Wkanl

Hoe om dingen te doen vinden in een saaie les

Laten we eerlijk zijn: school is een sleep. Het lijkt misschien moeilijk, zelfs onmogelijk, om een ​​dag van school te overleven, maar met deze gids, kan je het makkelijker voor jezelf maken.

Stappen

Hoe om dingen te doen vinden in een saaie les. Luister aandachtig naar de leraar en volg samen met de les.
Hoe om dingen te doen vinden in een saaie les. Luister aandachtig naar de leraar en volg samen met de les.
 1. 1
  Luister aandachtig naar de leraar en volg samen met de les. Zelfs als het niet de meest boeiende les, kan je jezelf later tijd te besparen op het huiswerk of verdriet over de tests.
 2. 2
  Slapen is een optie, maar niet altijd een goede, en leraren zal merken na een tijdje. Als je besluit om dit te doen, probeer jezelf te verschuilen achter een boek, of verblijf in de achterkant van de kamer. Het beste is om een ​​vriend in uw buurt die u kunt wakker worden wanneer dat nodig hebben.
 3. 3
  Huiswerk van een andere klasse. Op die manier zal je niet naar huis te hoeven maken over de ladingen van huiswerk op u te wachten.
 4. 4
  Kijk uit het raam. Wat ooit is er aan de buiten kant is meestal veel interessanter.
 5. 5
  Tekenen of doodle dingen op papier notebook in de marge van noten: Cartoons, vormeloze blobs, en iets anders dat je fantasie prikkelt. Deze lijken onschuldige dingen aan leraren en de kans groot dat ze zullen je niet straffen voor deze dingen. Vergeet niet om alles op te schrijven op het bord voor het geval de informatie was belangrijk. Soms, als je zit ver weg van de leraar en kantel je notebook omhoog, het zal net lijken alsof je aantekeningen. Een blik werpen op de leraar om zo vaak, zo lijkt het alsof je oplet en opschrijven van alles.
 6. 6
  Zone uit, maar probeer en herinner me de laatste zin van uw leraar zei, voor het geval je leraar vraagt ​​u te bewijzen dat je aan het luisteren was. Sommige mensen ontwikkelen een talent van het hebben van een oor luisteren naar wat de leraar zegt, maar na te denken over iets heel anders. Dan, als de leraar roept u, kondigt belangrijke informatie, of de klas reageert op een aantal spannende - of niet zo spannend - ("! Geen huiswerk" "Er is een test morgen", of) nieuws, kunt u afspelen wat je net gehoord met een oor, en u zult niet hebben niets gemist.
 7. 7
  Lees tijdschriften of romans, omdat ze vaak beter leest dan je leerboek. Verberg het tijdschrift achter het boek, maar een manier om het te vermommen als je leraar maakt rondes van de klas.
 8. 8
  Passeren notities of sms'en. Vergeet niet om je telefoon op stil - als je hem op trillen, ZAL mensen horen (voor de meeste telefoons).
 9. 9
  Kauwgom kauwen of zuigen op een hard snoepje. Je zult nog steeds moeten luisteren naar de lessen, maar je kunt allerlei leuke hebben het manipuleren van de traktatie in je mond.
 10. 10
  Doe origami. Hier krijg je een stuk papier en vouw stuff.
 11. 11
  Kijk voor kleingeld in je zakken. Het is verrassend hoe leuk een kwart kan worden-spiegelen dat het waar of onwaar vragen te beantwoorden, flick de munt dus het draait, na te denken over de volgende arcade spel dat je gaat spelen met de wijk, etc.
 12. 12
  Videogames spelen zoals de hand gehouden dingen zoals een grafische rekenmachine, Nintendo DS of PSP. Zorg ervoor dat u deze verschuilen achter mappen omdat de DS en PSP zijn natuurlijk een spel, terwijl de grafische rekenmachines zijn minder duidelijk. Houd in gedachten dat als gevangen de leraar kan het beslag dus je moet gebruiken voor uw eigen risico.
 13. 13
  Spelen papier games. Probeer MASH, stippen en dozen, enz., of probeer een sudoku of een kruiswoordpuzzel. Het leuke van papier games is dat je niet zal verliezen een hele hoop als je betrapt. Je zou ook kunnen overwegen om de activiteit boeken met kleur door getallen, doolhoven, en een woord zoeken. Gekke Libs en in de lege boeken vult zijn ook een optie.
 14. 14
  Schrijf een notitie / brief naar een van je vrienden in een andere klas de leraar kan uw aantekeningen denken.
 15. 15
  Mini skateboards spelen met een tech deck. Veel plezier met hen, maar ze kunnen heel luid dus met ze spelen op uw notebook of bindmiddel dus toen ze het land de leraar kan het niet horen.
 16. 16
  '' 'Lijst''' Maak een lijst van je top tien van favoriete dingen van elke categorie (i. E. Bands, Videospelletjes, TV Shows, enz.). Dit kan echt de tijd te doden, te beslissen welke van uw favoriete dingen van de lijst te maken, en die zijn weggelaten.
 17. 17
  Noteer uw favoriete citaten uit een videogame, tv-show, boek, etc. Het zal je aan het denken voor een tijdje en passeert de tijd.
 18. 18
  Leer om een potlood over je duim. Je vrienden zullen onder de indruk. Wees voorzichtig niet om het te doen wanneer de leraar is op zoek. Je zal waarschijnlijk vallen veel terwijl je het leren.
 19. 19
  Maak een gekke schema op een reserve vel papier. Dingen als maandag; Massavernietiging. Dinsdag, Wereld overheersing. Woensdag, montage van mute knop op alle broers en zussen en ouders. Donderdag; Wereldheerschappij weer gewoon voor de lol. Vrijdag; Slapen. Nadat je klaar bent, kun je je voorstellen hoe je leraar zouden reageren als ze zagen wat je hebt gepland.
 20. 20
  Luister naar uw favoriete muziek en doen alsof je luistert naar de les, maar zorg ervoor dat de leraar niet de hoofdtelefoon zien.
 21. 21
  20 nummers in 20 minuten. De laatste paar minuten van de klas zijn altijd de ergste. In de laatste 20 minuten, denk aan een lied en spelen om te spelen in je hoofd. Na een minuut spelen een ander nummer uit je hoofd. U zult versteld staan ​​hoe snel een minuut kan gaan.
 22. 22
  Teken random stuff in de achterkant van uw notebook. Vraag een vriend om iets te willekeurig zeggen en tekenen.
 23. 23
  Speel uw favoriete of willekeurige nummers in je geest als de tijd verstrijkt. Make up nummers in je geest ook, het is leuk en heel vermakelijk.
 24. 24
  Als je een fan bent van JRPGs wijden een notebook te maken van een nep-een. Schrijven van het script en het ontwerp van het vechtsysteem. U zult snel merken dat je verslaafd! Het is echt leuk als het spel secties je schrijft het zoals het is een gids boek!
 25. 25
  White-out een van uw pennen. Je moet alleen doen als een leraar niet boos op je te krijgen.
 26. 26
  Maak een waarzegster en spelen met je vrienden. Het is echt leuk!
 27. 27
  Maak een lijst van dingen om te zoeken op google, yahoo, etc. Het maakt de tijd gaan snel! en je hebt dingen om later die avond te doen als je te vervelen!
 28. 28
  Schrijf de tekst van een lied die u graag in uw notebook. Het zal u helpen herinneren het lied en de leraar zal denken dat je het schrijven van notities.

