een gezond ontbijt wordt de gehele loop van de dag te verbeteren en zal je meer energie te hanteren uw lessen en alles school zal je weg te brengen geven. Het eten van een gezond ontbijt zal niet lang duren en het zal u veel meer kans om alert te blijven maken. Hier is wat je moet eten:
  • Eet voedingsmiddelen die rijk zijn in, zoals eieren, ham of kalkoen.
  • Eet fruit en groenten. U kunt ze ook drinken in een gezonde groente smoothie.
  • Eet voedsel met koolhydraten, zoals havermout, muesli, of toast.
  • Eet yoghurt. Vermijd te veel melk, omdat het u slaperig kunnen maken.
  • Als je echt moe bent, probeer een aantal cafeïne. Als je nog op school, is het waarschijnlijk dat je niet gewend bent aan cafeïne, dus probeer het in lage doses. Zwarte thee is het beste, en een klein kopje koffie zal u helpen. Vermijd frisdrank of energiedrankjes tenzij je echt wanhopig op zoek naar een snelle pick-me-up, want ze zorgen ervoor dat u crashen na een korte piek in je energie-niveau.
 2. 2
  Hebben een stevige ochtend routine. Het hebben van een solide ochtendroutine om elke dag te volgen zal u helpen in de juiste mentale en fysieke toestand van een lange dag van school te beginnen. In staat zijn om zonder problemen zal u op het juiste spoor om uw schooldag beginnen.
  • Zorg voor genoeg rust de dag ervoor. De meeste mensen hebben tussen de 6-8 uur slaap. Als je verslapen of niet genoeg slaap krijgt, je instelling jezelf te moe voor de rest van de dag. Naar bed gaan en wakker op hetzelfde tijdstip elke nacht.
  • Wakker minstens een uur voordat de school. Dit klinkt misschien als een pijn, want op school begint al zo vroeg, maar het zijn meer alert wanneer je naar school gaan zal je alert blijven. Als je uit bed rollen en ga meteen naar de schoolbus, zal je nog steeds half in slaap wanneer uw dag begint.
  • Neem een ​​koude, verfrissende douche. Doe het licht op heldere en zingen voor jezelf. Dit zal helpen uw lichaam wakker.
  • Stimuleer je geest. Lees de krant of zelfs surfen op het internet voor een interessant artikel of twee. Dit zal helpen om je geest in beweging.
  • Luister naar uw favoriete pump-up lied.
 3. 3
  Bereid je geest voor een geweldige dag van school. Gevoel mentaal voorbereid op een dag van school zal een lange weg te helpen u mentaal alert voor de acht of meer uren die u zal doorbrengen op school. Je moet doen wat je kunt om ervoor te zorgen dat je gaat naar school voorbereid, positief, en klaar voor de komende uitdagingen voelen.
  • Wees voorbereid op school. Dat alles doe je huiswerk de avond ervoor, zodat je niet uiteindelijk een verblijf te laat doen van je huiswerk, of overhaast het gedaan in de ochtend op te staan ​​en dan uiteindelijk crashen van te snel werken.
  • Een game plan. Als je wakker wordt, denk aan de klassen voor u en de tests, lessen, of gebeurtenissen in de winkel. Weten wat uw dag eruit zal zien zal je helpen alert voor het verblijf.
  • Voelen zich positief over het gaan naar school. Dit kan moeilijk klinken, maar moet je jezelf minstens drie redenen waarom je ernaar uit om naar school te gaan, zoals naar je geweldige Engels klas, of zelfs inhalen met een vriend tijdens de lunch.