Tips

 • Als passerende noten en je hebt een mechanisch potlood, schrijf de nota neer op een klein stukje papier en zet het in het potlood. Vervolgens passeren de potlood naar een vriend die de noot weet is daar. Hij kan vervolgens openen en lezen, en beantwoorden met een andere nota, enz. Op die manier als je voorbij het en de leraar ziet u, u kunt gewoon zeggen, "Ik was net liet hem mijn potlood lenen". Zie ook over het leren Morse code en gebruik dat. (Niet noten voorbij als je weet dat je docent is een vreselijke een omdat je in grote problemen komen.)
 • Indien het passeren notities, vouw ze klein en discreet zijn. Doe niets te persoonlijk niet in hen, voor het geval iemand krijgt greep van de notitie en het uit.
 • Als je vast zit iets te lezen saai, probeer dan het aan een melodie of een rap. Gewoon niet daadwerkelijk beginnen zingen hardop.
 • Kwartalen, potloden, kunnen enz. hitting bureau luidruchtig zijn. Flip met de nodige voorzichtigheid.
 • Probeer te doen alsof je bent listerning naar de les, maar in plaats daarvan probeer je vrienden te praten, terwijl sms-je andere vrienden en denken van een lied. na een paar pogingen zul je een hoofdpijn te krijgen en krijgen gestuurd uit de les om een ​​slok water te krijgen. Als dit niet werkt, dan schreeuwen dingen uit zoals draaistellen en besodemietert en ik houd van mijn moeder.
 • Soms leraren zal leuk zijn en geven u een waarschuwing voor het spelen van games in de klas.
 • Als je leraar is vrouwelijke schreeuw dingen uit zoals condoomgebruik en katten. Dit ergert hen echt omdat ze denken dat je het sturen van deze op hen wanneer je niet.
 • Als je leraar een man is dan proberen te doen wat ze vragen totdat je erachter te komen of ze een lachertje of niet. Het merendeel van de docenten die de mensen, zijn heel goed in met een lach en je zult niet in de problemen. als ze een lachertje dan shout out denkt als JLS * en andere bands die je leuk vindt. ze gewoon alles doen tenzij uw opmerkingen zijn onbeleefd jegens hen. Gebruik op eigen risico.

Waarschuwingen

 • De meeste scholen staan ​​geen kauwgom, dus zorg ervoor dat de leraar niet zien uw kaak bewegen.
 • Als u iets probeer niet te lachen afbeelden, zullen de meeste docenten maken je zegt toch wel grappig.
 • Als de leraar vangt uw notitie, zou ze het lezen voor de klas. Zorg ervoor dat het geen godslastering en dat je zou geen probleem hebben als je grootmoeder leest het bevat. Niet roddelen of omlaag praten iedereen, want als je leerkracht leest het hardop, zou je mensen boos op je.
 • Als je betrapt door de leraar huiswerk van een andere klasse, kan de leraar het beschouwen als valsspelen, en kan het huiswerk in beslag te nemen.
 • Nooit laat je leraar zien uw hoofdtelefoon!
 • Doe dit niet de hele tijd, zoals school-aangelegenheden. Misschien niet nu, maar het is zeker zal als je gaat solliciteren.
 • Als een leraar doet vangen lach je iets zeggen als "Ik raakte mijn lachspieren" NOOIT zeggen dat ik niet weet of u of de persoon naast je zou krijgen in de problemen.
 • Origami vouwen is luid, dat doen op eigen risico!