Wakker te blijven in de klas

 1. 1
  Communiceer met je leraar. Hoewel de interactie met de docent kan klinken als het laatste wat je wilt doen als je oogleden voelen als zandzakken, het bijhouden van een goede verstandhouding met je docent voor en tijdens de les zal zeker helpen u alert te blijven. Niet alleen zal dit u minder kans op afdrijven, maar je leraar zal worden onder de indruk van uw deelname.
  • Begroeten je leraar als je loopt in de deur. Instelling van een niveau van communicatie voor de les begint zelfs. Dit zal ook u te houden van direct hangend in je stoel zodra je door de deur loopt.
  • Zitten bij de voorzijde, in de buurt van je leraar. Hoewel dit klinkt misschien als een slecht idee, zul je meer gemotiveerd zijn om wakker te blijven en deel te nemen in de klas discussie als je dichter bij je leraar bent. De stem van de leraar zal ook u bereiken gemakkelijker.
  • Beantwoorden vragen tijdens klasgesprek. Maak er een gewoonte van het verhogen van uw hand om vragen te stellen tijdens de les discussie te beantwoorden. Zeg tegen jezelf moet je ten minste drie of vier vragen per klas te beantwoorden. Dit zal je dwingen om aandacht te besteden aan de klassikale bespreking, zodat u kunt klokkenspel inch
  • Als je in de war over iets, wees niet bang om een ​​vraag te stellen. Als je het soort leraar die open staat voor vragen, een vraag te stellen of twee als je niet duidelijk over een bepaald begrip bent. Dit maakt je verder in de klas discussie betrekken.
 2. 2
  Communiceer met je klasgenoten - Als de tijd rijp is. Je klasgenoten kan u ook helpen wakker te blijven tijdens de schoolvakanties. Terwijl je niet moet praten met uw collega's wanneer je leraar aan het praten is, zullen er mogelijkheden om je klasgenoten te gebruiken om u te helpen alert te blijven. Hier is wat u kunt doen:
  • Praat met een klasgenoot voordat de les begint. In plaats van hangend in je stoel en glijden in half-slaap, praat met een van je klasgenoten over het huiswerk, of zelfs zijn plannen voor de week.
  • Profiteer van groepswerk. Als u werkt in groepen of partners, een actieve deelnemer om alert te blijven.
  • Zitten bij de studenten die deelnemen. Hoewel je niet wilt zitten door een praatgraag student die je kunt afleiden, als je zit in de buurt van iemand die veel deelneemt, zal zijn stem je schok wakker vaak. Dit zal ook u bewaren uit de slaap, omdat je weet dat je docent zal op zoek in uw richting vaak.
 3. 3
  Neem knockout notities. In de meeste klassen, zult u veel van uw tijd maken van aantekeningen te besteden. Hoewel dit kan klinken als een plan voor het in slaap vallen, zelfs sneller dan je van plan, als je de meeste van uw nota's te nemen, zal je veel meer kans om alert te blijven zijn. Hier is hoe om notities die u helpen wakker te blijven nemen:
  • Neem zeer gedetailleerde aantekeningen. De meer gedetailleerde uw notities, hoe meer zorg je zult moeten concentreren tijdens de les. Als je in slaap bent vallen, zullen luisteren onmogelijk zijn.
  • Lees dan uw notities van tijd tot tijd. Met behulp van de "lezen" deel van je hersenen in plaats van het "luisteren" deel zal u helpen versnellingen schakelen wanneer de klas begint te eentonig te voelen.
  • Gebruik verschillende gekleurde pennen en markeerstiften. Gebruik verschillende pennen te schrijven over verschillende delen van de klas lezing, of gewoon overschakelen pennen omdat je zin in hebt. Neem je markeerstiften en gebruik ze van tijd tot tijd om wakker te blijven.
  • Als het houdt je wakker, in de marge van uw pagina's. Probeer maar eens niet te afvinken je leraar.
 4. 4
  Houd je lichaam alert tijdens de les. Houd je geest alert is slechts het halve werk. Om wakker echt te blijven, moet je ervoor zorgen dat je lichaam wakker is ook. Al zal je niet in staat zijn om rond te rennen in cirkels of doen springen aansluitingen in het midden van je Spaanse les, er zijn een paar kleine dingen die je kunt doen om je lichaam alert te houden.
  • Zitten hoog in je stoel. Als je dat niet traag, zult u minder kans om samen in slaap.
  • Rol je schouders.
  • Rol uw hoofd in een cirkel om de knikken uit je nek.
  • Strek je polsen.
  • Als je echt moeite om wakker te blijven, pull-down op uw oorlellen of zelfs knijp je dijen of onderarmen. In een wanhopige moment kan je zelfs zachtjes bijten neer op je tong.
  • Zuigen op een hoest druppel of een pepermuntje, als je leraar niet erg. Hoewel kauwgom is waarschijnlijk niet toegestaan ​​in uw school, zal kauwen je wakker snap.
  • Kruis je benen en stuiteren de gekruiste benen.
  • Als uw lichaam is nog steeds in slaap, excuseer jezelf en loop in de hal voor een drankje van water of neem een ​​snelle reis naar de badkamer en splash koud water op je gezicht.
  • Gehydrateerd te blijven. Als je leraar het toelaat, nippen van een koude fles water en je lichaam zal alerter voelen.

Blijf wakker buiten het klaslokaal

 1. 1
  Gezonde snacks te eten. Houden van een aantal snacks om op te kauwen de hele dag in je tas of uw locker kunt u te houden van crashen en zal je kleine boost van energie te geven op het juiste moment. Soms kun je gaan over zes uur tussen ontbijt en lunch, en grazen op snacks gedurende de dag houden u van in slaap vallen omdat je lichaam wordt afgevoerd van energie. Hier zijn een aantal snacks om rond te houden:
  • Noten, zoals cashewnoten, walnoten of amandelen.
  • Fruit, zoals appels, bananen of druiven.
  • Groenten, zoals worteltjes of selderij. U kunt dragen een beetje pindakaas in een container om het fruit te dompelen inch
  • Een mueslireep.
  • Tenzij uw school heeft een super-gezonde automaat, voorkomen dat het nemen van een reis daar. De meeste automaten zijn gevuld met levensmiddelen die te zoete of zoute een positief effect op je energieniveau hebben.
 2. 2
  Eet een gezonde lunch in de cafetaria. Profiteer van uw lunchpauze en geef jezelf de brandstof die u nodig hebt om het te maken door de rest van je dag. Je moet eten een gezonde en evenwichtige lunch. Je snacks moet je houden van het krijgen zo hongerig dat je te veel eten en te voelen dan meteen moe weer. Hier is wat je moet doen:
  • Pak je lunch, als je tijd hebt. Dit zal ervoor zorgen dat je iets gezond kunt eten, en het zal ook geeft u de tijd om uw voedsel te verteren in plaats van de uitgaven van de helft van je lunch periode te wachten in de cafetaria lijn.
  • Vermijd vette, zoete of vetrijke voedingsmiddelen.
  • Hebben een gezonde salade met fruit en noten, of een sandwich met volkoren brood. Hebben een yoghurt of banaan op de zijkant.
  • Als u meer cafeïne nodig hebt, hebben enkele zwarte thee.
  • Als je tijdens de lunch, probeer te communiceren met je vrienden zo veel mogelijk, zodat je geest is bezig. Neem de tijd om te lachen en te dom en te helpen je geest te ontspannen.
 3. 3
  Zoek tijd fysiek actief te zijn tijdens de pauzes. Hoewel je misschien niet veel tijd tussen je lessen, kunt u het meeste van de tijd die je hebt door het bewegen zo veel als je kunt tussen de lessen. Fysiek actief zijn is een manier om je lichaam te vertellen dat je niet klaar bent om te gaan nog te slapen. Hier is wat u kunt doen:
  • Als je naar school vroegtijdig, neem een ​​lap of twee rond de gangen om uw bloed stroomt en je hartslag op te staan. Of u kunt zelfs een rondje lopen rond je school om wat frisse lucht te krijgen.
  • Als je tijd over wanneer u zich tussen klassen, neem de lange weg of lopen op en neer de gang.
  • Neem de trap wanneer je kunt.
  • Als je naar de kantine begin, maak een wandeling door de kamer - gewoon niet je leraren ergeren in het proces.
  • Als je in de gymles, niet klagen over het. In plaats daarvan, maken de meeste van welke sport je speelt die week. Niet alleen zal dit stimuleren uw rang, maar het zal je energieniveau verhogen ook.
 4. 4
  Wees alert tijdens het passeren van de tijd. Wanneer u op doorreis bent in tussen de lessen, moet u zich richten op het verkrijgen van wat extra lichaamsbeweging, maar er zijn een paar andere dingen die je kunt doen om de meeste van uw tijd te maken weg van de klas. Hier zijn een paar van hen:
  • Staking van een gesprek met een vriend. De meer opgewonden je bent door het gesprek, het meer alert je geest zal zijn.
  • Neem snel een reis naar de badkamer. Splash koud water op je gezicht.
  • Leer je klas vroeg en wat frisse lucht uit een open raam.
  • Open je locker. Zelfs als je slechts een boek, het openen van uw kast zal je handen bezig en je geest alert nodig.

Tips

 • Als jij mag kauwgom kauwen in de klas, probeer het kauwen enkele sterke pepermunt-kauwgom. Het helpt je wakker als je achter. Maar eerst vragen de leraar!
 • Probeer niet wanhopig om uit de klas te voelen, want de tijd zal voelen als het gaat door langzamer.
 • Als het buiten koud is, vraagt ​​de leraar als je het raam kunt openen. De koude lucht zal je wakker houden.
 • Denk aan een goede reden om wakker te blijven. Probeer om een ​​ding te vinden in de klasse die je bent oprecht geïnteresseerd in het leren over.
 • Als u de behoefte voelen te gapen, neem diep adem en schudden zelf.
 • . Dit geeft je een kick geven en kan zorgen dat u zich minder traag., Wandelen, of zelfs schaatsen naar school. Er zijn eenvoudige manieren om 's morgens te oefenen krijgen.
 • Neem elke kans die je krijgt om op te staan ​​in de klas. Vrijwilliger op te komen voor activiteiten, of opstaan ​​om je potlood te scherpen als dat nodig is.

Waarschuwingen

 • Slapen in de klas kan je in ernstige moeilijkheden en ruïneren uw kansen op het passeren en afstuderen.
 • Het drinken van koffie of frisdrank mag u houden en wakker voor ongeveer tien minuten van de klas en dan heb je lui voor de rest van de periode. Zorg ervoor dat u weet hoe u reageert op cafeïne voordat je het uitproberen in de klas.